Afyonda gezilecek yerler

simdiden iyi tatiller. tabii ki afyona giden karahisar kalesine çıkar:) kaleye cikan yolda eski bir sokak var turistik. oralarda gezebilirsiniz. kahvalti yapacak bir konak bulabilirsiniz. tatli bir tarihi camii var. hepsi kale yolunda zaten görürsünüz. kubbeli camiinin de dışı tatli.
arabaniz varsa degirmene gidebilirsiniz . gondol falan geldi guzel diyorlar da epeydir gitmedim .
araciniz ve vakriniz varsa ihsaniyede frig vadisi de gezilmesi gereken bir tarihi kalinti
1000059513.jpg

gitmisken lokum almayi ve evinize manda yogurdu kaymagi goturmeyi unutmayin:))
afyon beni hep mutlu etti, umarim siz de seversiniz

simdiden iyi tatiller. tabii ki afyona giden karahisar kalesine çıkar:) kaleye cikan yolda eski bir sokak var turistik. oralarda gezebilirsiniz. kahvalti yapacak bir konak bulabilirsiniz. tatli bir tarihi camii var. hepsi kale yolunda zaten görürsünüz. kubbeli camiinin de dışı tatli.
arabaniz varsa degirmene gidebilirsiniz . gondol falan geldi guzel diyorlar da epeydir gitmedim .
araciniz ve vakriniz varsa ihsaniyede frig vadisi de gezilmesi gereken bir tarihi kalinti
Eki Görüntüle 3519428
gitmisken lokum almayi ve evinize manda yogurdu kaymagi goturmeyi unutmayin:))
afyon beni hep mutlu etti, umarim siz de seversiniz

Fotodaki sen misin ☺️

Frig vadisinde ben de yürümeyi çok istiyorum. 😍
karis karis anadolu:)) her 30 agustosa yakin tarihlerde gece vakti Afyonkarahisar Zafer Yürüyüşü yapiliyor. binlerce genc ellerinde meşalelerle ataturkun yürüdüğü yolu yürümek icin bulusur kocatepete giderler.
zamaninda katilma firsatim vardi, üşengeçligimden ve aile faktöründen kacirmistim. o kadar icimde kaldi ki bjr gun mutlaka katılmak istiyorum

Ay gezılcek yerlerı bılmemde o afyon sucuk donerınden üzerinede ekmek kadayıfı yemeyın sakın😅
Kolestrol seker tansıyon tavan

X