• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağda bantları

Yeniden48

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
608
1.413
313
selam kızlar şu reklamlarda gördüğümüz ağda bantları kullanan varmı işe yarıyormu?
normal ağda çok uğraştırıcı epilasyon aleti de deride sert kabarcık oluşturuyor ağda bantı denemek istiyorum lütfen deneyen varsa bilgilendirinbilmiyorumkismile

ben veetin soğuk ağda bantını almıştım hiç memnun kalmadım almıyodu yapışıyo falan belki başka markaların ki daha iyi olabilir

Bugün bim den blenior marka ağda bandı aldım....
Bıyıklarım için kullanbmıştım 1 adet kuzenimden alıp çok güzeldi tüm tüyleri aldı...
Şimdi heryer için deneyeceğim...

bacağa yapıştırdıktan sonra fön sıcağı tutarsanız ağda daha iyi yapışıyo tüylere
bimin blenor adı sanırsam gayet başarılı hem de ucuz

kızlar kullanmadan önce çakmakla hafiften ısıtın eriyor az soğuyuncada yapıştırın daha iyi alıyor
ben yapacağım zaman önce 2 ye kesiyorum sonra arasını açıp tek tek kullanıyorum hemde daha uzun süre gidiyor

selam kızlar şu reklamlarda gördüğümüz ağda bantları kullanan varmı işe yarıyormu?
normal ağda çok uğraştırıcı epilasyon aleti de deride sert kabarcık oluşturuyor ağda bantı denemek istiyorum lütfen deneyen varsa bilgilendirinbilmiyorumkismile

ben kullanıyorum veet soguk agda bantı pembe paket :) valla cekıyo ama canına kıyıp hızlı cekeceksın :) ve yapıstırınca ısınması ıcın bastır sürte sürte ısındır...

ben kullanıyorum veet soguk agda bantı pembe paket :) valla cekıyo ama canına kıyıp hızlı cekeceksın :) ve yapıstırınca iyi cekmesi icin ısıt sürte sürte ısındır...

Back