• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aft yarası

Seroli61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
2.989
129
163
Merhaba Cihangül hanım,
benim sorunun ağızımın çeşitli yerlerinde 1 den fazla aft yarası oluşması.Henüz geçen hafta 6 adet yaram vardı çok şükür şimdi 2 tane kaldı.Gittiğim her doktor bir ilacı olmadığı çeşitli sebeplerden ötürü olabileceğini söylemişti.Ama gelin görün ki yaşamayan bilemez ağız içinde6 adet yara ve şiddetli acısı ile yaşamayı.yemek yiyemiyorum o dönemlerde.Sizden ricam bana bu konuda bir çözüm ilaç vermeniz.çok zor günlerim oluyor bu zamanlarda..
şimdiden çok teşekkürlerimi sunuyorum...

teşekkür ederim ....
bende birçok şey denedim ama olmuyor geçmiyor...
hele birde 6 tanesi çok zor oluyor...
bir daha ki çıkışında mutlaka deneyeceğim inşallah bende de faydası olur...
ama en önemlisi çıkmazzz bir daha....
:Saruboceq:

Merhaba Cihangül hanım,
benim sorunun ağızımın çeşitli yerlerinde 1 den fazla aft yarası oluşması.Henüz geçen hafta 6 adet yaram vardı çok şükür şimdi 2 tane kaldı.Gittiğim her doktor bir ilacı olmadığı çeşitli sebeplerden ötürü olabileceğini söylemişti.Ama gelin görün ki yaşamayan bilemez ağız içinde6 adet yara ve şiddetli acısı ile yaşamayı.yemek yiyemiyorum o dönemlerde.Sizden ricam bana bu konuda bir çözüm ilaç vermeniz.çok zor günlerim oluyor bu zamanlarda..
şimdiden çok teşekkürlerimi sunuyorum...

geçmiş olsun
aft sorunu sebeblerinden bir tanesi b vitamini eksikliğidir.bir kutu b vitamini kullanmanızı öneririm.aft çıkdığında ise kenakort A orabase kullanırsanız kısa sürede geçdiğini göreceksin
sağlıklı günler

geçmiş olsun
aft sorunu sebeblerinden bir tanesi b vitamini eksikliğidir.bir kutu b vitamini kullanmanızı öneririm.aft çıkdığında ise kenakort A orabase kullanırsanız kısa sürede geçdiğini göreceksin
sağlıklı günler

çok teşekkür ederim...
şu an hastalığım nedeni ile b vitamini ilaç kullanıyorum inşallah bir faydasını görürüm kutu sonunda...inşallah gerek kalmaz ama dediğiniz iilacı aft oluştuğu anda deneyeceğim.

Back