Ağabeyimin bekar evi:))

Ay çok güldüm yorumlara, 2-3 şişe koymakla alkolik mi olunuyormuş?

Benim evimde de var o şişelerden :) Şimdi ben alkolik mi oldum,kaldı ki içki içmeyen bir insanım. İçmek isteyen olursa diye tutuyorum onları da...

Önyargıları da yıkmak lazım biraz... Her bekar evi sade,monoton olacak değil ya!
Herşey bir kenara, maşallah çok güzel ve düzenli bir ev.
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

maşallah bu nası bekar eviii..dantelli nevresim takımı bilem varkaydirigubbakcemile3

yok ama gerçekten helal olsun abine....tertipli düzenli....yalnız mutfaktaki bulaşık makinasını merak ettim kırmızı? dolaplarla aynı renk...hiç o renk makina görmemiştim

Son düzenleme:
BEKAR EVI??
BI GELIN EKSIK AYOLLL, MASALLAH BEKAR EVI DEMEYE 1000 SAHIT LAZIM, COK TEMIZ, COK DUZENLI MASALLAH, GELEN GELIN RAHAT EDER VESSELAM yerimseniben

Hımmmm bacım abin kaç yaşında :icecream: maşallah pek düzenliymiş ama aradaki ütüleri ve masasını gözümdem kaçırdım sanma :P temizlikçi elden geçirmiş belli :dance:

Abin bu resimlerle televizyonda evlilik programina ciksa bir sürü talibi olur :dance:

bekar evimi.bu şimdi bekar evimi.:D:Dçok zevkli ve temiz yahu.ben bir koşu temizlik yapıp geliyorum:)))

ütüler hariç bekar evi oldugu beli değil :9: ha bide evli olunca o şişelerden vazgeçmek zorunda kalacak..çünkü hiçbir kadın o kadar şişe dağınıgına tahammül edemez sanırım :9: erkeksi bir süs olmus :7:

Çok güzelmiş, güle güle otursun.

Bizde de var bir kartalcı. Tam şu anda yazlık evdeki kurumuş zeytin ağıcının tepesini düzlettiriyor ki, kartalını oraya koyabilsin. Vallahi, baktım süper de durdu. Abinize de öneririm.

Allahım, üşenmedi bir de resmini çekti eşim, eh artık buraya da koymak farz oldu.

$fotoğraf.webp

Back
X