tüy dökücü krem ve jilet gibi yöntemler yanlış hanımlar kullanmayın sakın tüyler daha kalın çıkmaya başlıyor sonra acınız artar ama ağdaya devam derseniz tüyleriniz inceliyor zamanlaAyy,okurken bile tüylerim ürperdi.Aslında bu tür acılardan korkan hanımlar en başta da ben, kesinlikle ''Tüy dökücü krem'' tavsiye ederim.
tüy dökücü krem ve jilet gibi yöntemler yanlış hanımlar kullanmayın sakın tüyler daha kalın çıkmaya başlıyor sonra acınız artar ama ağdaya devam derseniz tüyleriniz inceliyor zamanla
Elbette paylaşırım canım.bulursan buradada paylaşabilirmisin canım ya
arkadaşlar bir krem varmış ağda acısını azaltıyormuş sadece bu kadar şey biliyorum hakkında bilen duyan gören varmı?
acıyı azaltmak için birde pudra kullanıyorlar onuda deneyin :)Orasıda öyle şimdi ama...
Canım buldum ''Emla Krem'' diye bir krem Google'de bir araştır istersen.
acıyı azaltmak için birde pudra kullanıyorlar onuda deneyin :)
teşekkür ederim canım hemen bakayım umarım pahalı değildir
Hmm harika bakalım denerim sanırım :)
Kızlar, Melek Baykalın programında 12 mart 2014 te Şems Aslan bi tüy azaltma formülü vermiş youtube da videosu var, 2 çorba kaşığı menengiç kahvesi telvesi (pişmiş kahvenin telvesi) 1 çay kaşığı karbonatla karışıtırıp yüz haricindeki tüylü bölgeye sürüp 2 dakika bekleyip yıkanıcakmış, 24 gün yapılıp, sonra haftada 1 e düşürülecekmiş.. kesin sonuç verir gibi konuşuyor.. videonun 23. dakikasından itibaren var bilgileri..
sanmıyorum işe yarayacağını. herkeste aynı sonucu göstermez zaten. ama vücut için bakım olacağı kesin. kahve telvesi çatlakları da giderir cilde bakım olur lekeyi falan giderir. karbonatda dişleri beyazlatmak için kullandığımıza göre vücudu da beyazlatır
Merhaba öncelikle,
Ben de daha önce ağda yapmayanlardanım. Tüy dökücü krem hatasına düştük bir kere :2: Pudra kullanıyorum demişsiniz ama tam olarak nasıl oluyor beni biraz aydınlatır mısınız?
Bir de hangi marka sir ağda kullanıyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?