• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda sonrası yirtilma

Birsosyalci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2020
538
184
53
36
Kizlar dün genitale agdaya gittim. İç ve dış dudağın o birleşim yerinde çektiği sırada acı oldu bir çizgi şeklinde kanama olmuş kurumuş.İdrar yaparken sızlıyor. Bu yırtık mi başına gelen var mi? Hayatımda 2.kez ağdaya gittim hassas deriye mi denk gelir korktum baya. Pazartesiye doktor randevusu aldim ama biraz panik oldum

Kizlar dün genitale agdaya gittim. İç ve dış dudağın o birleşim yerinde çektiği sırada acı oldu bir çizgi şeklinde kanama olmuş kurumuş.İdrar yaparken sızlıyor. Bu yırtık mi başına gelen var mi? Hayatımda 2.kez ağdaya gittim hassas deriye mi denk gelir korktum baya. Pazartesiye doktor randevusu aldim ama biraz panik oldum
Panik olma nedeni ne?
Hiç mi biryeriniz tahriş olmadı yara olmadı bu güne dek?
Temiz tutun, ılık suyla yıkayın nemli bırakmayın 3-4 güne geçer
Aklıma bir laf geldi de neyse

Panik olma nedeni ne?
Hiç mi biryeriniz tahriş olmadı yara olmadı bu güne dek?
Temiz tutun, ılık suyla yıkayın nemli bırakmayın 3-4 güne geçer
Aklıma bir laf geldi de neyse
Hanımefendi tahriş olsa tahriş derim doktor derisi çatlamış dedi yırtıkmış kendisi rahat onarılması diye kremler verdi. Bunda alay edecek ne var aklınıza gelen söz sizin olsun emin olmadan lütfen kimseye yorum yapmayın iyi ki sizi dinlememisim

Back