- 17 Ağustos 2013
- 2.102
- 56
- 113
ay sinir oldum bi çekişte anca 4-5 tane kıl geliyor nerde yanlış yapıyorum ya
Elini cildinden çok yukarı kaldırmadan cildine olabildiğince paralel çek canım
Neden gelmesin ki çok mu kısalar acaba :44:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay sinir oldum bi çekişte anca 4-5 tane kıl geliyor nerde yanlış yapıyorum ya
genital bölge için lazer çok sakıncalı bence kuaföre git orada aldır 4-5 defa tüylerin incelince kendiniz alabilirsiniz... ağdaçok temiz ve rahat alışınca inan kendin koşacaksın yapmaya çünkü ölü derileri aldıgı için peelingde yapıyor
kuaförde de bizim evde yaptığımız ağdayı mı yapıyorlar yoksa onların özel ağdası mı var.nasıl böyle herkes acısız diyor kuafördeki ağdaya anlamıyorum evde ben yaparken çok acıyor çünkü
kızlar tablet, kalıp ağdaları nerede bulabilirim kozmetikçilerde ya da marketlerde bulamadım başka nerelerde olur :/
kuaförde de bizim evde yaptığımız ağdayı mı yapıyorlar yoksa onların özel ağdası mı var.nasıl böyle herkes acısız diyor kuafördeki ağdaya anlamıyorum evde ben yaparken çok acıyor çünkü
istanbul daysam eminönün e bulursunkızlar tablet, kalıp ağdaları nerede bulabilirim kozmetikçilerde ya da marketlerde bulamadım başka nerelerde olur :/
arkadaşlar ben bu siteye katıldım sizlerle konuşup dertleşmek istiyorum benide aranıza alırsanız sevinirim birde bu emla kullananlar varmı
agda farklı olmasa bile yapan insan acıyı azaltabiliyor gerçekten mesela benim de elim hafiftir. daha hızlı cekmeyi dene sen de yaparken. ne kadar acımasız davranırsan o kadar az acır :;. yoksa acır diye yavas cekersen işkeneye dönüştürürsün
kolay gelsin :)öyle deneyeceğim artık bende