Afyonkarahisar///03

merhabalar sizlere bi soru sormak istiyorum şimdi benimle ciddi düşünen biri var afyonkarahisarlı ilçesi sandıklı genel anlamda erkekleri nasıldır adetleriniz nelerdir merak ediyorum.yakışıklı olmasada iyi yürekli biri dürüst enazından değerlendirecem sanırım haftaya bana açılacak yemeğe davet etti çünkü bu konu hakkında yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.

merhba... ben de harbiş tarafında oturuyorum. ali ihsan paşa mahallesinde. sen mahalleni falan yazmışsın ama ben daha buraları pek bilmiyorum. hala alışamadım:KK43: tanışalım birara olmazmı? valla oturduğum yerden arkadaş edinemiyorum :KK9:

mrb yağmur bende afyondayım ve avukat eşiyim.

merhabalar afyonlu değilim ancak ancak afyonda oturuyoruz. uydukentteyiz şu anda.

yaa geçenlerde uydukentte kiralık ev bulduk,taşınacaktık son anda vazgeçtik:) bir türlü alışamadık afyona bu yüzden bebek olduktan sonra tayin istemeye karar verdik eşimle ama o da biraz zor gibi:KK43: siz aslen nerelisiniz? iş güç var mı,çoluk çocuk? tanışalım yani:KK66:

yaa geçenlerde uydukentte kiralık ev bulduk,taşınacaktık son anda vazgeçtik:) bir türlü alışamadık afyona bu yüzden bebek olduktan sonra tayin istemeye karar verdik eşimle ama o da biraz zor gibi:KK43: siz aslen nerelisiniz? iş güç var mı,çoluk çocuk? tanışalım yani:KK66:

bizde geçen sene uydukentte oturuyorduk sonra güven evlere taşındık eski evimi özlüyorum:KK14:

Merhaba arkadaslar bendee afyonda yasıyorum.maalesef hıc kafa dengı arkadasım yok tanısmak ısterım.esım emnıyet mensubu.bu yıl geldık.

merhba... ben de harbiş tarafında oturuyorum. ali ihsan paşa mahallesinde. sen mahalleni falan yazmışsın ama ben daha buraları pek bilmiyorum. hala alışamadım:KK43: tanışalım birara olmazmı? valla oturduğum yerden arkadaş edinemiyorum :KK9:

merhaba sık giremiyorum kusura bakma birbirimize çok yakın oturuyoruz ozaman yürüme mesafesinde.sevindim walla benimde pek yok kimsem akadaşım evimden pek çıkmam komşularımız hiç iyi değil gözleri camda kim ne yapıor derdinde olan insanlar hep o yüzden görüşmem kimseyle tanışırsak memnun olurum

Merhaba arkadaslar bendee afyonda yasıyorum.maalesef hıc kafa dengı arkadasım yok tanısmak ısterım.esım emnıyet mensubu.bu yıl geldık.

tanışalım canım. nerden geldiniz? kaç yaşındasın? çoluk çocuk varmı? buraların insanları pek cana yakın değiller zaten.genel olarak kendi memleketlilerini tercih ederler...benim 1buçuk yılı geçti geleli,çok dışa dönük bir insan olmama rağmen hala çevre edinemedim :126:

merhaba sık giremiyorum kusura bakma birbirimize çok yakın oturuyoruz ozaman yürüme mesafesinde.sevindim walla benimde pek yok kimsem akadaşım evimden pek çıkmam komşularımız hiç iyi değil gözleri camda kim ne yapıor derdinde olan insanlar hep o yüzden görüşmem kimseyle tanışırsak memnun olurum

tanışalım canım ama bende pek takip edemiyorum burayı.facebook adresin varsa özele at istersen benim msj hakkım yokmuş. orda daha sık karşılaşır,konuşma imkanımız olur...

Bende afyon cumhuriyet lisesinin oralarda oturuyorum.bi arkadaş arıyorum çok yalnızım hiç arkadaşım yok lisesli olan kızlar varsa arkadaş olabiliriz çünkü bende lise 2 deym :) yalnız afyonlu değilim.çok sevdğm bir dostum vardı burdaydı ama artk o gitti bn yapa yalnız kaldııııım :KK43:

tanışalım canım ama bende pek takip edemiyorum burayı.facebook adresin varsa özele at istersen benim msj hakkım yokmuş. orda daha sık karşılaşır,konuşma imkanımız olur...

akşin örgü ve çeyiz yaz faceye profil resmimde bebek var bi tane üzerinde örgü hırka var o benim işte ark gönder kabul ederim

X