• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

afrodizyakla baştan çıkartalım mııı:)

ozelelif

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
340
1
26
Erzincan
haydi kızlar afrodizyaklı bildiğimiz parfümleri yazalım:21:ben bir kere diordan addict kullanmıştım bir mağazaya girmiştim bir erkek çalışan vardı sanırım parfüm kokumu aldı başka bir çalışan arkadaşına parfümümü sordurdu kız arkadaşına alacakmış:1:o zmn anladım afrodizyağın etkisini:1:şimdi yine almayı düşünüyorum addict mavi şişede olandan ama çok tuzluu:5:birde yaz geliyor yaza uyar mı bilemiyorum:17:

fikri olan paylaşsııın erkek arkadaşlarımızı kocalarımızı baştan çıkartalım baştan aşık edeliim:12:

hadi ama kızlaar hiç mi kokunuzla mest olan erkek yok etrafınızda ya da hiç mi bildiğiniz afrodizyaklı bşr koku yoook:26:

İçinde afrodizyak var mı yok mu bilmiyorum ama ben Avon'un Make Me Wonder'ını kullanıyorum mor şişe turuncu kapak olanını,kadın erkek herkes soruyor :) yaza da kışa da gidiyor bu parfüm :)

Aynen canım ben de öylesine almıştım 15 tl gibi ucuz bişey deniyeyim diye. Erkek arkadaşım bayıldı make me wonder'a. Başka parfüm kullanınca kızıyor, düşünün yani o derece. Ben hypnotic poison çok seviyorum, vanilyalı koku delisiyim aslında ama erkek arkadaşım make me wonder.dan başkasını kullandırtmıyo :D tek sorun kalıcı olmaması, 2 saatte bir yenilemek gerek, dolayısıyla çabuk bitiyor fakat indirim zamanı 15 tl ye satılıyor zaten o yüzden sorun yok yani :)

Back