Ağabeyimin bekar evi:))

kırmızı mutfağa bayıldımm... sadece azcıkın ütü masasının olduğu yer sanırım çamaşır ve ütü odası orası dağınık... onun dışında süperr valla bekar evi gibi değil hiçç... güle güle otursunn

ev güzel abide sanırım ütüleri hesaplı çekmiştir habi gerçekten bekarım kızlar diye )))) abi bekar kkda bi sürü bekar valla kaçmaz evi mevi boşver abi işe yarıyor karı koca kimseye muhtaç duymaz valla hastalıkta bilem

cok güzel gülr güle otursunda
kendimi seriyo öyle işli pikeleri :uhm:
pek bekar evine gitmemiş yesil yesil....

Güzel ev olmuş, mutlulukla otursun.
Bar ve şömine çok hoş bir ayrıntı. Ki ben de cam tuğlalara bayılırım.

2 şişe görünce alkolik damgası yapıştıran dar zihniyetliler size ne be :oklava:

ya ne milletiz :D şişeleri görünce hemen alkolikmi diye sormuşuz

içer yada içmez bizenede .. dekorasyon açısından olmamış o şişeler çok fazla göz yorucu dagınıklık simgeliyor ..

ayrıca oyle abartıldıgı kadar mukemmel bişey goremedım ben ya hiiç mi geniş,düzenli ev görmedi kk bayanları :)) tuhafsınız yani ..

neyse güle güle otursun inşallah , güzel bir ev

Güzel ev olmuş, mutlulukla otursun.
Bar ve şömine çok hoş bir ayrıntı. Ki ben de cam tuğlalara bayılırım.

2 şişe görünce alkolik damgası yapıştıran dar zihniyetliler size ne be :oklava:
:))teşekkürler canım sağol

ya ne milletiz :D şişeleri görünce hemen alkolikmi diye sormuşuz

içer yada içmez bizenede .. dekorasyon açısından olmamış o şişeler çok fazla göz yorucu dagınıklık simgeliyor ..

ayrıca oyle abartıldıgı kadar mukemmel bişey goremedım ben ya hiiç mi geniş,düzenli ev görmedi kk bayanları :)) tuhafsınız yani ..

neyse güle güle otursun inşallah , güzel bir ev
sağolasın yorumuna.öptümm

guzelll ev de esyalar da cok gsl emınım bır bayan elı degınce daha gsl olucak :)

bekar evi deyince bi srpriz bekliyordum açıkçası...
çok güzel döşenmiş
kırmızı mutfağına da bayıldım

bende bekar evi deyince şöyle 2 çekyat,1 ocak bi ev bekliyordum.ama hoşmuşş ev..
arkadaşlar birileri size hiç diyomu o tabakların,çanakların vitrinde ne işi var..vs..diye..kimene yaa isteyen istedğini koyar..illaki müdahale edilmesse olmuyor değilmi?

Abiniz gule gule otursun, ama bir rica. Allah aski icin su mutfak penceresininin (kirmizi jaluzili) uzerindeki pvc etikietini bi cikarip camsille silin. Ay gozume batti napayim. a.s

walla bu bekar eviyse bizimkiler ne bende düşünmeye başladım gerçekten tek eksik olan bir gelin despo siz hemen gelin arayıslarına başlayın bence ;)

Back
X