• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Agda ilede Batik Lekesi Oluyor mu ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Yakamoz_1987
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Y

Yakamoz_1987

Ziyaretçi
evet hanimlar ben makina kullaniyorum bir kac aydir...ondan öncede jiletle..vede simdiye kadar batik ne bilmiyordum...ama simdi makina kullanali kil dönmesi vede batik oluyo..o kadar cok yok ama yinede rahatsiz edici..simdi agdaya gecmeyi düsünüyorum...gecsem yine batik olur mu??lütfen cevap

haydi hanimlar!!batik lekesinden cogu kadin dertli!bize faydali olun lütfen!agdaya gecincede batik oluyo mu??

ben burda okuduğum bi çok yorumdan anladımki ağdayla batıklar geçiyo ama merak ettğim bişey daha var ağda bantları da aynı etkiyi yapar mı???

Ben uzun yıllardır epilasyon aletiyle alıyorum bacak ve koltuk altımı, aradada jilet yapıyordum yüzeysel kıl dönmelerini açmak için özellikle bacaklarımda derinkıl dönmeleride olmuyor değildi ama bir iki tane felan.Kışın üşeniyodum bide ağda bantı alim deneyim dedim aman tanrım bacaklarımda oluyordu hadi o neyse artık koltuk altımdada sürekli batık kıldönmelerim oluyo .Artık ağda yapmıyorum arada jilet ve epilasyon aleti kullanıyorum ama yer mi yaptı bilmem hep kıl dönmesi oluyor çok sinirimi bozuyo yaa.İnan bunca yıldır ağda yapana kadar hiç kıl dönmesi olmamıştı koltuk altım datatlicadiarzu

Ben bundan 8-9 sene kadar önce makine kullanmıştım ve o dönemde çok kıl dönmesi oldu.Sonra ağdaya başladım.5.5 yıldır ağda yapıyorum ama maalesef dönmeler aynen devam ediyor hemde çok derinlerde bile var.Bende maalesef onlarla çok uğraşıyorum ve batıkların yanında birde lekeler var.cildim berbat durumda.Dr. dedi ki jiletle al,ağda kılları ters yönde çektiği için batıklar mutlaka olur.Ama bende zaten yeterince kıl var,jiletle hepten çoğaltmayayım dedim,o zaman lazere git dedi.Offf..şimdi de lazer araştırıyorum bakalım.Ama sanırım bu dönmelerde,cilt ve kıl tipininde rolü büyük.Bi çözümü olan varsa yazsın lütfen.Bu konda çok dertliyim

Ben bundan 8-9 sene kadar önce makine kullanmıştım ve o dönemde çok kıl dönmesi oldu.Sonra ağdaya başladım.5.5 yıldır ağda yapıyorum ama maalesef dönmeler aynen devam ediyor hemde çok derinlerde bile var.Bende maalesef onlarla çok uğraşıyorum ve batıkların yanında birde lekeler var.cildim berbat durumda.Dr. dedi ki jiletle al,ağda kılları ters yönde çektiği için batıklar mutlaka olur.Ama bende zaten yeterince kıl var,jiletle hepten çoğaltmayayım dedim,o zaman lazere git dedi.Offf..şimdi de lazer araştırıyorum bakalım.Ama sanırım bu dönmelerde,cilt ve kıl tipininde rolü büyük.Bi çözümü olan varsa yazsın lütfen.Bu konda çok dertliyim
yaa bu ne simdi yaaakafamçokkarıştıkafam cidden cok karisik!!!!agda yapmayi düsünürken,simdi agda ilede kil dönmesi oldugunu ögreniyorum!!hanimlar ne zor bayan olmak ya..ne yapcaz biz simdi??ömür boyu jilet mi??:a015:

ewet ya benim de kafam çooook karıştı daha önce okuduklarımda ağdada olmuyo batık diyolardı şimdi oluyo denyo ben dün jilet yaptım kıllar güçlensin die bakalım nolcak

Arkadaşlar dediğim gibi bu biraz cilt ve kıl yapısıylada alakalı.Ama dediğim gibi 5.5 yıldır bende bi değişiklik yok.Yinede deneyin isterseniz.iyi bir ağdacıya gidin,belki size iyi gelir.

ewet ya benim de kafam çooook karıştı daha önce okuduklarımda ağdada olmuyo batık diyolardı şimdi oluyo denyo ben dün jilet yaptım kıllar güçlensin die bakalım nolcak

evet canim yaa bende ne yapacagiimi sasirdim... o kadar cok batigim yok heleki..ama yinede rahatsit ediyo insanii!!Kötü Kazenbide 3 haftaya dügünüm olcagi hesap edrsek cok sinirleniyorum yaaaaaaa:oklava:bi kac gün öncesinden jilet vurdum...killar yavas yavas cikiyo heelki..ha abide arkdaslarr internette okudugum seyi uyguladim bacaklarima...(ne duyuyosam uyguluyorum maalesef caresizlikten:sm_confused:)limon suyu sIkIp ovdum iyice bacaklarmi...kese yapar gibi..bide günesin altinda güneslendirdim bacaklarimi..vede cidden cok yi oluyo bacaklar..sizede tavsiye ederim..bi deneyin..denemkten bisey cikmz!birde oynamayin lekelernizle yoksa dahada kötü oluyo:kızgın:

ben yine de denicem ağdayı daha kötü hale getirmez sonuçta limonu ben de okudum ama korkuyorum yakar die bide fucidin krem kullanıyorum ben eczacı söylemişti büyük bi kıl dönmem vardı baya şişmişti sivilce gbi onu geçirdi

Evet canım ben de makine kullanırken batıktan geçilmiyodu bacaklarım bir de ayrıyetten onları temizlemeye uğraşırdım şimdi ağda yapıyorum ve artık batık hiç olmuyor desem yeridir bence ağda batık yapmaz..Ve bende yapmıyor..

Bende şimdiye kadar ağda yada epilatör ile aldım.Bacaklarımda aşırı derecede var bide batıklarımı temizliyim derken yara bere içinde bıraktım:(
Burdaki tavsiyeleri dinleyerek dün jiletle aldım.Bide lekeler için limon ve elma suyu karışımını okumuştum onuda denemeye başladım.Sonuç ne olucak bilmem. Ama kurtulamazsam tek çözüm lazer sanırım of offf

Evet canım ben de makine kullanırken batıktan geçilmiyodu bacaklarım bir de ayrıyetten onları temizlemeye uğraşırdım şimdi ağda yapıyorum ve artık batık hiç olmuyor desem yeridir bence ağda batık yapmaz..Ve bende yapmıyor..

cnm ben bi kac gündür limon suyu sürüyorum vede onunla masaj yapiyorum batikalrima ..inanki cok daha yiyiler..annem bile sasirdi!dene bence..o kadar cok yakmiyo acisina dayanirsin ya....bundan kötü olmaz herhaldeee:kahve:

ayy isnallah bende agda yapinca batik falan olmaz ya...ha bide bisey sorucam..agda yaptiktan hemen sonra bacakalr kirmizi kirmizi mi oluyo?vede hemen geciyo mu??agda yaptiktan sonra bacaklarimiza bsiey yapmamiz lazim mi??sabunla yikamak gibi mesela??

ilk mesajda yanlis alinti yapmisim hanimlar!!.-))limonla olan seyi ben maviyesile söylemistim!!.-))

bugün sürdüm limon suyunu pamukla yakmadı denecek kadar az yaktı 1 2 gün sonra da ağdaya geçicem sesu ılık ağda aldım umarım yapabilirim

bugün sürdüm limon suyunu pamukla yakmadı denecek kadar az yaktı 1 2 gün sonra da ağdaya geçicem sesu ılık ağda aldım umarım yapabilirim

insallah faydasi olur cnm ya...agdanin ikimizede..batik falan göremiyorum artik ya...haa bu aradasırnaşık şeybende haftaya antalyadayimmmmm...dügünüm var..artik antalyada yasicam..arada bir almanyayaşakkıdı gelip gidicem...antalyadasin ya söylemeden gecemedim!!!naniknanikdügünüm varya ondan batiklar dahada canimi sIkiYOOOOOkafamçokkarıştı agda yapicna sonucunu banada yaz kizzzzz..

maalsef afyona gidiyorum 3 4 günlüğüne o yüzden epilatörle almak zorunda kaldım tekrar beklemek zorundayım ağdayla alacak kadar uzasınlar die :(( yani sonucu ancak haftaya yazabilrim neyse faydası olucaksa geç de olabilir ama senin düğünün varmış sen dene istersen benden önce

arkadaşlar bende aynı derttren muzdaribim. bende de batıklar var ve aynı zamanda kahverengi lekeler. bacaklarımı ilk aldığım zaman hiç bir prüz yoktu ne zaman jilete başladım ama ben jileti aşağıdan yukarı yaptım bu kıl dönmelerine sebep olurmuş dolayısıyla lekeler oluşuyor. ben uzun zamandır sir ağda yaptırııyorum çok memnunum fakat şu lekelerden nasıl kutulacağım bilmiyorum. şimdilik kese yapıyorum inşallah geçer yoksa dermatologa gideceğim.

Back
X