• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağabeyimin bekar evi:))

vay anasını bekar evi haa :53::53: gördüğüm en şahane bekar evi valla .. bi bayan eli değmeden bu kadar şık mobilya ve dekorasyon harika :46::46: hayırlı olsun sağlıkla huzurla otursun inşallah..:nazar: ama gelecek gelin çok şanslı valla :68:

ütüler hariç bekar evi oldugu beli değil :9: ha bide evli olunca o şişelerden vazgeçmek zorunda kalacak..çünkü hiçbir kadın o kadar şişe dağınıgına tahammül edemez sanırım :9: erkeksi bir süs olmus :7:
aaa olurmu bence o içki şişelerı harıka hatta ben olsam dahada fazlalaştırırdım her akşam bir kadeh şarap oowww hiçte fena olmaz yanii, bu evi görünce evlenmeye karar verdım heheh :66:

Canim ya güle güle otursun abin.
Sende kizkardesi olarak onunla gurur duyman cok güzel. Allah her zaman birbirinizden gurur duymakla yasatsin.
Benimde abim var, bende onunla gurur duymak isterdim ama 5 para etmezin teki.
Ne mutlu sana canim. Abi demek, baba yarsi demek benim icin...

Allah abini ıslah etsin şifa versin canım çok içiyo heralde hiç ölmeyecek gibi ötesini düşünen kim peh:63:

malşallah abıne vallaha onunla ewlenende yasadı benım ew bıle küçük bu kadar güzel degil esya olarak :)))
:17:

Back
X