- Konu Sahibi pambukmelek8788
-
tysem ve arkdasım yağtrdı:) biraz uzun sürüo birasda can yakabiliyor ama çıkmıyor :) çıksada ufacık çıkıo elinle bile çeksen gelio :)
anladim tesekkur ederim :) peki herhangi bir yas sinirlamasi var mi? Ben 18 yasindayim bacak ve koltuklalti dusunuyorum suanlik yapilabilir mi? :)
işte tamda bu yüzden evlenmeden önce epilasyona basladım ve düğüne kadar bitmesi laızm :)
umarım biter:))) düğün nzaman
tatlım işten geldın hemen yemek yapıcan..
yemek yedık kalktık saat 8 ...
ee benım kocam yerınde durmaz devamlı benımle ugrasır..
hadı sıkıyorsa kapıyı kapatta saatlerce agda yap..
bıde kocamla sadece akşamları gorusuyoruz onunla vakıt gecırmak ıstıyorum..
(kocamı cok sevıyorum belırtmeden edemıyecegım)
bacaklarımı mesela kocamda alır benım ::)
arada eglence yapıyoruz öle..
bacaklarımı epılatorle alıyor ama halını gormen lazım..
bı yandanda üflüyor.. canım acıyormus
bunları sorun etme tatlımm yenı evlendıgınde azda olsa mutlaka tüylü yakalanacaksın cunku ilk zamanlar dur sus anlamıyolar..
kızlar ağda iyi hoşda sanki biraz sarkıtıyomu
Selam kızlar bende düğünüme 1 sene varken ağdaya başladım zorda olsa şu hazır ağda bantlarıyla,küçük küçük kesip yapıştırıp çekiyordum birkaç kalanıda elime ağda yapıştırıp temizliyordum 3 sene böle yaptım taki 6aylık hamile olana kadar artık göremiyom birde kendim yaptığım için bebeğin memeden kurtulması olabilir dendi ve bıraktım.başkasınada yaptıramadım utandım kuaföre felan gitmeye.normal doğum yaptım ve jiletle aldım ağdadan sonra ve şuan kalınlaştılar nasıl ağdaya başlarım diye kara kara düşünüyorum eşim titiz bu konuda bugün araştırma içine girdim.emla krem alıp dolunayın zamanında ağda yapmak istiyorum yapabilirsem tabi o zamana 10 gün var daha ve benim alma vaktim geldi sizden çözüm yolları bekliyorum acısız ve tertemiz bir görünüm için bende çok rahatsız oluyorum of yaaa
canım hamileyken neden utanıosun yaaa ağda yapanlar oranı incelemiyor bile günde kaç kişi geliyor onlara... keşke yapmasaydınnegüsel azalmaya baslardı hem şimdi çocuk var hergün jiletlemi uğrascaksın bak ağdya devam etseydin 1 ay rahat etcektin.
ßence çözüm yolu felan arama yok çünkü lazer maddi açıdan sıkıntı tek temizlik çözümüde maalsef ki ağda... emla kremi evet arkadasların bazılarında işe yaramıŞ ama bende ufacık bile işe yaramadı....
ßak ben burda düğünüme 4 5 ay kala konula açtım bunun gibi biçok kkonu :)) nasıl ağdaya baslıcam nasıl gidip baskasına açıcam... aman yok canım yanar aman yok utanırım:) sonunda yapmak zorunda olduğumu anladım zaman alyhime işliyordu :) ve ilkkez ağda yaptırdım ve ilkkezde baskasına oramı açttım :) inan uatnç felan kalmıo acının etkisindenve 8 10 dk arası birşey sürüyor:) bnm 2. aldırısım bu hemen yuusacık olmaya basladı ve acısı azaldı.. ilk jiletten dönüşte anam ağladı tabi ve 20 dk felan sürdü köklerden d olayı... :)
o yüzden daha fazla jilet sürüp kökleri yine eskiye döndermeden ağdaya dön derim:9
bende de tüy problemi var bacaklarımda felan çok çabuk uzuyor , lazeri çocuk yapmadan önce önermediler genital bölge için çünki yumurtalıklara zarar veriyormuş , arkadaşlarım yüzlerine felan yaptırdılar mahvoldu yazık leke oldu batık oldu , bende çözüm arayanlardanım adamlar uzaya çıkıyor ama bi tüylerle başetmenin yollarını bulamadılarkadın olmak : zor iş
inş. canım çok pişman oldum ağdayı bıraktığıma dediğin gibi 1 ay rahatlık.kaarlıyım başlıcam ağdaya tekrar kendim yapıcam emla krem alıp 1 kere alsam arkası gelir kremede gerek kalmaz.1 tüp alıp deicem.şunu sormak istiyorum kılların boyu ne kadar olmalı acısı az ve hepsinin alınmış olması için:26:birde ağdayı ne tarafa doğru sürüp bezi çekmeliyiz ki batık olayı olmasın.
canım emla kremi 5li tüplerde satılıyor 60 tl tek tüp satılmıo bildiğim kadarıyla... ve ssk karsılamıyor. ayrıca işe yaramazsa bende olduğu gibi çöpe gidio 60 tl :)
kıl boyutun uzun bir tırnağın oldunu düşün o tırnağın içine giricek kadar uzun oldun yani ucundan tutup çekebilceğin kadar uzun olsun... yoksa aynı yere 3 4 kez anca çekersin ve yırtılma olabilir özel bölgende.... kılları ağdayı aşağı doğru sürüp yukarı doğru çekersen batma felan olmaz. fakat ilk alımda ellediğinde yumusak olmaz bunu biliosundur :) eline kökler hala gelir :)
bende de tüy problemi var bacaklarımda felan çok çabuk uzuyor , lazeri çocuk yapmadan önce önermediler genital bölge için çünki yumurtalıklara zarar veriyormuş , arkadaşlarım yüzlerine felan yaptırdılar mahvoldu yazık leke oldu batık oldu , bende çözüm arayanlardanım adamlar uzaya çıkıyor ama bi tüylerle başetmenin yollarını bulamadılarkadın olmak : zor iş
ya arkadaşlar benimde yaşım 21 bekarım şimdiden diyorum malum bölgeyi filan da kuaförde yaptırayım tabi kozmikbakıma uyarak ama utanıyorum ya ayıp mı olur acaba yanlış mı yapıyorum şimdiden yavaş yavaş azalır dedim hem kozmikbakım günlerine uyduğumda etkisini çok gördüm belki bi şans bu da ööle sonuç verir ne dersiniz :26:
ben arkadaşımla yaptırmaya gittik uzun süredir de gittiğimiz güvenilir bir güzellik salonuydu , kadın saolsun yapmadı uyardı, her yerinize yaptırın ama lazer çok derinlere giden ışınlar ve yakmak için tasarlandı yumurtalıklarınıza zarar verebilir en az bir çocuk doğurun sonra yaptırırsınız dedi mantıklı geldi yaptırmadık, en güzeli agda aslında kendin yapınca temiz temiz , ama boynu ağrıyor insanın bükül bükül :)
sarartıcı çoğaltıyor, jilet de sertleştiriyor, amaaannn zor işler, ama ağdadan sonra genital bölge değilde bacaklarıma limonla deniz tuzunu karıştırıp sürmüştüm 1 kere acayip azalttı bazı yerlerde çıkmıyor bile, bi daha da yapmadım , aslında yapsam ii olcak, üniversitedeyken yurtta tüylendim bende, yemeklerdenbastılar şapı kız yurdunda ne sakıncası varsa sanki uyuslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?