• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

canim ben bi kere deneyip birakmistim coook onceden felaket acimisti hem popo hem dudak ic ve dis kisimlar o gunden beri hep jilet yaptim koklerde kalinlasmistir iyice benim

offff bir baslangic yapmaliyim kendim deneyim diyorum olmazsa gidecemartik bir kosmetikciyi cagresi yok

eldivenlede cok zor bence canimm comelip nasil alinicak onada ustalik lazim bence yinede acir gibime geliooo cok zor isler valla bunlarr

eldiven cok zor evet yaaaaaa
bilmem bacagi sandalyenin üstünede konabilir belki öylede olur

offff bir baslangic yapmaliyim kendim deneyim diyorum olmazsa gidecemartik bir kosmetikciyi cagresi yok

eldiven cok zor evet yaaaaaa
bilmem bacagi sandalyenin üstünede konabilir belki öylede olur

valla onuda iiyi secmek lazim sigili var ucuk kapma durumu var allah korusun bide acma durumu var bide gozunun yasinda bakmadan cart cart koparirlarr off offff

valla onuda iiyi secmek lazim sigili var ucuk kapma durumu var allah korusun bide acma durumu var bide gozunun yasinda bakmadan cart cart koparirlarr off offff

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay sen bin yasa güldürdün ben icart cart koparirlar
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne güzel iste kendimizin cesaret edemedigini onlar yapacik 3-4 saniye aci sonra mis gibidelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay sen bin yasa güldürdün ben icart cart koparirlar
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ne güzel iste kendimizin cesaret edemedigini onlar yapacik 3-4 saniye aci sonra mis gibidelikafadulden

canim benim hepbirlikte gulelim kaymaklim
dogru diosun tatlim cesaret toplayip guvenilir bi yer secip gitmek lazim ben daha doktora gitmedim ona nasil acarim oda var kaydirigubbakcemile3

canim benim hepbirlikte gulelim kaymaklim
dogru diosun tatlim cesaret toplayip guvenilir bi yer secip gitmek lazim ben daha doktora gitmedim ona nasil acarim oda var kaydirigubbakcemile3

acariz acariz bos ver onlar er gün kac kisininkini yapip görüyorlar dogal onlar icin ayni jinekologlar gibin:lepi:
ben lat kisimlari yapamadim diye yaniyom bugün yarin nilüferin yöntemini denicem, biraz emla kaldi biraz sürerim bakalimkafamçokkarıştı

Amaaan acın acın hıcbıseycık olmas cekınmeyın kıslar... Doğumda napcaksınız ya da muayeneye gıdecegınız zaman... Hem daha dıkkat edıyolar... keske yakınımda kuaför guzellık salonu olsada gıtsem,öle bı alıstım ki...kendım nasıl yapcam bakalım...

acariz acariz bos ver onlar er gün kac kisininkini yapip görüyorlar dogal onlar icin ayni jinekologlar gibin:lepi:
ben lat kisimlari yapamadim diye yaniyom bugün yarin nilüferin yöntemini denicem, biraz emla kaldi biraz sürerim bakalimkafamçokkarıştı

canim benim dene bakaim sonucu mutlaka bildir tatlim valla ben bu tuylerdende cekiniorum doktorluk is olsa tuylerdende cekinip acamam valla ne tuymus bunlar dertbasimizza valla

türkiyede yasayan bayanlar cok sanslisiniz, ben almanyada yasiyorum simdi internetten baktim, bizim burda cok az güzellik salonu agda yapiyor, yapanlarda komple bacaga 60 euro yani yaklasik 120 tl istiyorlar :(

türkiyede yasayan bayanlar cok sanslisiniz, ben almanyada yasiyorum simdi internetten baktim, bizim burda cok az güzellik salonu agda yapiyor, yapanlarda komple bacaga 60 euro yani yaklasik 120 tl istiyorlar :(

almanyanin neresindensin tatlim,
bacak fiyatlarini bilmiyorumda
malum bölyge 25-30 euro civarinda

Heilbronn canim, Stuttgart tarafi, sen?
ama cok pahali geldi bana yaa tr fiyatlarina bakinca senağlama

heilbronn??????????????

benim ailem stgt tarafinda ama ben münihteyim
ay cok mutlu oldum
evet tr fiyattlarina göre burasi malesef cok pahali
hic yaptidinmi burda

aman canim pahali olsun ama temiz olsun streil olsun ucuz diye ucuk veya sigil bulasirsa daha fena valla

heilbronn??????????????

benim ailem stgt tarafinda ama ben münihteyim
ay cok mutlu oldum
evet tr fiyattlarina göre burasi malesef cok pahali
hic yaptidinmi burda

yok canim ben simdiye kadar hep jiletle aldim, ama baktim böyle olmayacak, veet sicak agda aldim, onuda beceremedim, dedim bari güzellik salonunda yaptirayim oda iste cok pahali geldi...
sen hic yaptirdinmi??

yok canim ben simdiye kadar hep jiletle aldim, ama baktim böyle olmayacak, veet sicak agda aldim, onuda beceremedim, dedim bari güzellik salonunda yaptirayim oda iste cok pahali geldi...
sen hic yaptirdinmi??

hayir canim bende henüz yaptirmadim
kac yildir agda epilatör bazende jilet kullanyiorum
cogu zaman jilete kaciyordum bende

ama simdi yaptirmak istiyorum
izinden ötürü hep jiletle aldim uzayip yogunlastilar
bugün agda yaptim ama alt taraflari yapamadim

ilk önce kendim bir kere agda yapayim ondan sonra gideyim diyordum
arastirmalar yaptim internette, wax and the city var senzera var bir kac tane daha var yorumlar falan okudum, baya cok memnun kalanlar var, inanilmasi güc ama gercek bir cok alman kadin ve erkek!!! bu yöntemi uyguluyor

burda bazi arkadaslar sir agdayi öneriyor, galiba onu ismarlayip kendim yapacagim, sonucu paylasirim :)

nerden ismarlayacaksin isim ne?
ben sir agdanin burdaki karsitini bilmyiorum
veetin sicak agdasini kullaniyorum genelde bende
oda aslinda sir agda ama bilemem

Back