afrodizyakla baştan çıkartalım mııı:)

ozelelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
340
1
26
Erzincan
haydi kızlar afrodizyaklı bildiğimiz parfümleri yazalımben bir kere diordan addict kullanmıştım bir mağazaya girmiştim bir erkek çalışan vardı sanırım parfüm kokumu aldı başka bir çalışan arkadaşına parfümümü sordurdu kız arkadaşına alacakmışo zmn anladım afrodizyağın etkisinişimdi yine almayı düşünüyorum addict mavi şişede olandan ama çok tuzluubirde yaz geliyor yaza uyar mı bilemiyorum

fikri olan paylaşsııın erkek arkadaşlarımızı kocalarımızı baştan çıkartalım baştan aşık edeliim

hadi ama kızlaar hiç mi kokunuzla mest olan erkek yok etrafınızda ya da hiç mi bildiğiniz afrodizyaklı bşr koku yoook:26:

İçinde afrodizyak var mı yok mu bilmiyorum ama ben Avon'un Make Me Wonder'ını kullanıyorum mor şişe turuncu kapak olanını,kadın erkek herkes soruyor :) yaza da kışa da gidiyor bu parfüm :)

Aynen canım ben de öylesine almıştım 15 tl gibi ucuz bişey deniyeyim diye. Erkek arkadaşım bayıldı make me wonder'a. Başka parfüm kullanınca kızıyor, düşünün yani o derece. Ben hypnotic poison çok seviyorum, vanilyalı koku delisiyim aslında ama erkek arkadaşım make me wonder.dan başkasını kullandırtmıyo tek sorun kalıcı olmaması, 2 saatte bir yenilemek gerek, dolayısıyla çabuk bitiyor fakat indirim zamanı 15 tl ye satılıyor zaten o yüzden sorun yok yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…