ağda ve evlilik :)

ayyy Allah korusun aslında kafamda yoktu bööle bişi hiç geçenlerde maniküre gidince tertemiz düzenli bi yere gitmiştim bu beni biraz itti bu düşünceye bide fiyatı filan da hiçbişi yani mesela tüm bacak 20tl e zaten aldığım ıvır zıvır o kadar parası neyse bide üstüne süklüm büklüm tam anlamıyla da yapmış olmuyorum yaptırayım dedim canım yaa neyse bi deniycem bakalım inşallah yarar işime 2 3ayda 1yaptırsam yeter zaten
evet yaa lazer sıkıntı benimde bi iki tanıdığım var yüzlerine yaptırmalarına rağmen acı sızı oluyomuş bilmiyorum belki alışılır zamanla ama ben nedense lazerden hep korktum özellikle de yumurtalık için..risk almayım yaa zaten çok bi sorunum yok sarışınım gerektiği zaman yaptırdım mı tamamdır..bu arada canım limon ve tuz çok etkili gerçekten ben cildime de yapıyorum bazen..valla yapsan da yaptırsan da zırıltılı anacım kadın olmak zor zanaat

inş canm inş bişy olmaz, biz riske atmayalım dedik kadına da çok güvendiğimiz için başkası olsa para için demez dedik yıllardır gittiğimiz için güvendik kökü bizde yaptırrız elbet :) hahaha

valla ya kız yurdunda özel di bir de orda da bastılar şapı, devlette de , erkek olsa tmm da kızların umrunda değildi ki öyle şeyler aç baş yapalım gırgır tmm :) liseliler bile vardı yurtta Allahtan biz az yedik onlar daha kaç sene yicek yazık :) kızlar dioduki 1 kökten 5 fışkırmaya başladı :)

allah yardımcıları olsun yurttan ayrılır ayrılmaz evlenebilirlerde sapsız kalınca noldu bıze bırden ya diyolarmıs o kadar sene sonra bi degişiklik hissederler herhalde kıl dısında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…