takipte olduğum çok doktor oldu, ilk zamanlar yanlış ve acı tecrübelerle doğru doktor(larımı) buldum. şöyle söyleyeyim, doğum ve gebelik çok özel ve güzel bir duygu. ki ömürde maksimum kaç kez o duygu yaşanır ki ya 2 ya 3.. belki de bir bebek yapma düşünceniz vardır.... aman ha aman telek doğum evinden uzak dur... ben yandım sen yanma.. az kalsın beni öldüreceklerdi.. ihmalkarlıkları yüzünden. şu oldu diyorum , dr dan cevap yok.. bu oldu diyorum dr dan cevap yok!! abartmıyorum hiç bir soruma cevap alamadım. kaç kez gece bazen gündüz cebinden aradım bir kez açtı sadece!!! metin demirtürkten uzak dur. telekten uzak dur. erken doğum yapacak olursan hayatta kabul etmiyorlar. haydiiii hemen kendine yeni bir dr bul diyorlar... bizim kuvözümüz 34 haftadan büyükler için dedi..
rabbim hayırlısı bilir belki de 30 haftayken doğum yapacaksın.. prematüre bebeği hayatta kabul etmiyorlar.. olurya allah korusun beebk ölürse riski göze almıyorlar. telek haricindeki diğer dr ların hepsi güzel.. fuara git parka git, araştırma hastanesine gel.. seni hangisi cevaplarıyla tatmin ederse o dr da devam et. ben araştırma hastanesinde karar kıldım. öğleden sonra özel randevuları da var. biraz pahalı ama sonuçta dünyaya bir can getiriyorsun.. durumun iyiyse değer. yok durumun iyi değilse sabah da aynı ihtimamla hastları muayene ediyorlar... rabbim saglıcakla kucağını almayı nasip etsin...