• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda nasıl yapılır?Ağda yapanların paylaşım alanı

Offf offf damarıma bastınız tüylerimden bıktığım kadar hayatta hıc bırseyden bıkmadım...Herşeyi denedım sir ağda jilet makıne...Yok hıc bırıde azaltmadı...
butun kıs sir yaptırdım gecen hafta ılk olarak denıze gıderken mecuren kısa tuylerımı bacaklarımdakı jıletle almak zorunda kaldım...
Sonra eve geldım koltuk altımı bıkınıyı cam sakızı ıle aldım..Ama bacaklarım al al bıtmez benım..
Evde yapılan şu sir makınelerını tavsıye eden varmı arkadaslar benım gıbı cok tuyu olupta kullanan varmı??
Cevap yazarsanız sevınırım...

soğuk ağda bantlarından bılgınız varmı ?
ben henuz ilk denıcem ama once tecrubeleri okumak isterım a.s. diğer camsakınızı agda ve sir agdaya gore nasıllar acaba fark varmı?

yaa ben evde hazırladıgım agdaları yapamıyorum :(( ilac bacagıma yapısık kalıyor bezı cektıgımde oyle soyleyeyım :((

kızlar bikini bölgemi traş da etsem ağda da yapsam tüyler çıkarken sivilce oluyor.sizde de aynı problem oluyor mu? nasıl düzelir bu durum

Sizde neden sivilcelenme oluyor ya anlamadım bende olmuyor.Ben konserve kullanıyorum...

soğuk ağda bantlarından bılgınız varmı ?
ben henuz ilk denıcem ama once tecrubeleri okumak isterım a.s. diğer camsakınızı agda ve sir agdaya gore nasıllar acaba fark varmı?

yaa ben evde hazırladıgım agdaları yapamıyorum :(( ilac bacagıma yapısık kalıyor bezı cektıgımde oyle soyleyeyım :((

ben hiç memnun kalmadım canım.. bacağa olabilir belki ama diğer yerlere tavsiye etmem.. canında çok yanıyo bide tahriş oluyo söyleyim yani...

kızlar bikini bölgemi traş da etsem ağda da yapsam tüyler çıkarken sivilce oluyor.sizde de aynı problem oluyor mu? nasıl düzelir bu durum

bende tam sivilce olmuyo ama tam çıkarken çok kaşınıyo acıyo ve siyah noktalar oluşuyo anlamadım gitti :S bepanten sürüyorum ben sanki biraz daha acı olmuyo kaşıntıyı filan engelliyo yani..

ya bende bu istenmeyen tüylerden biktim. her yolu denedim jilet, krem, epilasyon aleti ama hepsinde sorun cikiyor. jilet yapinca bacaklarim cok kasiniyor, kreme karsi alerjim var makineyide sevmiyorum. agda yapmak istiyorum ama baslayinca biraz yaptiktan sonra bikiyorum ve birakiyorum. bugünde agda yapayim dedim özel bölgeme :utangac: eczaneden krem almistim uyustursun diye (emla degil) ama faydasi olmadi. bende usandim ve biraktim :1no2: bide su agdanin kivamini tutturamiyorum, ilk basta cok sivi oluyo ellerimde yapisip kaliyo sonradan da cok sert oluyo dogru dürüst süremiyorum. off ne yanlis yapiyorum ben ya :uhm:
birisine yaptirayim desem burada öle agdaci felan yok. Almanyadan katilan bi arkadas varsa acaba frankfurt yada darmstadtta agda yapilan yer tavsiye edebilir mi?
Yardim edin kizlar biktim valla :1no2:

Şu ağda konusunda tecrübesizim ama kendimce yöntemimi buldum zemuszemus Epilatör falan genital bölge için riskli bence, ben çok korkardım kullanırken.
Jilet desen; zararları aşikar.

En baş edilebilir olanlar ağda ve sirler. Sir hiç kullanmadım. 1 kez sesu ılık ağda aldım ve daha bitmedi. Ki 1 yıl olmuştur alalı, belki daha fazla. Şimdi çam sakızı, sir vs.. kullanmayı düşünüyorum. Araştırmalar içersindeyim.. kaydirigubbakcemile3

Ayrıca sesu ılık ağdayı da herkes okudğuum kadarıyla bezle kullanıyor, ben 1 kez denedim bezi ve hiç baş olmuyor almıyor. Sonra çalıştırdım saksıyı ve ağdamı hazırlayınca biraz soğuduktan sonra baş parmağımı ve işaret parmağımı batırıyorum, öyle hemen bütün bölgeye sürmeden sadece yöneldiğim bölgedeki tüylerin üzerine parmaklarımdakini sürüyorum, sonra o iki parmağımla çekiyorum hızlıca.
Öyle iki parmakla baş olur mu diyebilirsiniz, evet baş oluyor. 15 dkk da bitiriyorum. Ayrıca bezle yapınca (çok afedersiniz ama) dudak bölgesindekileri almıyor. Ama parmakınızla yaptığınızda sonucu göreceksiniz..ßir miktar temizliyorum, ılık suyla yıkıyorum, iyice kuruluyorum tekrar kalanları yapıyorum. Acısına gelince; evet acıyor. Yani benim canım çok tatlı olmasına rağmen başediyorum. E o kadarına da katlanılır yahu!

Bir de o bölgenin kuru olmasına dikkat edin. ıslak olursa hiçbir işe yaramaz ağda. Kuru olacak alacağınız her yer.

ya ben koltuk altıma yapamıyorum .. beceremiyorum bir türlü ..

birde özel bölgeme çok zor yapıyorum tüy dökücü kullanıyorum :( deniz dalgası gibi oluyor mecbur ama ağdaya gidicem oraya sırf .. tüy dökücü yapmaktansa giderim mis gibi çıkArım .. daa bir şey sormak istiyorum genede tereddütlüyüm .. evlenmeden önce hep ağdacı gelirdi bizim eve yapar giderdi her yerimizi evlenince istanbula gelince kaldım böyle .. ağda öncesi gidiceğim yerde mikrop kAPmmaması için ne yapmam lazım gene önlemimi alayım ..

Şu ağda konusunda tecrübesizim ama kendimce yöntemimi buldum zemuszemus Epilatör falan genital bölge için riskli bence, ben çok korkardım kullanırken.
Jilet desen; zararları aşikar.

En baş edilebilir olanlar ağda ve sirler. Sir hiç kullanmadım. 1 kez sesu ılık ağda aldım ve daha bitmedi. Ki 1 yıl olmuştur alalı, belki daha fazla. Şimdi çam sakızı, sir vs.. kullanmayı düşünüyorum. Araştırmalar içersindeyim.. kaydirigubbakcemile3

Ayrıca sesu ılık ağdayı da herkes okudğuum kadarıyla bezle kullanıyor, ben 1 kez denedim bezi ve hiç baş olmuyor almıyor. Sonra çalıştırdım saksıyı ve ağdamı hazırlayınca biraz soğuduktan sonra baş parmağımı ve işaret parmağımı batırıyorum, öyle hemen bütün bölgeye sürmeden sadece yöneldiğim bölgedeki tüylerin üzerine parmaklarımdakini sürüyorum, sonra o iki parmağımla çekiyorum hızlıca.
Öyle iki parmakla baş olur mu diyebilirsiniz, evet baş oluyor. 15 dkk da bitiriyorum. Ayrıca bezle yapınca (çok afedersiniz ama) dudak bölgesindekileri almıyor. Ama parmakınızla yaptığınızda sonucu göreceksiniz..ßir miktar temizliyorum, ılık suyla yıkıyorum, iyice kuruluyorum tekrar kalanları yapıyorum. Acısına gelince; evet acıyor. Yani benim canım çok tatlı olmasına rağmen başediyorum. E o kadarına da katlanılır yahu!

Bir de o bölgenin kuru olmasına dikkat edin. ıslak olursa hiçbir işe yaramaz ağda. Kuru olacak alacağınız her yer.

nasıl yapıyorsunuz ağdayı tam eritiptemi eliniz yanmıyor mu deniyim bakim bunuda

Yok yanmıyor.

5-7 dakka suyla birlikte eriyor. Yani cezvenin içine koyuyorum şişeyi ya da işte ağda kutusunu deyverem artık kaydirigubbakcemile3 , su kaynıyor fokurduyor, 6-7 dkk sonra alıyorum cezveden. Ağzının kapalı olduğundan emin olun.
Dakkanın ayarını kaçırırsanız daha bir sıvı oluyor, o zaman rahat olmuyor. Parmaklarımda yanıyorsa hemen işleme başlamıyorum : ) Biraz soğumasını, katılaşmasını bekliyorum kapağını açıp. Kıvamı koyu ise, rahat oluyor. Daha bir duru olursa kıvam işte bekletirsiniz.

Umarım istediğin sonucu alırsın irras_ yerimseniben

Ağda bantlarıı çok güzell oluyorrr:jeyyar:
Bugun kollarıı carttt kopardımm :) bıyıklarıdakaydirigubbakcemile3

Sonra geçtim eşime eşime ağda yaptım :roflol::roflol:

arkadaşlar sir ağdadan önce pudra sürersek ağdayı kolaylaştırır mı? yoksa tüyler daha mı zor alınır?

arkadaşlar sesu nun soğuk ağda sını aldım kavanoz şeklinde olanınndan.daha önce hiç ağda yapmadım kuzenimle yapıcam sırt vede omuzumda tüylenme var kuzenimde hiç ağda tecrübesi edinmemiş yani ikimiz içinde ilk olucak biraz bilgi verirmisiniz bir sürü ağda çeşidi vardı reyonda soğuk ağdayı aldık başka ağdamı alsaydık pazartesi havuza gidicem acil öneri lazım :(

Ağda bantlarıı çok güzell oluyorrr:jeyyar:
Bugun kollarıı carttt kopardımm :) bıyıklarıdakaydirigubbakcemile3

Sonra geçtim eşime eşime ağda yaptım :roflol::roflol:

yzık canım be sen acı çekiyon eşine nasıl kıydın yıların intikmını mı aldın

arkadaşlar sir ağdadan önce pudra sürersek ağdayı kolaylaştırır mı? yoksa tüyler daha mı zor alınır?

canım sir ağdadan önce pudra ağdayı kolaylaştırır
ağdanın cilde daha az tüye daha çok tutunmasını sağlar.
ayrıca hanımlar bence eğer ağda yapacaksanız kesinlikle
sir ağda kullanın.çünkü diğer ağdada şeker var. kıl kökünü
kuvvetlendirir. ama sir ağda kıl kökünü inceltir. ben ilk yaptığım
günden beri hep sir ağda kullandım. şimdi özel bölgeyle bacak
arasında hiç fark yok. :1hug: yakında sir ağda fanatikleri kulübü
açacağım zemuszemus bu arada ben kendim yapabilmeme rağmen
ağdacıya gidiyorum. çünkü ev batıyor sinir oluyorum opuyorumnanaktan

canım sir ağdadan önce pudra ağdayı kolaylaştırır
ağdanın cilde daha az tüye daha çok tutunmasını sağlar.
ayrıca hanımlar bence eğer ağda yapacaksanız kesinlikle
sir ağda kullanın.çünkü diğer ağdada şeker var. kıl kökünü
kuvvetlendirir. ama sir ağda kıl kökünü inceltir. ben ilk yaptığım
günden beri hep sir ağda kullandım. şimdi özel bölgeyle bacak
arasında hiç fark yok. :1hug: yakında sir ağda fanatikleri kulübü
açacağım zemuszemus bu arada ben kendim yapabilmeme rağmen
ağdacıya gidiyorum. çünkü ev batıyor sinir oluyorum opuyorumnanaktan

canım offfffffffffffff ya şimdi sana imrendim biz de kıllı kıllı gezelim sana aynen katılıyorum sir daha iyi darısı bize tüsüz günlere

canım offfffffffffffff ya şimdi sana imrendim biz de kıllı kıllı gezelim sana aynen katılıyorum sir daha iyi darısı bize tüsüz günlere

canı benim ilkini yapana kadar. sonra başka yöntemleri gözün görmeyecek bile. hele o ağdadan sonraki ipek yumuşaklığı. bence vakit kaybetme ilkse kuaföre gitmeni öneririm zemuszemus

Back