• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda sonrası kızarıklık

Ahh o acıyı bilirim, ben koltuk altını makine ile alsam bile ayni şekilde tahriş oluyor o yüzden eldiven kullanıyorum. Pişik kremi filan kullansanız belki faydası olur geçmiş olsun

Cumartesi Ağda ya gittim. Uzun bir zaman sonra ilk gidişim. Daha önce lazer vs idare ediyordum fakat hamilelik sebebi ile yeniden başladım. Daha rahat olur diye velhasıl durum resimlerdeki gibi. Sıcakta Deli gibi kaşınıyorum. İlk defa bu kadar oldu. Daha önce de kızarmışlığı var ama bu kadar değil. Ne yapsam geçer. En azından kaşıntı nasıl geçer. Çok fena çünkü yara edeceğim.
Gittigin yere bir daha gitme canım. Pudra sür kıyafet giymeden de direk sürtünüp tahriş etmesin.
Üst üste kalın şekilde yapılmş bu agda. Ve ters yönden sürülmüş. Yani tüylerin aşağı doğruysa bu sanki yukarı doğru sürülüp aşağı doğru çekilmiş.
Eşime ağda yapıyorum :KK55::KK55:
Resmen her tüyünün yönüne göre yapıyorum. Daha hiç böyle kızartmadm
Bir de dümdüz çekildiginde böyle oluyor. Yani aşağı yada yukarı değilde kendine doğru çekmiştir.
Özet kuaförünü değiştir....
Veya epilasyon aletiyle evde yapmaya çalış.

Bacak bikini kol altı benim. Bacağımda da bikini bölgesinde de bir tane kol altımda böyle. Sıcak sürdü evet. Ondan mı kaynaklı acaba. Bende hamilelik için gittim. İleri de zor olur diye. Karın şişince bikini bölgesi temizlemek sıkıntı. :KK43:
Benimki sürmeden once üflüyor (ağda bandı yapistirmadigi bölgelere yani) bir daha sefere sen de öyle yaptır bakalım fark edicek mi? Ben de şimdi kolumdakine baktım tam geçmemiş dikkatli bakınca görünüyor. Dr a sorucam da çekiniyor insan. Ama ağdacı hamilelere çok ağda yapıyorum hep geliyorlar dedi. Cildimiz hassas herhalde. Ben öbürlerini hep yaptırıyorum da bikini ilkti. Aynı senin gibi düşündüm ilerde zaten yapamiycam şimdiden alıştırıyım. Bence krem filan sürme bebeğe zarar verir buza devam et geçer. Geçmezse sağlık ocağına veya eczaneye sor belki zararsız bişey onerirler.

ben evde kendi bacagimi alayim dedim kartus agdayla gec kalip cekemedigimde ayni boyle oldu. kuafor acemi imis ..
bepanten surdum ben 1 haftaya gecti.

Bence en guzeli cam sakizi agda yapin ya da yaptirin.. sicak yandim derdi yok boyle pis bi yapisiklik hissi yok..

Bence en guzeli cam sakizi agda yapin ya da yaptirin.. sicak yandim derdi yok boyle pis bi yapisiklik hissi yok..
Paket bölge denilen bikini bölgesini ben hep camsakizi ile alırım dün sir yaptirinca gördüm ki sir pürüzsüz bebek cildi gibi yapıyor orayı. Hayret ettim bide esas cam sakızı yapış yapış. İlla duş alıyorsunuz sirde ise özel yağıyla silin geçip gidiyor. Sir buyuk rahatlık ama yine de gebelikte doğru seçim mi bilmiyorum çekinerek yaptirdim

Geçen agdaya gittim koltuk altımı görmeniz gerekti.Sizinkinde hiçbişi yok öyle söyleyeyim.Alerjiden beter bişi oldu.Advantan kremle 1 haftada zor toparladı.Eşim naptın sen kendine diyordu o derece.Sanirim ağdayı sıcak sürmekle alakalı.Ben yıllardır giderim ağdaya ilk kez bu derece bir alerjiyle karşılaştım.Birde alan kişi üst üste çok Hart hurt çekersede tahriş ediyor o bölgeyi.Suan size sudocrem öneririm bu tarz durumları çok güzel yatıştırıyor..

Paket bölge denilen bikini bölgesini ben hep camsakizi ile alırım dün sir yaptirinca gördüm ki sir pürüzsüz bebek cildi gibi yapıyor orayı. Hayret ettim bide esas cam sakızı yapış yapış. İlla duş alıyorsunuz sirde ise özel yağıyla silin geçip gidiyor. Sir buyuk rahatlık ama yine de gebelikte doğru seçim mi bilmiyorum çekinerek yaptirdim
Tabiiki agdadan sonra illaki dus sart. Ben once agda yaprim kalanlari makinayla alirim. Hani su cok ufak tefek agdaya gelmeyenler. . Bu x bolgesi icin gecerli tabii.. bacaklar filan jiler. Sur agdayi denedim kendim beceremedim evde bu yuzden cam sakizi yaptim onca zaman.

Gerci lazere basladim 1 seans gittim jilet zorunlu hic bana gore degilmis : (

Tabiiki agdadan sonra illaki dus sart. Ben once agda yaprim kalanlari makinayla alirim. Hani su cok ufak tefek agdaya gelmeyenler. . Bu x bolgesi icin gecerli tabii.. bacaklar filan jiler. Sur agdayi denedim kendim beceremedim evde bu yuzden cam sakizi yaptim onca zaman.

Gerci lazere basladim 1 seans gittim jilet zorunlu hic bana gore degilmis : (
Ben de siri evde beceremedim ya makina alıp isittim sadece bıyık alicaktim sürdüm böyle sanki dudağımın üstüne bal sürmüş gibi öyle rezil bise oldu bandı yapıştırıp çektim tek bi tüy bile gelmedi. Bikac kez denedim hep ayni sey oldu oysa kuaförde bir sürüyo sonra kağıtla şak şak çekiyor tertemiz. Anlayan beri gelsin. Jilet hiç vurmadım makina ben de bazen yaparım güzel oluyor ama müthiş batık yapıyor o da. Hepsi dert. Lazeri neden sevmediniz?

Ben de siri evde beceremedim ya makina alıp isittim sadece bıyık alicaktim sürdüm böyle sanki dudağımın üstüne bal sürmüş gibi öyle rezil bise oldu bandı yapıştırıp çektim tek bi tüy bile gelmedi. Bikac kez denedim hep ayni sey oldu oysa kuaförde bir sürüyo sonra kağıtla şak şak çekiyor tertemiz. Anlayan beri gelsin. Jilet hiç vurmadım makina ben de bazen yaparım güzel oluyor ama müthiş batık yapıyor o da. Hepsi dert. Lazeri neden sevmediniz?
Lazerde mecburen jilet kullanman gerekiyo o yuzden sevmedim. Jileti oldum olasi sevmem. Ozellikle kivrimli yerlerde. :) bacakta sorun yok lazerletmiyorum oralari zaten, ama kol alti ve orayi mecburen jilet. Bi jac seansa azalir diyolar bakalim bekliyorum

Bende hamilelik için gittim. İleri de zor olur diye. Karın şişince bikini bölgesi temizlemek sıkıntı. :KK43:
eldivenle alabilirsiniz. ben hep eldiven kullanıyorum. tahriş sıfır. kızarıklık bile yok.

hem çok basit bir işlem olduğu için karnınız engel olduğu zaman eşiniz yapabilir size. siz oturur tv izlersiniz o esnada :KK66:

Çok geçmiş olsun, hamile olduğunuz için bir krem öneremem doktor tavsiyesi alabilirsiniz. Fakat bu bana pişik gibi geldi. Bebe yağı iyi gelebilir diye düşünüyorum.

eldivenle alabilirsiniz. ben hep eldiven kullanıyorum. tahriş sıfır. kızarıklık bile yok.

hem çok basit bir işlem olduğu için karnınız engel olduğu zaman eşiniz yapabilir size. siz oturur tv izlersiniz o esnada :KK66:
Eldiven kullanmak için belli bir uzunluğa gelmesi gerek ama. Zamanında yurtta kalırken öğrenmiştim bu yöntemi ben de ama uzunluk kısmı hoş gelmemişti.

Eldiven kullanmak için belli bir uzunluğa gelmesi gerek ama. Zamanında yurtta kalırken öğrenmiştim bu yöntemi ben de ama uzunluk kısmı hoş gelmemişti.
alınacak uzunluğa geldiği zamanki hali beni hiç rahatsız etmiyor. ama hiç uzatmadan mümkün olduğunca pürüzsüz gezmek isteyenler için doğru bir yöntem değil gerçekten. kişisel bir karar o yüzden

Başlık güncelken derdimi yazayım dedim. Benim de aynı şekilde kıpkırmızı kollarım. Ağdacı kız inanılmaz beceriksiz ve yavaştı. Bir saat uğraştı iki kola feci canımı yaktı kızarıklıklar geçer sandım ama geçmedi. Yanık vs gibi kalıcı bir şeyse diye ödüm kopuyor allahımmm yaa dert aldım başıma

Back