Afyonkarahisar///03

hepinize merhaba diyim kizlar :KK3::KK3: kimsecikler yok derken ne guzel kalabaliklasiyoruz burda:KK16:

hatice cim oncelikle san cook tesekkur ederim canim yaa
dakikalrca ugrasip ne guzel anlatmissin olee sanki ben yasamis kadar oldum kendimi hayal ettim okudukca
cok saol guzelim ya icimi rahatlattin bana sorcak soru bile birakmamissin cok sevindim ilgine canim:KK49:
bu kadar guzel cevapliyosun madem aklima takilan bise olursa yine rahatsiz edebilirim seni ama solimm:KK1::KK1:

ne demek cnm hani erkeklerin askerlik anıları vardır yaaa bizde de doğum anısı sanırım herkes farklı yaşıyor bu duyguyu bir o kadar da güzel

ne zaman istersen sorabilirsin

haa şunu da ekleyim ben hamileliğim boyunca ismail beye hiç gitmedim abdullah beye gittim o da aynıydı sen sordun mu söylerdi ama yılların doktoru diye tercih ettim sadece ama ismail beyin sezeryanından çok memnun kaldım ne bileyim iyiydi yani :)

Hoşbulduk canım benim henüz bebeğim yok hala tedavi görüyorum metin demirtürkde seninde dediğin gibi çok soğuk kanlı sen sormadan hiç bişi anlatmıyor diyalog yok adamda çok rahat ondan sevmedim birde aşılama oldum 3 kez ilk ikisini ismail bey yaptı ama adam hiç bir kan testi hormon testi hiç birşey yapmadan klomen diye hapla 3 ay tedavi etti normal yolla olsun diye uğraştı olmayınca eşimden sperm örneği alıp direk aşılama yaptı ve ikisinde de canım çok yandıı ve tutmadı 3.aşılamamı metin demirtürkt yaptı çok memnunum doktorumdan yani her konuda dr kendi böbrek taşı düşürüyordu o zaman bile adam ilgilendi yani ve çok açıklayıcı konuşuyor rahatlatıyor insanı önümüzdeki ay tekrar gideceğiz yani gitmek isteyen varsa metin beyi tavsiye ederim ben....
mrb cnm.. sen tedavi amacli gttin demek ismail bey e
ama anlattiklarinda kesinlikle haklisin cok asiri derecede kendi halinde bi doktor
napiyo ne ediyosa anca kendine sakliyo hic paylasmiyo hastasiyla
ama bunu duydugum ilk kisi sen degilsin herkes ayni dertten muzdarip..
genel tavri boyle adamin sonucta.. ama ben iste cerrahisine guveniyorum yinede
bde parktakilrin icinde en cok kafama yatan o..
hayirlisi olsun hakkimizda ne diyelimm
ALLAHim bu saatten sonra beni kolay kurtarsin senin de gonlune gore versin canim
insaallah en kisa zamanda hayirlisyla kavustursun seni bebegine...

ne demek cnm hani erkeklerin askerlik anıları vardır yaaa bizde de doğum anısı sanırım herkes farklı yaşıyor bu duyguyu bir o kadar da güzel
ne zaman istersen sorabilirsin
haa şunu da ekleyim ben hamileliğim boyunca ismail beye hiç gitmedim abdullah beye gittim o da aynıydı sen sordun mu söylerdi ama yılların doktoru diye tercih ettim sadece ama ismail beyin sezeryanından çok memnun kaldım ne bileyim iyiydi yani :)

evet yaa erkeklerin askerlik bizimde dogum hikayelerimzn sonu gelmez bi turlu:KK1::KK9:
saol bitanem ilgin icin..
abdullah beye bende bir kez gtmistm sadece sonra ismail beye devam etmeye karar vermistim
onceki doktorum onu onermisti bde abdullah bey ona kiyasla daha da sogukkanli gelmsti bana:)
ismail beyin de dikis felan ameliyat cerrahisi cok iyiymis bunu duydum hep..
benim icin artik zaten onemli olan tek sey, bana dogum anindaki yaklasimi.. cunku sona geldim sonucta..
ama sende cok memnun kalmissin ya icim rahatladi biraz bu yuzden hatta esime bile anlattim
hakkimda hayirlisi olsun insaalah canim bakalim kime denk gelicek dogumum
eger benim ufaklik erken davranip kurban bayraminda gelirse ismail bey sehir disinda olabilirmis..
bunu duyunca uzuldum cok:KK25:
ama sonra dusundum kismetten otesi yok, dogumun da plani.. bi sekilde yasiyacagim artik..
ins. ole bi ana denk gelmez ama eger olurda denk gelirse Allah yardimcim olsun artik ne diyebilirm kii:KK14:

ama anlattiklarinda kesinlikle haklisin cok asiri derecede kendi halinde bi doktor
ALLAHim bu saatten sonra beni kolay kurtarsin senin de gonlune gore versin canim

evet yaa erkeklerin askerlik bizimde dogum hikayelerimzn sonu gelmez bi turlu:KK1::KK9:
abdullah beye bende bir kez gtmistm sadece sonra ismail beye devam etmeye karar vermistim
onceki doktorum onu onermisti bde abdullah bey ona kiyasla daha da sogukkanli gelmsti bana:)
benim icin artik zaten onemli olan tek sey, bana dogum anindaki yaklasimi.. cunku sona geldim sonucta..
ama sende cok memnun kalmissin ya icim rahatladi biraz bu yuzden hatta esime bile anlattim
eger benim ufaklik erken davranip kurban bayraminda gelirse ismail bey sehir disinda olabilirmis..
ama sonra dusundum kismetten otesi yok, dogumun da plani.. bi sekilde yasiyacagim artik..
ins. ole bi ana denk gelmez ama eger olurda denk gelirse Allah yardimcim olsun artik ne diyebilirm kii:KK14:

tabiki hayırlısı olsun cn nasipten öte yol gitmez derler ya sen ne kadar plan yaparsan yap nasibinde neyi yaşamak varsa döner dolaşır seni bulur sen bol bol dua et hayırlısıyla rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıklı sıhhatli inş. rabbim nasip etti mi kalanı çorap söküküğü gibi gelir fazla düşünüp kafana takma bence kendini de bebişi de kasma

merhaba bende afyon merkezdeyim benim ilk doktorumdu ismail teker ama hiç memnun kalmadım şimdi telek tüp bebek merkezindeki metin demirtürke gidiyorum çok memnunum şimdiki doktorumdan....

bende memnun kaldığımı söyleyemem,Allah korudu bebeğimle beni 42.haftama kadar bekledik meğerse çok tehlikeliymiş beklemek.doğumda da parçalandım resmen.

hepinize merhaba diyim kizlar :KK3::KK3: kimsecikler yok derken ne guzel kalabaliklasiyoruz burda:KK16:

hatice cim oncelikle san cook tesekkur ederim canim yaa
dakikalrca ugrasip ne guzel anlatmissin olee sanki ben yasamis kadar oldum kendimi hayal ettim okudukca
cok saol guzelim ya icimi rahatlattin bana sorcak soru bile birakmamissin cok sevindim ilgine canim:KK49:
bu kadar guzel cevapliyosun madem aklima takilan bise olursa yine rahatsiz edebilirim seni ama solimm:KK1::KK1:

mrb cnm aa demek sende onun hastasyidin, hemede normal dogum yaptin..
benden de normal dogum yapmami bekledgni soledi ben ole sezeryanci doktor diilim
hem sen yaparsin fizigin musait simdilik bi sorunun yok dedi
bebis de kucuk olcakmis onunda etkisi var tabi benim biraz zaten ona da canim skkn ya nysee:KK43:
ne kadara mal oldu canim dogumun? bde memnun kaldin mi sende??
ben en cok yirtilma, dikis ve anlayissiz davranmalarindan korkuyorum normal dogumda..
senin dikisin cok muydu mesela ne bilim sonrasinda bi sknti yasadin mi
bana sunu yap yda yaptrma diyebilcegin seyler var mi
biraz da sen anlatrsan bana cok sevinirim kusura bakma cok sordum ama
afyon da danisabilcegim kimsem yok baska mecbur burda bi yol bulmaya calisiyorum kendime
simdiden saol canimm..

ay masallah ogulan canim:nazar::nazar: darisi bana olsun artik:KK49::KK49:
spinal sezaryen nasil oluyo duymustum ama hic arastrmadim canm
benim muhtemelen park hast. olcak dogum degstremem bu saatten sonra
ama spinal sezeryan nasilmis bi sorayim bakalim madem doktoruma gdince:26:
saol canm duan icin ins. saglikla alirim kucagima bnde bebisimi:KK31::KK31:

hosgeldin canimm..
demek sen ismail beyden memnun olmayanlardansin..
aslinda benim de bazi acilardan cok memnun oldgmuz solenemez ama
cerrahisine cok guveniyorum iste buraya gelmeden onceki yerde tibbi dereceleri olan
cok cok profesyonel bi doktorum vardi
onu onermisti bana buraya gelcegimi soledgmde bende gozum kapali gttim o dyince
bde sigortamiz orda geciyo bizim biraz da mecburen yani..
hem sole bi bakinca park takilerin icinde en iyisi o..
ama hastasyla diyaloga girmeyip hic bse paylasmamasi, asiri derecede rahat ve sogukkanli davranmasini
hic sevmiyorum bende...
nerdeysse doguma kadar gitmesem niye gelmedin demicek o kadar rahat yani:KK1:
ben tabi onun biraktgi bu acigi mavi hast. bi docente gderek kapatiyorum
dogumumda sorun yasatmasinda bana artik bi sekilde sonuna geldim zaten
senin nekarlik bebegin canim kiz mi erkek mi??

Ben 42.haftamda doğum yaptım sancım yine yoktu fakat suni sancı başlatıldı.benim doğumumda çok hatalar yapıldı.ilk olarak beklenen doğum tarihinden 12 gün geçtikten sonra doğumum başlatıldı ve bunun benim ve bebek için çok tehlikeli olduğu,sezeryane alınmam gerekirdi normal doğum yaptırıldı.Ben dr a güvendim her şey normal dendi meğerse nerdeyse ölecekmişiz,15,20 dk süren ıkınma evresi bende 2 saat sürdü ,bebeğim kakasını yemiş acil yoğun bakıma alındı.Benim kesi yapılmasına rağmen orası parçalanmış,dr şaşırdı o derece yırtılmasına ,sonra uzunca bir dikiş evresi geçirdim.2 saat doğum olurmu ölmediğimize şükrediyorum, yinede sezeryane alınmadık.Ikınma,nefes teknikleri gösterilmedi,ha tarlada doğum yapmışım ha özel hastanede hiç ffark olmadı sözde kesi yapıldı,ama makata kadar yırtıldı.Birde bana söylenen en büyük hata bebek 2.900 dendi ffiziğimde çok müsaitmiş hemen kolay doğum yaparmışım inanamassınız bebek 3400 doğdu ve çok zor doğdu.yani doktor kilosunu bile yanlış söledi.Birde yüzlerce defa ağrısız doğum istiyorum normal yoksa yapamam dememe rağmen epidural yapmadılar,sancıları hissetmemek varken çatır çatır sancı çektim.vee o kadar yırtılma olmasına rağmen doğumdan sonra gelde kontrol edelim diye kontrole çağrılmadım,ki ben her doğum yapan arkadaşıma sorduğumda 1 hafta sonra dr kontrole çağırarak dikişlere bakıyormuş.He doğum yaptık o meşhur hastanedeki bayan çocuk doktoru odama gelip bebeği emzir şöyle emzirceksin filan diye göstermedi,bende ilk doğumum hemen emzirmem gerektiğini de bilmiyodum derken emziremeden gitti bebeğim küveze sonrada bebeğin solunum sıkıntısı var diye emzirtmediler malum hastaneden başka hastaneye sevk edildi bebeğim.derken benden de süt gelmedi ve bebeğim bunların yüzünden de anne sütü alamadı,hemen emzirmem gerekiyomuş.Şuan doğum fobim oldu mahvettiler bei resmen üzüntüden ve emzirememekten sütüm gelmedi.Saolsun hastanede çok bilgili ki şaşarsınız yeni doğum yapmış hastaya mercimek çorbası ve yemek getiriyorlar.Mercimek zaten gaz yapan bişey ve yeni doğmuş birisine verilecek en son şey.Hastaneyi süslemişelr ama içi boş cahil insan dolu.
2900 denen bebek 3400 doğuyor bu kadar mı bilemez bir doktor hala şaşıyorum.Zaten bana bebeğin 3400 olduğu söylenseydi asla normal doğum istemezdim çünkü kalçam dar ve ince kemikliyim,ona rağmen normal doğum yaptırıldı.Orda ebeye ben dayanamıyorum sezeyane alın dedim almadılar,epidural istedim onuda yapmadılar,ben bir daha doğum yaparsam ona gitmem Allah korusun.

rose'cim yeni gördüm mesajını kusura bakma aynen öyle kendi halinde bi doktor şimdiki doktorum çok iyi allah kazasız kurtarsın inş seni cnm benide hayırlısıyla kavuştursun bebişime....

rose'cim yeni gördüm mesajını aynen öyle kendi halinde bi doktor şimdiki doktorum çok iyi allah kazasız kurtarsın inş seni cnm beni ve isteyen herkesi hayırlısıyla kavuştursun bebişine :))

afyonum afyonum canım afyonum bolvadinin o tavuk pisliği kokusunu bile özledim ah elimde olsada keşke şu büyük şehirden kurtulup orda yaşasam memleketim afyon değil bursalıyım ama memleketimden kat kat seviyorum orayı gözümde tütüyo oralar:2:

canım benım ıyıyız ızındeydık 1 ay tatılımızı yaptık geldık pasam masallah sakın uzmuyor yormuyor benı yeterkı karnı tok olsun :)) senınkı nasıl bızım ıkı dısımız cıktı ve emeklemeye basladık bu arada

Mrb anneyim ben..bebisin kocaman olmustur..biryili gecgindir buraya ugramamissin ama ben yinede sansimi drneyip yazmak istedim..bende su an 45 haftalik hamileyim ve hasan beye gidiyorum..normal yada sezeryan bisey konudmadik henuz..ama ben normal istiyorum..sen sezeryani kendinmi tercih ettin yoksa doktormu ole istedi...yani sezeryan yanlisi bi doktormu degilmi onu merak ediyorum..

X