canim ben bi kere deneyip birakmistim coook onceden felaket acimisti hem popo hem dudak ic ve dis kisimlar o gunden beri hep jilet yaptim koklerde kalinlasmistir iyice benim
eldivenlede cok zor bence canimm comelip nasil alinicak onada ustalik lazim bence yinede acir gibime geliooo cok zor isler valla bunlarr
offff bir baslangic yapmaliyim kendim deneyim diyorum olmazsa gidecemartik bir kosmetikciyi cagresi yok
eldiven cok zor evet yaaaaaa
bilmem bacagi sandalyenin üstünede konabilir belki öylede olur
valla onuda iiyi secmek lazim sigili var ucuk kapma durumu var allah korusun bide acma durumu var bide gozunun yasinda bakmadan cart cart koparirlarr off offff
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay sen bin yasa güldürdün ben icart cart koparirlar
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne güzel iste kendimizin cesaret edemedigini onlar yapacik 3-4 saniye aci sonra mis gibidelikafadulden
canim benim hepbirlikte gulelim kaymaklim
dogru diosun tatlim cesaret toplayip guvenilir bi yer secip gitmek lazim ben daha doktora gitmedim ona nasil acarim oda var kaydirigubbakcemile3
acariz acariz bos ver onlar er gün kac kisininkini yapip görüyorlar dogal onlar icin ayni jinekologlar gibin:lepi:
ben lat kisimlari yapamadim diye yaniyom bugün yarin nilüferin yöntemini denicem, biraz emla kaldi biraz sürerim bakalimkafamçokkarıştı
canim benim dene bakaim sonucu mutlaka bildir tatlim valla ben bu tuylerdende cekiniorum doktorluk is olsa tuylerdende cekinip acamam valla ne tuymus bunlar dertbasimizza valla
canim benim erkekler ne rahat sansli bu konuda dimi canimcimvalla ya haklisin basabela senağlama
türkiyede yasayan bayanlar cok sanslisiniz, ben almanyada yasiyorum simdi internetten baktim, bizim burda cok az güzellik salonu agda yapiyor, yapanlarda komple bacaga 60 euro yani yaklasik 120 tl istiyorlar
almanyanin neresindensin tatlim,
bacak fiyatlarini bilmiyorumda
malum bölyge 25-30 euro civarinda
Heilbronn canim, Stuttgart tarafi, sen?
ama cok pahali geldi bana yaa tr fiyatlarina bakinca senağlama
canim benim erkekler ne rahat sansli bu konuda dimi canimcim
heilbronn??????????????
benim ailem stgt tarafinda ama ben münihteyim
ay cok mutlu oldum
evet tr fiyattlarina göre burasi malesef cok pahali
hic yaptidinmi burda
yok canim ben simdiye kadar hep jiletle aldim, ama baktim böyle olmayacak, veet sicak agda aldim, onuda beceremedim, dedim bari güzellik salonunda yaptirayim oda iste cok pahali geldi...
sen hic yaptirdinmi??
burda bazi arkadaslar sir agdayi öneriyor, galiba onu ismarlayip kendim yapacagim, sonucu paylasirim :)
gerci onlarda aliyordur ama jiletle okadar dert olmuyor nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?