Ağda yaparken acımaması için yardım :(

pembe_dunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
123
Kızlar ağda yada epilasyon yaparken acımaması için kullandığınız birşey var mı? Emla krem çok pahalı 95 - 100 lira xylocoine pump sprey - 10 lira ama işe yarar mı bilmiyorum deneyen var mı? ya da başka bir önerisi olan lütfen acil yardım.

Evet bende bekliyorum :)
Bu ara sporcu spreyi düşünüyorum aslibda ama kullanan var mi ki

Canim kremi ben denedim galiba ismi emlaydi ama tam emin degilim 50lira para verdim icinde tüpler vardi ama hic bir ise yaramadi . Sporcu spreyine gelince besyoda okuyorum ve kesinliklee kullanma hastanelik bile yapabilir seni sporcu spreyi daha ciddi kas zedelenmeleri icin kullanilir ve kalin deride kullaniliyor ince deride ne hale gelir tahmin bile edemiyorum.

Emla krem kesinlikle işe yarıyor. Evet biraz pahallı ama içinde 5 tüp var yani 3-4 ay yeter. Bide kullanmayı bilmek lazım yoksa faydasını görmessiniz.

Arkadaş dogru söylüyor zaten ben kullanmayi bilmiyordum doğrudur yani ne derse tee allahim neyse hadi iyi geceler

Uyuşturucu kremlerin ileride hissizlik yarattığını duymuştum.En iyisi doğal olarak devam etmek bence..

pembe_dunyte al post: 36875495 .!.:
Kızlar ağda yada epilasyon yaparken acımaması için kullandığınız birşey var mı? Emla krem çok pahalı 95 - 100 lira xylocoine pump sprey - 10 lira ama işe yarar mı bilmiyorum deneyen var mı? ya da başka bir önerisi olan lütfen acil yardım.
Emla kremi ben 52 ye aliyordum iki sene once

ben emla kullanmıstım sonra cılt alısınca acı hıssedılmıyo zaten bıkac kere kullandım sımdı hem kndım yaparım agdamı hem de hıc bısey kullanmam

Kızlar aslında phılıps lumea almayı düşünüyorum ama kararsızım ağdayla falan uğrasmaktan çok sıkıldım :(

[QUOTE="pembe_dunya, post: 36876247, member: 62065hiçbirşey hi95 - 100 arası satılıyor çok pahaı bence[/QUOTE]
Evet baya pahalanmis ama emlayi uygun kullanirsan hicbir şey hissetmezsin ben oyleydim mesela

[QUOTE="pembe_dunya, post: 36876247, member: 62065hiçbirşey hi95 - 100 arası satılıyor çok pahaı bence
Evet baya pahalanmis ama emlayi uygun kullanirsan hicbir şey hissetmezsin ben oyleydim mesela[/QUOTE]
hala kullanıyor musun peki?

Evet bende bekliyorum :)
Bu ara sporcu spreyi düşünüyorum aslibda ama kullanan var mi ki
ben kullandım anlık bir soğukluk sağlıyor sıktığın yere ve çabukak geçiyor saniyeler içinde ama acısını hissettim ben tavsiye etmem

Back