- 27 Haziran 2014
- 1.226
- 895
- 198
kızlar ben çok uzun süre veetin ağda bandını kullandım fiyatı 20 tl civarı bildiğiniz gibi.bir gün watsonsta ağda bantlarının yerini sorunca ordaki kız bana roll on ağdalar için kullanılan bantların yanına götürdü sonra veeti aradığımı söyleyince kız bana yanlış anladığını ama roll onların da aynı işi gördüğünü söyledi.6 yıllık veet ten sonra ilk defa roll on ağda ve ağda bandı aldım.gerçekten aynı işi görüyor diğerleri sadece para israfı.henüz ilk paketi bitirmedim ama gerçekten çok :)
Isıtabilirsin canım ama iyice kaynat ve hızlı ol hemen soguyabiliyor.Soguyunca rulo dönmuyor.Birde kartuşun başlıgına dikkat et ısıttıgın kabın kenarlarına degmesın eriyebiliyor.Kartuş ağdayı sıcak suda eritip sürebilir miyiz ? yoksa ağda makinesi şart mı
Isıtabilirsin canım ama iyice kaynat ve hızlı ol hemen soguyabiliyor.Soguyunca rulo dönmuyor.Birde kartuşun başlıgına dikkat et ısıttıgın kabın kenarlarına degmesın eriyebiliyor.
Kartuş ağdayı sıcak suda eritip sürebilir miyiz ? yoksa ağda makinesi şart mı
Makine olmadan erimesi mümkün tabi de elinize alıp süremezsiniz gibime geliyor. Çünkü ben makineden çıkartıp akışkanlığına bakıyorum bazen sıcaklığı çok fazla. Bir de makinemin kablosu kısa kaldığı için yeterli ısıya gelince çıkartıp işimi hallediyorum kısa sürede donuyor yalnız. Ben makine almanızı öneririm. Fiyatları çok uygun
Teşekkr ederim makine aldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?