- Konu Sahibi monkeyyy_000
-
Genital bolgeyi bir turlu tertemiz yapamiyorum agda bandi denedim olmadi makineyle denedim acidan dayanamadim jiletten baska carem yok mu yardim edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lazer epilasyondan başka çare yok. Ağda ile tertemiz yapsan dahi çok kısa sürede yine çıkacak tüylerin ne yazık ki. Hiç uğraşmaya değmez.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Epilasyonun saglikli oldugunu dusunmuyorum
ameliyat eldiveniyle yol sende
O kadar uzamasini beklemek iistemiyorum
Genital bolgeyi bir turlu tertemiz yapamiyorum agda bandi denedim olmadi makineyle denedim acidan dayanamadim jiletten baska carem yok mu yardim edin
kadın doğum doktoru tam olarak ne dedi acaba?neden herkes zararsız diyor anlamadım gitti.benim ilk seansımı oldum üstelikben Lazerı tavsıye etmıyorum yumurtalıklara zarar verıyor bızzat kadın dogum dokt duydum.. AMa genıtal bolge ıcın agdaya gıdıyorum %60 oranında azaldı ve ve temız oluyor tavsıye ederım
Canim ben biyologum okuldada tez yapan hicalarimiz vardi kanser hucrelerin aniden olmesi veya cogalmasidir. Lazerde vucuttqki hucreleri olduruyor veya seklini bozuyor yumurtaliklar cok hassas oldugu icin onerilmiyorkadın doğum doktoru tam olarak ne dedi acaba?neden herkes zararsız diyor anlamadım gitti.benim ilk seansımı oldum üstelik
Ben ağda bandını fön makinesini tutarak ısıtıyorum işe yarıyor.Merhaba kızlar yeni üye oldum tam da bu konuyla ilgili bir problemim vardı daha doğrusu bu ağda bantlarıyla ilgili el ile ısıtmak işe yaramıyor galiba ütü ile bile denendiğini duydum sizin öneriniz nedir yokmu başka çaresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?