- 1 Haziran 2018
- 66
- -1
- 88
- 26
- Konu Sahibi suryanisarabi
-
Ne yapmışlar bacım sana böyleKızlar selam. Bu fotoğrafı eklemek istemezdim ama 15 gün önce ağdaya gittim ve bacaklarım bı hale geldi. Kıllar çok uzunken gittiğim için mi? Ve izi kalır mı sizce? Bi de bu durumdan lazer epilasyonla kurtulabilir miyim?
Lazerle kesin olarak düzelir mi peki yoksa iz mi kalır?Canım bu neeee.
Kıl kökü iltihabı ve batıklar olmuş.
Kıl köklerin çok sert sanırım ondan. Benimde oldu bi dönem ama bu kadar değildi. Bunun tek çaresi lazer.
Ağdayla falan düzelmez
Lazerle kesin olarak düzelir mi peki yoksa iz mi kalır?
Yok yok sıkmadım. Sanırım aşırı beyaz olduğum için öyle gözükmüş. Asla ellemiyorum aslına bakarsanız. Lazer kaç seansta fayda eder peki?Şuan var olanın izi kalır mı onu bilmiyorum kuzum.
Ama benim bacaklar da böyleydi.
Sen onları sıkmışsın hep demi bide ondan böyle yara gibi oldular.
O yaraları sıkarak yaptıysan tamamen yok olmaz ama en azından şu görüntü kalmaz.
Sonrada kalan lekeleri tedavi edersin.
Yok yok sıkmadım. Sanırım aşırı beyaz olduğum için öyle gözükmüş. Asla ellemiyorum aslına bakarsanız. Lazer kaç seansta fayda eder peki?
Bu kadar fazla mıydı sizin de acaba?2 3 seansta bu kök görüntüsü gitmişti bende.
Bende çok beyazım ve sakal gibi lanet kıllarım vardı.
Hormon bozukluğumda ciddi boyutta benim.
Sonra bebek tedavisi olunca çok sonuca varamadım ama ona rağmen baya baya azaldı seyreldi. Kıl köklerim inceldi en azından ağda yapınca yumuşak oluyor. Böyle yaralar batıklar yok.
Bu kadar fazla mıydı sizin de acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?