• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ağda sonrası Lütfen yardımmmmm

cokokiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2007
105
0
96
Almanya
Kızlar 2 gün önce sir ağda yaptım bacaklarıma galiba yavaş çektim veya yanlış birşey yaptımki bacağımın büyük bölümünde ilk önce kızarıklıklar sonra mora dönüştü sanki dayak yemiş gibi çok kötü bir görüntü lütfen bildiğiniz geçirici tarif öneriler varsa paylaşın şimdiden çok teşekkür ederim...

Ağdayı çok sıcak uyguladıysan ondan da morarmış olabilir.
Ağda sonrası hemen buz sürseydin daha etkili olurdu ama dene istersenyerimseniben

buzu deniycem ozaman" island " çok teşekkür ederim

İnşallah işe yarar canım.
Ağdayı uygularken sıcaklığına çok dikkat et ve üstüste yapma aynı bölgeye.
Arkasından da buz sürersen morramaları büyük ölçüde engeller.

Muhtemelen çekerken dik bir şekilde çektin ondan morardı.Tüylerin çıkış yönüne doğru mümkün olduğunca tene yakın bir şekilde çekmek lazım.Oluşan morluklara da çare yok,geçmesini bekleyeceksin.Buzu o anda uygulasaydın işe yarardı..yerimseniben

bana da oluyor bazen
ağdayı fazla bekletmeyeceksin
benek benek oldu değil mi kan oturmuş gibi
1 haftaya geçer canım

yaa arkadaşlar bendede olduu ..cok kötü görünüyorrr:::(((( ne zaman gecer bu yaaa..

Muhtemelen çekerken dik bir şekilde çektin ondan morardı.Tüylerin çıkış yönüne doğru mümkün olduğunca tene yakın bir şekilde çekmek lazım.Oluşan morluklara da çare yok,geçmesini bekleyeceksin.Buzu o anda uygulasaydın işe yarardı..yerimseniben

evet haklısın canım pek bilgim yoktu ağda konusunda muhtemelen dediğin yanlışı yaptım teşekkür ederimm

bugün bir bacağımı bende yanlışlıkla dik çektim hem de bacak arkası, çok fena kan topladı. nasıl dışarı çıkcam bide h.sonu tatile çıkıyorum. 1 hafta çok geç erken bir çözümü yok mu acaba? bepanten sürdüm ama işe yaramadı :14:

Son düzenleme:
Back