- 22 Haziran 2018
- 48
- 9
- 26
Merhaba arkadaşlar. Ben uzun süredir sir ağda ile kollarımı kuaföre aldırtıyorum ve tüylü bir yapım var almam gerek yani. Ancak açık buğday tenliyim ve cildim çok hassas.(bu kanaate vardım desek daha doğru) Önceleri aldırdıktan sonra kollarımda hiç sivilce sorunu yaşamadım kızarsa bile bir kaç güne geçiyordu. Ancak bir kaç aydır aldırdığımda kızarıyor ve o kızarıklıklardan bazıları ertesi güne ucu beyaz şekilde sivilceleniyor. Onlara dokunmuyorum geçiyorlar fakat geçerken de kahverengi bir iz bırakıyorlar sanki yanık gibi ve çok rahatsız edici.
Şuana kadar aloe vera bitkisinin içindeki jelleri geçsin diye sürmüştüm ama gene iz bıraktı. Ağda öncesi pudraladım, ağda sonrası terramycin sürdüm günlerce gene fayda etmedi. Sivilcelenme sorununun önüne geçemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
Şuana kadar aloe vera bitkisinin içindeki jelleri geçsin diye sürmüştüm ama gene iz bıraktı. Ağda öncesi pudraladım, ağda sonrası terramycin sürdüm günlerce gene fayda etmedi. Sivilcelenme sorununun önüne geçemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.