afrodizyak etkili her sey 😂

inanin bazi erkeklerin ihtiyaci yok

kuru meyvelerle hic aram yok ama badem ve bitter cikolata tuketmeye calisicam ara ara sagolun
Rica ederim. Bir tane daha aklıma geldi. Acı yemekte etkilidir diye okumuştum. Ben acı biber çok tüketemediğim için o yüzden bilmiyorum. Düzenli acı yiyerek deneyebilirsiniz.

Yer fıstığı, kavrulmuş fındık, kuru incir içine ceviz..
yalnız tüm bunlardan önce partnerinizi yeterince arzuluyor musunuz, sizi ısıtıp havaya sokabiliyor mu, bir sonraki sevişmeyi iple çeker hale geleceğiniz bir ilişki yaşatıyor mu? Tüm bunlar da önemli. Yurdumun kibrit çöpü kollu çelimsiz oğlanlarının işbilmezliği yüzünden Kadınlar kendini libidosuz sanıyor ama suç sizde olmayabilir.

Ben de aynı moddayım. Yeme içmeyle olur mu bilemedim. Geçen böyle birşeyler izledim. Kısa kısa. Erotik tarzda. İşe yaradı
O da geçici çözüm oluyor maalesef, anlık işe yarıyor. Sürekli oturup izleyemiyorsun ve bir süre sonra hep aynı şeyler olduğu için sıkıyor.

Ondan bi tık sonrası 'acaba sorun bende mi?' evresi. Oraya sakın girmeyin çünkü sorun sizde değil.

Ya bizde ne eşimde istek var n bende ama çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz, çocuk yapacaz, çünkü yaşımız geldi canım
Sen incir çekirdeği yağı al sabah aç karınla birer çay kaşığı için, bu hem kadın hem erkek için afrodizyak olarak geçen bir ürün. Ayrı ayrı uğraşmayın. Bunun etkili olduğuna eminim çünkü kendim kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…