bende cekemıyorum kendıme yaparken canım...ama emlayı kullanan bızzat arkadaslarıma sordum coook memnunlar...Bende aldım ve uzamasını beklıyorum :) normalde dısarda aldırıyorum ben aslında hıc ugrasmana degmez ama benım burada kuaför..vs yokoff sorma canım yaa..evde bini geçti ağda sayısı:S
krem derken emlayı mı kastediosun?
yaa ben çekemiorm korkuorm özellikle alt kısımlara doğru olan yerleri...emla iyi gelir yapabilirsin mi diosun??
25 TL ' ye komple ağda yapıyorlar hem de sir...
Boşuna kendinizi harap etmeyin şekerler ya...
katılıyorum kesınlıklee.. sır agda yada normal agda ıkısıde yapıscak bı saat acısı ugrasması v.s bıde ben kendım yapamam annemede acıyo dıye cok bagırmaktansa manıkurcuye yaptırmak dha ıyı cunku o hem 15 dkda butun vucudu bıtırıyo hemde ona ses cıkartamıyosun kaydirigubbakcemile3
bütün vücut derken canım:uhm: bel göbek falan dahil mi
Ben bıldım bılelı dısarda aldırıyorum ve ne bır siğil ne de bır hastalık kaptım cok şükür... Gıttıgınız ortam ıcınıze sınmıyorsa ayrılın,zorla tutacak deıller sızı... :) Benım arkadasım sedyeden yattıgı gıbı kalkmıstı bır defasında...Cunku alan kız kullandıgı agdayı bırıktırıyormus aynı sedyede hemde :) bence musterının gözu onunde atılmalı o kullanılan agdalar...
Her guzellık salonu aynı dıye bır sey yok kızlar,ben cok sukur hıc karsılasmadım böylesıyle...Ama sız sız olun gıttgınızde ıyıce gözlemleyın,bezlemı alıyor yoksa surunce hemen donan agdaylamı... merakınızı gıderın,cevap vermek zorunda cunku...
dogru diosun canim ne biliiyim tedirgim oldum donan agdaylami bezlemi almalari daha saglik acisindan uygun sekerim
tabıkı agda bezi daha saglıklı bence canım... Daha temız gıbı gelıyor bana ve cekmesı daha kolay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?