Foto mu ekledin? Eklediysen yok... belki buz koyabilirsin rahatlatir..
Durum resimdeki gibi derken?
Foto yok canimEkledim resimleri. Buz koyuyorum. Ama fayda etmiyor.
Ben de var görünüyor ama anlamadım. :/Foto yok canim
Olmazsa yarın doktora bir sorayım bu kremi. Sıcakta kaşıntı hiç çekilmiyor.Advantan krem iyi geliyor ama hamileymişsiniz doktora danışmadan kullanmayın siz yine de ..
Buz uygulaması yapın , direk uygulamayın bir havlu ya da peçeteye sarın
Simdi cikmis:)Ben de var görünüyor ama anlamadım. :/
Of ne yapmış öyle ya geçmiş olsun. Ben de dün gittim biliyomusun normalde bikini bolgesi kendim yaparim eğilip kalkmıyim diye onu da yaptırdım ilk kez. Cart cart yapıştırıp çekti çok korktum bişey olur diye. Ama kızarmaDi kolum azcık kizarmisti geçti. Seninki sir ağda mi? Belki lazerden sonra cildin agdaya hassaslasti. Yada çok sıcak mı sürdü ki? Sen de her tarafını mi aldırdın?Ekledim resimleri. Buz koyuyorum. Ama fayda etmiyor.
Hamilelikte ağdaya karşı böyle tepki verebiliyor sanırım vücut. Ben de benzerini yaşadım, doktorum gördüğünde (ertesi gün doktor randevum vardı) gebelikte cilt hassaslaştığı için olmuştur dedi. Fakat bende tamamen iyileşmesi baya uzun sürmüştü. Sebamedin bebek pişik kremini sürmüştüm, o acıyı alıyordu. Sıcaklarda daha kötü olmuştur eminim, çok geçmiş olsun.Cumartesi Ağda ya gittim. Uzun bir zaman sonra ilk gidişim. Daha önce lazer vs idare ediyordum fakat hamilelik sebebi ile yeniden başladım. Daha rahat olur diye velhasıl durum resimlerdeki gibi. Sıcakta Deli gibi kaşınıyorum. İlk defa bu kadar oldu. Daha önce de kızarmışlığı var ama bu kadar değil. Ne yapsam geçer. En azından kaşıntı nasıl geçer. Çok fena çünkü yara edeceğim.
Ağda dan oldu evet. Cart cart çekti yapan kız. O an anlamadım ama akşam eve gelince bu hale gelmiş.Bu agdadan mi oldu : ( pisik gibi duruyo : (
Bacak bikini kol altı benim. Bacağımda da bikini bölgesinde de bir tane kol altımda böyle. Sıcak sürdü evet. Ondan mı kaynaklı acaba. Bende hamilelik için gittim. İleri de zor olur diye. Karın şişince bikini bölgesi temizlemek sıkıntı.Of ne yapmış öyle ya geçmiş olsun. Ben de dün gittim biliyomusun normalde bikini bolgesi kendim yaparim eğilip kalkmıyim diye onu da yaptırdım ilk kez. Cart cart yapıştırıp çekti çok korktum bişey olur diye. Ama kızarmaDi kolum azcık kizarmisti geçti. Seninki sir ağda mi? Belki lazerden sonra cildin agdaya hassaslasti. Yada çok sıcak mı sürdü ki? Sen de her tarafını mi aldırdın?
Ay olmadı onu deneyeyim pişik gibi duruyor çünkü. Vucüt terledikçe daha çok kaşınıyor. İzmir cayır cayır yanıyor. Terlememek ne mümkünHamilelikte ağdaya karşı böyle tepki verebiliyor sanırım vücut. Ben de benzerini yaşadım, doktorum gördüğünde (ertesi gün doktor randevum vardı) gebelikte cilt hassaslaştığı için olmuştur dedi. Fakat bende tamamen iyileşmesi baya uzun sürmüştü. Sebamedin bebek pişik kremini sürmüştüm, o acıyı alıyordu. Sıcaklarda daha kötü olmuştur eminim, çok geçmiş olsun.
Arkadas demis bepanten ya da ozellikle sudocrem oneririmAğda dan oldu evet. Cart cart çekti yapan kız. O an anlamadım ama akşam eve gelince bu hale gelmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?