Ağda , tüy ve ben :(

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
13
Puanlar
68
epilasyon aleti aldım ama malesef bende batık yaptı :( :( :(

hazır ağda bandı iyi değil ılık ağda sir ağda [ikisi aynı şeyse cahilliğime verin] daha iyi diyo çevremdekiler hazır ağdaya göre ölü deriyi çok daha iyi temizliyormuş

adını bilmediğim elle soyulan ağda var ya omu daha kolay olur yoksa ılık ağda filan mı daha güzel olur?

kartuşlu ağda makinelerinin fiyatları ortalama ne kadar almaya gerek varmı?

genital için soyulan kolay oluyormuş diye duydum ? elle soyulanın adı ne ve nerden bulurum?

makine jilet krem istemiyorum hayatımda :( ağda ve çeşitleri hakkında yardımınızı yorumlarınız bekliyorum .. Şimdiden hepinize teşekkürler

ben kol ve bacak için kartuş ağda kullanıyorum, makinesini de a101den almıştım :) içinde ağda, ağda makinesi ve ağda bezi vardı 20 liraya falan almıştım

ben kol ve bacak için kartuş ağda kullanıyorum, makinesini de a101den almıştım :) içinde ağda, ağda makinesi ve ağda bezi vardı 20 liraya falan almıştım
keşke bende denk gelsem öyle uygun fiyata :) malum öğrenciyimde.. her zaman olmuyo A101de dimi :S

kartuşluyu tavsiye ederim , toplam hepsi 20/25 Tl ye gelir . Öğrenirsen kullanımı çok pratik .

keşke bende denk gelsem öyle uygun fiyata :) malum öğrenciyimde.. her zaman olmuyo A101de dimi :S

ben de öğrenciyim bana da denk gelmişti :) ama marketlerde olmasa bile küçük kozmetikçilerde denk gelme ihtimalin var. gratiste falan çok pahalı 45 liraya satıyolardı en son baktığımda

ben de öğrenciyim bana da denk gelmişti :) ama marketlerde olmasa bile küçük kozmetikçilerde denk gelme ihtimalin var. gratiste falan çok pahalı 45 liraya satıyolardı en son baktığımda

malesef pahalı dahayüksek fiyatlara bile satan var... birde hem kartuşlu hemde kavanoz ağda ısıtıcısı ikisi bir arada uygun fiyata olursa öyle almayı düşünüyorum çünkü bikini bölgesi koltuk altı kartuşlu zor oluyormuş elle çekilen iyimiş diye okudum hem kk'da

malesef pahalı dahayüksek fiyatlara bile satan var... birde hem kartuşlu hemde kavanoz ağda ısıtıcısı ikisi bir arada uygun fiyata olursa öyle almayı düşünüyorum çünkü bikini bölgesi koltuk altı kartuşlu zor oluyormuş elle çekilen iyimiş diye okudum hem kk'da

evet ben de hiç denemedim bikini ve koltuk altında. aslında kartuş şeklinde ama ağzı küçücük olan bir ağda bulmuştum garip bi markaydı. fikir çok güzel o sayede koltukaltı ve bikiniye de kartuş kullanabilirim diye düşünmüştüm ama ağda çok kötü çıktı ben de attım

evet ben de hiç denemedim bikini ve koltuk altında. aslında kartuş şeklinde ama ağzı küçücük olan bir ağda bulmuştum garip bi markaydı. fikir çok güzel o sayede koltukaltı ve bikiniye de kartuş kullanabilirim diye düşünmüştüm ama ağda çok kötü çıktı ben de attım

o bölge için elle çekilen ağdayı denemeyi düşünüyorum tabi önce bacaklarımda el alışkanlığı kazanmam lazım :)

1 tane kartuş ısıtıcısı 1 tane kavanoz ağda eriten ısıtıcı bulabilirmiyim ikisi bir arada nette hep 2 3 kartuş 2 3 kavanoz ağda ısıtıcısı bir arada olan var:S

o bölge için elle çekilen ağdayı denemeyi düşünüyorum tabi önce bacaklarımda el alışkanlığı kazanmam lazım :)

1 tane kartuş ısıtıcısı 1 tane kavanoz ağda eriten ısıtıcı bulabilirmiyim ikisi bir arada nette hep 2 3 kartuş 2 3 kavanoz ağda ısıtıcısı bir arada olan var:S

ben denk gelmiştim canım nette ama şimdi siteyi hatırlayamadım

ben denk gelmiştim canım nette ama şimdi siteyi hatırlayamadım
tam şimdi buldum canım hemde 27.5 lira çok ucuzda netten alışverişten anlamıyorum zaten :( yarın dışarı çıkıp gezcem kozmetikçi yada epilatör satan herhangi bir yerde olabilir dimi :S

epilasyon aleti aldım ama malesef bende batık yaptı :KK43: :KK43: :KK43:

hazır ağda bandı iyi değil ılık ağda sir ağda [ikisi aynı şeyse cahilliğime verin] daha iyi diyo çevremdekiler hazır ağdaya göre ölü deriyi çok daha iyi temizliyormuş

adını bilmediğim elle soyulan ağda var ya omu daha kolay olur yoksa ılık ağda filan mı daha güzel olur?

kartuşlu ağda makinelerinin fiyatları ortalama ne kadar almaya gerek varmı?

genital için soyulan kolay oluyormuş diye duydum ? elle soyulanın adı ne ve nerden bulurum?

makine jilet krem istemiyorum hayatımda :KK43: ağda ve çeşitleri hakkında yardımınızı yorumlarınız bekliyorum .. Şimdiden hepinize teşekkürler
sesu sirli ağda yapıyorum bende..ılık ağda sürüp ters yönde çekiyorsun kartuj kullanmadım hiç..

ısıtıcılar ne kadar pahalı kızlarr :( kavanoz ağda ısıtıcısı en ucuz 40 lirayagördüm oda tek başına yanında ek bişey yok.
depilissimanın kartuş ağda setini almayı düşünerek çıktım bulamadımm
ama viveti gördüm 39 lira normal mi?

canım ben konserve ağda kullanıyorum özel bölge ve koltuk altı için markası kuaf onu tavsiye ederim bacak içinde rolon ağda kullanıyorum sürülenlerden yani...
kullandığım ağda çok kaliteli kuaförler kullanıyor normalde banada kuaförüm getirtiyor tanıdık olduğu için fiyatı yüksek bana indirim yapıyor ama direkt gidip kuaför malzemesi satan biyerden alırsan uyguna gelir çarşıda falan olur heralde

Back