Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Salon ve Günlük Oda DekorasyonuAğaoğlu'nun Reklam Yıldızı Ali Ağaoğlu'nun Evi
Ali Ağaoğlu'nun evi tam
2500 m2
Evinde kaç oda olduğunu tam bilmiyor, yaklaşık 12-15 tane falanmış:82:
Bu ev Ataşehir'deki evi
12 yıl önce ayrıldığı eşinden olma çocuklarıyla beraber yaşıyor
Bunun dışında
Vaniköy'de bir yalısı
Altunizade'de ahşap köşkü var
bende izlemiştim bi programda yatak odası tam tamına 150 metrekareymiş çoğumuzun evinin toplamı okadardır eminim kim biliri ne zamparalıklar yapıyordur orada bu arada yatak su yatağıymış hiç duymamıştım ozmana kadar sevgilisde oldukca genc ve güzel petek ertüre
esımın bı lafı var ya bu dunyaya anadan ya babadan zengın gelıcen ya okuyup adam gıbı zengın olucan yada esın zengın olucak adam demekı hırs etmıs calsımıs yapmıs gıdıp baba dıyesım var
önemli olan öle bi evde mutlu ve huzurlu yaşamak degilmi!ben bunun mümkün olamayacagını düşünüyorum zaman zaman bu adam o evi yapan sıvacı olsaydı sevgiliside ona bu kadar saygı duyarmıydı kendinin farkında olması çevresindekileri rahatsız edici olabilir belkide...
tabiki çok güzel ama ben renkleri falan pek beğenmedim açıkçası ben beyaz ev seviyorum benimkide öle:)) çünkü. bide içinde huzur olmalı herşey para değilki bi evde huzur varsa o ev güzeldir bence...