Gittigin yere bir daha gitme canım. Pudra sür kıyafet giymeden de direk sürtünüp tahriş etmesin.Cumartesi Ağda ya gittim. Uzun bir zaman sonra ilk gidişim. Daha önce lazer vs idare ediyordum fakat hamilelik sebebi ile yeniden başladım. Daha rahat olur diye velhasıl durum resimlerdeki gibi. Sıcakta Deli gibi kaşınıyorum. İlk defa bu kadar oldu. Daha önce de kızarmışlığı var ama bu kadar değil. Ne yapsam geçer. En azından kaşıntı nasıl geçer. Çok fena çünkü yara edeceğim.
Benimki sürmeden once üflüyor (ağda bandı yapistirmadigi bölgelere yani) bir daha sefere sen de öyle yaptır bakalım fark edicek mi? Ben de şimdi kolumdakine baktım tam geçmemiş dikkatli bakınca görünüyor. Dr a sorucam da çekiniyor insan. Ama ağdacı hamilelere çok ağda yapıyorum hep geliyorlar dedi. Cildimiz hassas herhalde. Ben öbürlerini hep yaptırıyorum da bikini ilkti. Aynı senin gibi düşündüm ilerde zaten yapamiycam şimdiden alıştırıyım. Bence krem filan sürme bebeğe zarar verir buza devam et geçer. Geçmezse sağlık ocağına veya eczaneye sor belki zararsız bişey onerirler.Bacak bikini kol altı benim. Bacağımda da bikini bölgesinde de bir tane kol altımda böyle. Sıcak sürdü evet. Ondan mı kaynaklı acaba. Bende hamilelik için gittim. İleri de zor olur diye. Karın şişince bikini bölgesi temizlemek sıkıntı.
Paket bölge denilen bikini bölgesini ben hep camsakizi ile alırım dün sir yaptirinca gördüm ki sir pürüzsüz bebek cildi gibi yapıyor orayı. Hayret ettim bide esas cam sakızı yapış yapış. İlla duş alıyorsunuz sirde ise özel yağıyla silin geçip gidiyor. Sir buyuk rahatlık ama yine de gebelikte doğru seçim mi bilmiyorum çekinerek yaptirdimBence en guzeli cam sakizi agda yapin ya da yaptirin.. sicak yandim derdi yok boyle pis bi yapisiklik hissi yok..
Tabiiki agdadan sonra illaki dus sart. Ben once agda yaprim kalanlari makinayla alirim. Hani su cok ufak tefek agdaya gelmeyenler. . Bu x bolgesi icin gecerli tabii.. bacaklar filan jiler. Sur agdayi denedim kendim beceremedim evde bu yuzden cam sakizi yaptim onca zaman.Paket bölge denilen bikini bölgesini ben hep camsakizi ile alırım dün sir yaptirinca gördüm ki sir pürüzsüz bebek cildi gibi yapıyor orayı. Hayret ettim bide esas cam sakızı yapış yapış. İlla duş alıyorsunuz sirde ise özel yağıyla silin geçip gidiyor. Sir buyuk rahatlık ama yine de gebelikte doğru seçim mi bilmiyorum çekinerek yaptirdim
Ben de siri evde beceremedim ya makina alıp isittim sadece bıyık alicaktim sürdüm böyle sanki dudağımın üstüne bal sürmüş gibi öyle rezil bise oldu bandı yapıştırıp çektim tek bi tüy bile gelmedi. Bikac kez denedim hep ayni sey oldu oysa kuaförde bir sürüyo sonra kağıtla şak şak çekiyor tertemiz. Anlayan beri gelsin. Jilet hiç vurmadım makina ben de bazen yaparım güzel oluyor ama müthiş batık yapıyor o da. Hepsi dert. Lazeri neden sevmediniz?Tabiiki agdadan sonra illaki dus sart. Ben once agda yaprim kalanlari makinayla alirim. Hani su cok ufak tefek agdaya gelmeyenler. . Bu x bolgesi icin gecerli tabii.. bacaklar filan jiler. Sur agdayi denedim kendim beceremedim evde bu yuzden cam sakizi yaptim onca zaman.
Gerci lazere basladim 1 seans gittim jilet zorunlu hic bana gore degilmis : (
Lazerde mecburen jilet kullanman gerekiyo o yuzden sevmedim. Jileti oldum olasi sevmem. Ozellikle kivrimli yerlerde. :) bacakta sorun yok lazerletmiyorum oralari zaten, ama kol alti ve orayi mecburen jilet. Bi jac seansa azalir diyolar bakalim bekliyorumBen de siri evde beceremedim ya makina alıp isittim sadece bıyık alicaktim sürdüm böyle sanki dudağımın üstüne bal sürmüş gibi öyle rezil bise oldu bandı yapıştırıp çektim tek bi tüy bile gelmedi. Bikac kez denedim hep ayni sey oldu oysa kuaförde bir sürüyo sonra kağıtla şak şak çekiyor tertemiz. Anlayan beri gelsin. Jilet hiç vurmadım makina ben de bazen yaparım güzel oluyor ama müthiş batık yapıyor o da. Hepsi dert. Lazeri neden sevmediniz?
eldivenle alabilirsiniz. ben hep eldiven kullanıyorum. tahriş sıfır. kızarıklık bile yok.Bende hamilelik için gittim. İleri de zor olur diye. Karın şişince bikini bölgesi temizlemek sıkıntı.
Eldiven kullanmak için belli bir uzunluğa gelmesi gerek ama. Zamanında yurtta kalırken öğrenmiştim bu yöntemi ben de ama uzunluk kısmı hoş gelmemişti.eldivenle alabilirsiniz. ben hep eldiven kullanıyorum. tahriş sıfır. kızarıklık bile yok.
hem çok basit bir işlem olduğu için karnınız engel olduğu zaman eşiniz yapabilir size. siz oturur tv izlersiniz o esnada
alınacak uzunluğa geldiği zamanki hali beni hiç rahatsız etmiyor. ama hiç uzatmadan mümkün olduğunca pürüzsüz gezmek isteyenler için doğru bir yöntem değil gerçekten. kişisel bir karar o yüzdenEldiven kullanmak için belli bir uzunluğa gelmesi gerek ama. Zamanında yurtta kalırken öğrenmiştim bu yöntemi ben de ama uzunluk kısmı hoş gelmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?