• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda Isıtıcı - Marka Önerisi..

KisaSamsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
3.721
3.113
248
Kızlar ağda ısıtıcısı almayı düşünüyorum fakat çok marka var hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum.. Sizlerin kullandığı ve memnun kaldığınız markaları söylerseniz ona göre almayı düşünüyorum.. Çünkü kimisinin kartuşu iyi değilmiş, kimisi 30dk da ısıtıyormuş falan ne yapacağımı bilemedim :44:

bende sesunun kartuş makinesi var 2 kartuş 10 ağda bezi 1 de ağda temizleme mendili ile 29.90 a almıştım biraz geç ısıtıyo gibi zaten üstünde de 30dk diyor ;başka makine kullanmadığım için kıyaslayamayacağım ama bence kartuş makinesi almak çok mantıklı 2 dk da kollarımı falan alıyorum ,dondu tekrar git ocakta ısıt derdi yok şıpır şıpır su olma derdi yok tıpkı epilatör gibi ben makineden memnunum kimi sirler çok daha fazla ısıtmayı gerektiriyor ama sesu için 30dk da yeterli ısısıya ulaşıyor bu arada bu makineler standart her marka kartuş oturuyo diye biliyorum

Son düzenleme:
bende sesunun kartuş makinesi var 2 kartuş 10 ağda bezi 1 de ağda temizleme mendili ile 29.90 a almıştım biraz geç ısıtıyo gibi zaten üstünde de 30dk diyor ;başka makine kullanmadığım için kıyaslayamayacağım ama bence kartuş makinesi almak çok mantıklı 2 dk da kollarımı falan alıyorum ,dondu tekrar git ocakta ısıt derdi yok şıpır şıpır su olma derdi yok tıpkı epilatör gibi ben makineden memnunum kimi sirler çok daha fazla ısıtmayı gerektiriyor ama sesu için 30dk da yeterli ısısıya ulaşıyor bu arada bu makineler standart her marka kartuş oturuyo diye biliyorum

Cevap için teşekkürler.. Kartuş ağda bencede çok iyi bir kez kullanmıştım, ne yapış yapış oluyor ne de zorluyor. Ama çok marka var ve fiyatları da birbirine benzer hangisini alacağımı şaşırdım. Demek ki 30dk bunların normali.. Sesu olabilir, sağol canım :16:

Başka ağda ısıtıcısı olan yok mu ya :26:

Biz arkadaşa 2 kutu ağdasıyla beraber 20tlye vivet almıştık. Ben pek işe yaramaz gözüyle bakmıştım ucuz olduğu için. Beni yanılttı. Hem bir seferde hepsini alıyor hem de ağda kalıntısı bırakmıyor. Tavsiye ederim.

Biz arkadaşa 2 kutu ağdasıyla beraber 20tlye vivet almıştık. Ben pek işe yaramaz gözüyle bakmıştım ucuz olduğu için. Beni yanılttı. Hem bir seferde hepsini alıyor hem de ağda kalıntısı bırakmıyor. Tavsiye ederim.

Sanırım bende vi-vet alırım en çok aklıma yatan oydu.. Yorumunda içimi rahatlattı denemeye değer.. Teşekkür ederim.. :16:

canım vivet de sesuda çok kaliteli markalar değiller. marketlerde heryerde satılan ürünler profesyonel birşey arıyorsan depilissima ağda setlerine bak ben evde kullanıyorum. Çokda memnunum.

ağda makinelerine her kartuş uyduğu için ilk aldığın marka çokta önemli değil ama bende hem sesu hem de vivet ağda vardı hatta bunu başka bi yorumda da yazmıştım tek kolaltımı sesu ile diğerini vivet ile aldım daha alırken sesu bi türlü donmuyor bi çekiyorum bezi ağda beze yapışmış ama üstünde tüy yok 3kezde anca alabildim ;vivet tek seferde bütün kol altımı alabildi tüyler çıktığında da vivetle aldığım kol altı yarı yarıya daha azdı bariz fark vardı ben eskiden sesu kullanıyodum bi 4 yıl ara verdim şimdi baktım ki kalitesi düşmüş fiyatı da diğer ağdalardan pahalı

bu ay sesu kartuş seti 29.90 a watsons ta indirimde;gratistede katalogda vivet seti %25 indirimli yazıyor ama fiyatı yoktu almak isteyenlerin haberi olsun

bu ay sesu kartuş seti 29.90 a watsons ta indirimde;gratistede katalogda vivet seti %25 indirimli yazıyor ama fiyatı yoktu almak isteyenlerin haberi olsun

Tüh geç kaldım desene :) Bende Sesu aldım 37,75'e.. Aslında Vi-vet alacaktım ama girdiğim yerde Sesu vardı bir marka daha vardı 26 TL idi ama hiç duymadığım bi marka olunca güvenemedim.

Denedim ve memnun kaldım 30 dakikada ısıtıyor. Zaten önemli olan makinesi. Her markanın kartşundan alıp denicem hangisinden memnun kalırsam hep onu kullancam.

ben watsons ilk açıldığı zamanlarda vivetin setinden almıştım. içinde 2 tane kartuş ve ısıtıcı vardı. memnunum. yaklaşık yarım saatte kartuştaki ağda iyice eriyip sürülebilecek kıvama geliyor ve kısa sürede işinizi bitirebiliyorsunuz, özellikle bacaklar için çok pratik

Tüh geç kaldım desene :) Bende Sesu aldım 37,75'e.. Aslında Vi-vet alacaktım ama girdiğim yerde Sesu vardı bir marka daha vardı 26 TL idi ama hiç duymadığım bi marka olunca güvenemedim.

Denedim ve memnun kaldım 30 dakikada ısıtıyor. Zaten önemli olan makinesi. Her markanın kartşundan alıp denicem hangisinden memnun kalırsam hep onu kullancam.

burada söz konusu makine ise muhtemelen herhangi birisi tercih edilebilir. çokta önemli değil bence markası sonuçta ısıtma işlemi yapıyor. ama konu kartuş seçme ise çok dikkatli olmak gerekir ve tecrübe edilmiş onaylanmış olanlara bakmak gerekir. depilissima bu konuda bayağı önde sanırım.

burada söz konusu makine ise muhtemelen herhangi birisi tercih edilebilir. çokta önemli değil bence markası sonuçta ısıtma işlemi yapıyor. ama konu kartuş seçme ise çok dikkatli olmak gerekir ve tecrübe edilmiş onaylanmış olanlara bakmak gerekir. depilissima bu konuda bayağı önde sanırım.

doğru.. her yerimin yapış yapış ağda olmasını istemiyorum. o da farkediyo mu acaba depilissima? Gerçekten sinir bozucu durum..

Back