Lekeler, Çiller Ağda ve geçmeyen lekeler

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

SonPizza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2018
48
9
26
Merhaba arkadaşlar. Ben uzun süredir sir ağda ile kollarımı kuaföre aldırtıyorum ve tüylü bir yapım var almam gerek yani. Ancak açık buğday tenliyim ve cildim çok hassas.(bu kanaate vardım desek daha doğru) Önceleri aldırdıktan sonra kollarımda hiç sivilce sorunu yaşamadım kızarsa bile bir kaç güne geçiyordu. Ancak bir kaç aydır aldırdığımda kızarıyor ve o kızarıklıklardan bazıları ertesi güne ucu beyaz şekilde sivilceleniyor. Onlara dokunmuyorum geçiyorlar fakat geçerken de kahverengi bir iz bırakıyorlar sanki yanık gibi ve çok rahatsız edici.
Şuana kadar aloe vera bitkisinin içindeki jelleri geçsin diye sürmüştüm ama gene iz bıraktı. Ağda öncesi pudraladım, ağda sonrası terramycin sürdüm günlerce gene fayda etmedi. Sivilcelenme sorununun önüne geçemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bence limon sür. ağda sonrası 3 gün boyunca mutlaka limonla hem ten rengini açıyor hemde cildi güzelleştiriyor

ağda sonrası cilde 12 saat boyunca su değdirilmemeli ve nemlendiriciler - yağlar gözenekler açık olcağı için sivilcelenmeye sebep olacaktır aynı şekilde pudra da gözenekleri tıkar.(m furo fa krem) işinizi görür (geceleri 1 kez 7 gün boyunca sürülür) ağdadan sonra bunlara dikkat edin ağda sonrası sadece aloe vera jeli uygulayın ertesi günden itibaren düzenli olarak nemlendirin.

Cok tesekkur ederim. Hemen agda sonrasi terramycin surmustum ve buz tutmustum yani yağlandirdim istemsiz galiba. O zaman su degdirmeyim ama sivilceler gene cikar diye korkuyorum. Bir de o krem iz birakmadan gecirir mi sivilceleri ? Ya da suan kolumda kalan izleri?birdaha aldirdigimda 12 saat sonra o dediginiz kremi suruyoru m ozaman

iz kalmaz diye düşünüyorum eğer kalırsa geceleri haftada 3 gün munderm jel uygulayın dediklerimi uygularsanız geçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…