- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
-
- Konu Sahibi kafestekikiz
Rica ederim. Bir tane daha aklıma geldi. Acı yemekte etkilidir diye okumuştum. Ben acı biber çok tüketemediğim için o yüzden bilmiyorum. Düzenli acı yiyerek deneyebilirsiniz.inanin bazi erkeklerin ihtiyaci yok
kuru meyvelerle hic aram yok ama badem ve bitter cikolata tuketmeye calisicam ara ara sagolun
Dondurma değil ki mübarek çevire çevire yiyesinbence o çileğin yenilişinden tahrik olunuyor
Evire çevire yersin abla, göbekten üzüm falanDondurma değil ki mübarek çevire çevire yiyesin
Ben de aynı moddayım. Yeme içmeyle olur mu bilemedim. Geçen böyle birşeyler izledim. Kısa kısa. Erotik tarzda. İşe yaradıBende deben mucize bekledim sanırım, ama bendeki isteksizlik çok fazla, o işi yapmasakda olur yani
O da geçici çözüm oluyor maalesef, anlık işe yarıyor. Sürekli oturup izleyemiyorsun ve bir süre sonra hep aynı şeyler olduğu için sıkıyor.Ben de aynı moddayım. Yeme içmeyle olur mu bilemedim. Geçen böyle birşeyler izledim. Kısa kısa. Erotik tarzda. İşe yaradı
Orası da öyle. Evlilikte sorunlar yaşadıkça soğudum uzaklaştım iyiceO da geçici çözüm oluyor maalesef, anlık işe yarıyor. Sürekli oturup izleyemiyorsun ve bir süre sonra hep aynı şeyler olduğu için sıkıyor.
Ya bizde ne eşimde istek var n bendeO da geçici çözüm oluyor maalesef, anlık işe yarıyor. Sürekli oturup izleyemiyorsun ve bir süre sonra hep aynı şeyler olduğu için sıkıyor.
Güzel fikir canımEvire çevire yersin abla, göbekten üzüm falan
Sen incir çekirdeği yağı al sabah aç karınla birer çay kaşığı için, bu hem kadın hem erkek için afrodizyak olarak geçen bir ürün. Ayrı ayrı uğraşmayın. Bunun etkili olduğuna eminim çünkü kendim kullanıyorumYa bizde ne eşimde istek var n bendeama çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz, çocuk yapacaz, çünkü yaşımız geldi canım
Bi aşure kazanı da sende var deseneGüzel fikir canımeşimin koca göbeği bir işe yaramıyordu.
Denedin mi zemhericim?Ben bunu özellikle deneyeceğim kısmet oöunca bakalım doğru muyazıyor kaynaklarda ama bende etki sıfır sanki
Bayılırım
Deneyemedim daha, eve çilek girince bana 10 15 tane kalmıyor, çocuklar gömüyor sağ olsunDenedin mi zemhericim?
Kurban olurum o kizanciklara. Yesinler şifa olsun vitamin olsun.... Sen de eldeki stokları kullanacaksın napacan kuzum.Deneyemedim daha, eve çilek girince bana 10 15 tane kalmıyor, çocuklar gömüyor sağ olsunana yüreği işte önce kızancıklar
İsteksizliği sıkıntı yapiyomusunuz ?Ya bizde ne eşimde istek var n bendeama çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz, çocuk yapacaz, çünkü yaşımız geldi canım
Evet yapıyorum, o yüzden bir sürü şey kullandım, insanın beyninde bitiyo bence, benim hiç aklıma gelmiyo cinsellikİsteksizliği sıkıntı yapiyomusunuz ?