ağda korkusu..

cerkeskizi_ipekelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
76
Puanlar
38
kızlar mrb ya biraz tuhaf gelebilir ben ağdadan korkuyorum kaç kere denedim sürüyorum ama çekemiyorum sanki çekince derim kalkacakmış gibi geliyor e epilasyonda çok batık yapıyo ne yapmam lazım özellikle bikini bölgesinden acayip korkuyorum kuaföre bile gidemiyorum :(

kızlar mrb ya biraz tuhaf gelebilir ben ağdadan korkuyorum kaç kere denedim sürüyorum ama çekemiyorum sanki çekince derim kalkacakmış gibi geliyor e epilasyonda çok batık yapıyo ne yapmam lazım özellikle bikini bölgesinden acayip korkuyorum kuaföre bile gidemiyorum :KK43:
Bütün bayanlarda ayni korku var maalesef tavsiye edebileceğim tek şey ufak ufak baslayin yani öyle büyük bantlarla değil birde iki ağda arasındaki zamanki baslarda uzun tutmayin başladıktan sonra uyusuyor alisiyorsunuz onun rahatligi başka valla

cerkeskizi_ipekelif .!.:
kızlar mrb ya biraz tuhaf gelebilir ben ağdadan korkuyorum kaç kere denedim sürüyorum ama çekemiyorum sanki çekince derim kalkacakmış gibi geliyor e epilasyonda çok batık yapıyo ne yapmam lazım özellikle bikini bölgesinden acayip korkuyorum kuaföre bile gidemiyorum :KK43:

İlk kezse ve korkuyosan kendin ugrasma kuafore git bende cok korkuyodum ve canimda cok tatlidir yani ilk utaniyordum ama gittim ilk iki dk utandim sonra gecti tavsiyem once eli hafif birini bul ilkinde tabiaz da olsa agrir ama sonra alisirsin kendimden biliyorum

acısından falan korkmuyorum epilasyon daha acılı diğer taraflar neysede bikini bölgesinde feci batık oluyo ama oraya ağda sürmem çekmem imkansız acısından değil yani kafamda oluşan şu deri kalkmasından oda nerden geliyosa aklıma kuaföre gitmeyede çekiniyorum :(

Kuaföre gidince daha rahat edersin aslında. Onlar çok çabuk yapıştırıp çektikleri için senin evde kendi kendine yaparken tereddüt ettiğin kadar bekleme olmuyor. Hızlı çekince sızısı da hemen geçiyor.
Zaten bikini bölgesi ağdaya alışık değilse önceden uyuşturucu krem sürmen çok daha yararlı olur.

Ben her ağda konusu açıldığında aynı şeyi yazıyorum aslında. Aşırı bir korku ve maddi imkan da varsa lazer epilasyona gidilmeli.

kendime ağda makinası alcam internette baktım baya büyük bi set herşeyi var ama işte bu korkum sadece bikini için lazer yapabilirim hala öğrenciyim çok pahalımı ve bi zararı oluyomu lazer sonuçta kısırlık falan olurmu

Eli hafif ve surekli bu isi yapan bir guzellik merkezine gidin bence
Ben bir kere kuafore gittim o da beceremedi cekemedi agladim acimdan
Sonra guzellik merkezine gidince profesyonel oluyorlar derini cekmeden agdayi cekiyorlar
Gittigim donemde faydasini gordum tabi de
Ayni yerde bi kirarak alan vardi daha cabuk geri gideyim diye birde cok guzel batiksiz kokunden alan vardi iyisine dusmen lazim

Canım sen ceeek deri gelmez koku gelir inan bana o görüntüyü görünce yapsın gelecek :KK48:

Eli hafif ve surekli bu isi yapan bir guzellik merkezine gidin bence
Ben bir kere kuafore gittim o da beceremedi cekemedi agladim acimdan
Sonra guzellik merkezine gidince profesyonel oluyorlar derini cekmeden agdayi cekiyorlar
Gittigim donemde faydasini gordum tabi de
Ayni yerde bi kirarak alan vardi daha cabuk geri gideyim diye birde cok guzel batiksiz kokunden alan vardi iyisine dusmen lazim
sadece bir kere kuaförde yapsam gerisini kendim yapabilirim belki

ağda en temizi en güzeli..
ağda bantı deneyebilirsin en azından daha sempatik görünüyor.

İmkanin varsa sadece bikini bolgesi icin lazere git, hesaplayinca lazer daha uyguna geliyor, hem azaliyor ani durumlarda muthis kurtarici oluyor, birde agda zaten ayda bir yapman gereken bir sey seanslarda maddi anlamda daha kazancli olursun gibi geliyor bana seans araligi dusuyor gittikce cunku

deneycem
İmkanin varsa sadece bikini bolgesi icin lazere git, hesaplayinca lazer daha uyguna geliyor, hem azaliyor ani durumlarda muthis kurtarici oluyor, birde agda zaten ayda bir yapman gereken bir sey seanslarda maddi anlamda daha kazancli olursun gibi geliyor bana seans araligi dusuyor gittikce cunku
peki sorun falan olurmu bikini bölgesi hassas şimdiye kadar öyle bişey duymadım ama kısırlık falan yparmı yada daha başka bi hastalık ?

deneycem

peki sorun falan olurmu bikini bölgesi hassas şimdiye kadar öyle bişey duymadım ama kısırlık falan yparmı yada daha başka bi hastalık ?
Valla ben yaptiriyorum
Ben agda yaptigim ya da yaptirdigim donem diyeyim akinti ve al tarafta hassasiyet oluyordu hepte korkuyordum alt deri asagi dogru sarkarsa diye.
Simdi oyle sorunlar kalmadi en cikmis hali bile yine temiz sayilabilecegim hali, daha az akinti var , cocugum yok henuz diger etkilerini de hastanede yaptirdigim icin dusunmedim pek, yani benim icin lazer kurtarici oldu

Valla ben yaptiriyorum
Ben agda yaptigim ya da yaptirdigim donem diyeyim akinti ve al tarafta hassasiyet oluyordu hepte korkuyordum alt deri asagi dogru sarkarsa diye.
Simdi oyle sorunlar kalmadi en cikmis hali bile yine temiz sayilabilecegim hali, daha az akinti var , cocugum yok henuz diger etkilerini de hastanede yaptirdigim icin dusunmedim pek, yani benim icin lazer kurtarici oldu
peki fiyatı ne kadardı ?

aslında bir kere den sonra alışıyorsun. Önce kendim yapıyordum. Ağda bezlerini 3 parmak genişliğinde kes. yapıştır ve hizlıca çek. ne kadar hızlı çekersen o kadar az acıyacak. ayrıca ben kuaföre gidiyorum her ay. 2 ay almasam çıkmayacak nerdeyse ki ben çok tüylü bir insanım.

Back