• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda sonrası hemen Fucidin Pomad uygulamak

melon_shot

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2013
13
0
6
34
Diğer
Göbeğime ağda yapınca sivilce çıkıyor minik minik. Bunu önlemek için ağda yapar yapmaz üstüne fucidin pomad uygulasam sivilce çıkmasını önler mi? Yoksa sadece çıkan sivilcelerin mi geçmesini sağlıyor bu pomad? Bir de tahriş eder mi sizce hemen ağda sonrası? Siz ağda sonrası sivilce çıkmaması için ne kullanıyorsunuz? Çok teşekkürler :16:

Göbeğime ağda yapınca sivilce çıkıyor minik minik. Bunu önlemek için ağda yapar yapmaz üstüne fucidin pomad uygulasam sivilce çıkmasını önler mi? Yoksa sadece çıkan sivilcelerin mi geçmesini sağlıyor bu pomad? Bir de tahriş eder mi sizce hemen ağda sonrası? Siz ağda sonrası sivilce çıkmaması için ne kullanıyorsunuz? Çok teşekkürler :16:

Canım sivilce çıkmain krem tamamen fizyolojik bir olay savunma hücrelerinin tepkisi sonucu meydana geliyor etkili olacağını sanmam kremin...

Birde bişey dicem benim genelde bacaklarımda oluyor sivilce benzeri kıl dönmeleri öyle birşeymi acaba seninkisi..

valla bnde bu ay ilk defa almıştım göbişimi aynen küçük bişiler oluştu onun engeli olcagnı sanmıorum ama bilen varsa yazarsa bizde nasipleniriz :49:

Birde bişey dicem benim genelde bacaklarımda oluyor sivilce benzeri kıl dönmeleri öyle birşeymi acaba seninkisi..
Kıl dönmesi gibi değil de daha çok minik sivilce gibi şeyler çıkıyor, alerji olmuşum gibi. Vücudumun başka yerinde olmuyor nedense bir tek göbeğime ağda yapınca oluyor...

benimde kaşımı aldırınca anlıma doğru olan tarafta isilik gibi oluyor
bide kollarımın üst kısmında

Back