• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda sonrası sorunsalı

suryanisarabi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2018
66
-1
88
26
Kızlar selam. Bu fotoğrafı eklemek istemezdim ama 15 gün önce ağdaya gittim ve bacaklarım bı hale geldi. Kıllar çok uzunken gittiğim için mi? Ve izi kalır mı sizce? Bi de bu durumdan lazer epilasyonla kurtulabilir miyim?

Eklentiler

• AE9FBD1C-CBC4-4BC2-8637-35643FCAD4C3.jpeg
    AE9FBD1C-CBC4-4BC2-8637-35643FCAD4C3.jpeg
    89,2 KB · Görüntüleme: 340
Kızlar selam. Bu fotoğrafı eklemek istemezdim ama 15 gün önce ağdaya gittim ve bacaklarım bı hale geldi. Kıllar çok uzunken gittiğim için mi? Ve izi kalır mı sizce? Bi de bu durumdan lazer epilasyonla kurtulabilir miyim?
Ne yapmışlar bacım sana böyle 😱

Canım bu neeee.
Kıl kökü iltihabı ve batıklar olmuş.
Kıl köklerin çok sert sanırım ondan. Benimde oldu bi dönem ama bu kadar değildi. Bunun tek çaresi lazer.
Ağdayla falan düzelmez

Lazerle kesin olarak düzelir mi peki yoksa iz mi kalır?

Şuan var olanın izi kalır mı onu bilmiyorum kuzum.
Ama benim bacaklar da böyleydi.
Sen onları sıkmışsın hep demi bide ondan böyle yara gibi oldular.
O yaraları sıkarak yaptıysan tamamen yok olmaz ama en azından şu görüntü kalmaz.
Sonrada kalan lekeleri tedavi edersin.

Şuan var olanın izi kalır mı onu bilmiyorum kuzum.
Ama benim bacaklar da böyleydi.
Sen onları sıkmışsın hep demi bide ondan böyle yara gibi oldular.
O yaraları sıkarak yaptıysan tamamen yok olmaz ama en azından şu görüntü kalmaz.
Sonrada kalan lekeleri tedavi edersin.
Yok yok sıkmadım. Sanırım aşırı beyaz olduğum için öyle gözükmüş. Asla ellemiyorum aslına bakarsanız. Lazer kaç seansta fayda eder peki?

Yok yok sıkmadım. Sanırım aşırı beyaz olduğum için öyle gözükmüş. Asla ellemiyorum aslına bakarsanız. Lazer kaç seansta fayda eder peki?

2 3 seansta bu kök görüntüsü gitmişti bende.
Bende çok beyazım ve sakal gibi lanet kıllarım vardı.
Hormon bozukluğumda ciddi boyutta benim.
Sonra bebek tedavisi olunca çok sonuca varamadım ama ona rağmen baya baya azaldı seyreldi. Kıl köklerim inceldi en azından ağda yapınca yumuşak oluyor. Böyle yaralar batıklar yok.

2 3 seansta bu kök görüntüsü gitmişti bende.
Bende çok beyazım ve sakal gibi lanet kıllarım vardı.
Hormon bozukluğumda ciddi boyutta benim.
Sonra bebek tedavisi olunca çok sonuca varamadım ama ona rağmen baya baya azaldı seyreldi. Kıl köklerim inceldi en azından ağda yapınca yumuşak oluyor. Böyle yaralar batıklar yok.
Bu kadar fazla mıydı sizin de acaba?

Benimde aynı böyle oldu kese yaptım biraz hafifledi o kızarıklık ama bir ay oldu daha geçmiyor :oops:

Daha önce neyle aliyordunuz.
Üst bacaktaki tüyler neden okadar kalın jietmi kullandın uzun zaman
ben dizimin üstünü hiç almam .
Tüyler kalinlasmasin diye

Bir yanlislik yapılmış ama ben anlamadım neden böyle olduğunu ..tüylerin çok kalın galiba ondanmi zorladimi acaba

Benim bu kadar olmasa da biraz vardi. Lazere basladim. İlk seansta bile gitti. Ve cok azaldi killarda. Ama bence cildiyeye gidin once.

Bu kadar fazla mıydı sizin de acaba?

Şu koyu şeylerden bu kadar yoktu canım.
Ama kıl konusu seninkünin 3 katı falandı.
Tenim görünmezdi kıldan resmen. Evlenince çok utanıyordum.
Hatta lazerin ilk seansında bacağım 5 saat sürdü. Ve 2 kişiye bölerek yaptılar.
Düşün 5 saatte biten lazer bacağı nasıl kıl doludur. Şimdi çok şükür insan gibi seviyede. Hala siyahlar göze çok batıyor. Tenim beyaz diye ama bu görüntü yok en azından

Back