• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

makkinasıda bu
5032.jpg

hmmm bunda da mı özel yağ gerk var ki..ona göre alayım. kusura bakma çok soruyorum ama gerçekten alışmak istiyorum artık yeter :bbo:

eveet canım yağı olmazsa çıkmaz bazıları beebe yağı çıkarırı diyor ama özel yağıyla çıkarırsan o bölgeyi nemlendirir sen sivilceden şikayetçisin ya ondan diyorum istersen siteye bi bak orda herşeyi bulmak mümkün bakımlıolmak.com

yine sorarsın canım ben burdayım ağda ustası pınarda burda o daha bilgili bu konuda oda yardımcı olur şimdi:)

saol canım geldiğiin için fikirlerimizi burdan yazarsak bilmeyen arkadaşlarında fikirleri olur...ben mesela şu konserve ağdayı nasıl yaparım ,asla yapamam diyordum ama artık öle sıkılmışımki şu kıllardan yapıcam dedim ve yaptımda ben kartuşla yapabilnleri merak ediyorum aslında.pınarda hem kartuş var hem konserve var

bak mesela terliğime akıtmışım ağdayı:):)şimdi gördüm bende çok becerikli deilim:)ama orayı güzel aldım

vaalla hee şuan bakımlıolmaktayımda başka ne alabilirim diye bakıyorum :)bu son alışverişim olcak burda kuaför malzemesi satan bi yer var depilissimanın sir ağdalarını satıyor ağdalarıda ordan alırım artık

amann yaa konserveyle bacaklarımıda almıştım yarısı kalmış güzel olmamıiş..kartuş şart sanırdam

benim sorum şu kızlar:bıyıklar:)
çünki ben bıyıklarımı kaş aldırmaya gittiğimde kuaforde aldırlıyorum o da sir ağdayle alıyor zaten onun yaptığı işlemi bende evde yapabilirim ama korkuyorum dudağıma zarar veririm diye.
annemde çok kızıyor ağdayla alma dudakların üstü buruşur diye bende kuaforume sordum oyle bişey olmaz dedi.
size de bi sormak istedim içim rahat etsin ?

Back