ağda korkusu..

kızlar mrb ya biraz tuhaf gelebilir ben ağdadan korkuyorum kaç kere denedim sürüyorum ama çekemiyorum sanki çekince derim kalkacakmış gibi geliyor e epilasyonda çok batık yapıyo ne yapmam lazım özellikle bikini bölgesinden acayip korkuyorum kuaföre bile gidemiyorum :KK43:

kuaförde yaptır ağdanı.onların çekiş yöntemleri vs. biraz olsun azaltıyo acıyı ayrıca yaptıra yaptıra da alışıyosun.
bi de şunu düşün şimdi ağdadan korkan yarın doğumda ne yapar?

kuaförde yaptır ağdanı.onların çekiş yöntemleri vs. biraz olsun azaltıyo acıyı ayrıca yaptıra yaptıra da alışıyosun.
bi de şunu düşün şimdi ağdadan korkan yarın doğumda ne yapar?
düşünüyorum kesinlikle sezeryan :) ki doğumu geçtim bebek yapmaya bile ceseratim yok çok tuhaf geliyo ve itici neyse artık :)

düşünüyorum kesinlikle sezeryan :) ki doğumu geçtim bebek yapmaya bile ceseratim yok çok tuhaf geliyo ve itici neyse artık :)

biliyosun şu anki kanuna göre isteğe göre değil gerekliyse sezeryan yapıyorlar :cool:
aynen ben de öyleyim hatta tokofobi (doğurma,doğum yapma ya da hamile kalma korkusu) var bende.bu yüzden evlenesim de yok.ama işte ağdaya alıştırdım kendimi çünkü olmuyo kendi başına alamadıgın yerler oluyo acısı,pisliği ayrı.git kuaföre,yaptır agdanı tertemiz dön eve.mis :KK55:

Son düzenleme:
bezi yapıştırıp 1-2-3 diye sayarsan stres olur yapamassın zaten. ben yapıştırdığım gibi çekiyorum. bir an bile düşünmüyorum o zaman hiç de acımıyor :)

biliyosun şu anki kanuna göre isteğe göre değil gerekliyse sezeryan yapıyorlar :cool:
aynen ben de öyleyim hatta tokofobi (doğurma,doğum yapma ya da hamile kalma korkusu) var bende.bu yüzden evlenemesim de yok.ama işte ağdaya alıştırdım kendimi çünkü olmuyo kendi başına alamadıgın yerler oluyo acısı,pisliği ayrı.git kuaföre,yaptır agdanı tertemiz dön eve.mis :KK55:
son birkez denemeye çalışcam olmadı kuaför beni bekler :) imkanım olduğu zamanda direkt lazer

pekkiiiii şişli mecidiyeköy beşiktaş taraflarında bildiğiniz güzel güzellik merkezı var mı bu ağda işleri için??

kızlar mrb ya biraz tuhaf gelebilir ben ağdadan korkuyorum kaç kere denedim sürüyorum ama çekemiyorum sanki çekince derim kalkacakmış gibi geliyor e epilasyonda çok batık yapıyo ne yapmam lazım özellikle bikini bölgesinden acayip korkuyorum kuaföre bile gidemiyorum :KK43:
Lazeri öneririm canım 4-5 kez canın acıyor sonrasında rahatlık ..
ama ağdayı her uzadığında ömrünün sonuna dek yapmak zorundasın

EN İYİSİ KUAFÖRE GİDİN BEN DE KENDİM ÇEKEMİYORUM AMA KUAFÖRE GİDİNCE HİÇ SESİM ÇIKMIYOR 20 DK DA İŞİM BİTİYOR

İşini İyi yapan hijyen kurallarına dikkat eden bir güzellik merkezi yada kuaför bul orda yaptır bence en hassas bölge çünkü:KK51:

Back