- 30 Kasım 2019
- 11.956
- 38.094
- 598
- Konu Sahibi melonica98
-
Benim tecrübelerim hep iyi yönde diye belirtmek istedim.Kötü demedim ki..
Millete farlı ırklardan,muhtelif çap ve ebatlarda kısmet çıkarken benim 33 yaşında olmama rağmen bu ülkenin yerlisinden bile bulamama yapılmış bir gonermeydi o.
Fransızlar,Amerikalılar..İşte bak şimdi de Afrikalılar..
Millet buluyor.
Ben Türk bile bulamıyorum.
Bir safari de bana lazım .
Belki aslan avlarken bir tane bulurum
Birşey dicem Türklerden ne hayır gördüler acaba????Merhaba kızlar,
Erkek arkadaşımla 7 aydır tanışıyoruz. O gerçekten mükemmel biri benim gözümde. Onun hayata bakış açısını çok seviyorum. Ama şöyle bir sorunum var.. ailem asla sevgilimi istemiyor. Çünkü o Nijeryalı. Annem zenci diye hitap ediyor. Seninle asla konuşmam böyle bir hata yapma diyor. Ama ben sevgilimi çok seviyorum ve çoğunlukla zaten birlikte kalıyoruz. O kadar çok alıştım ki ona bunu cümle kurup anlatamam.
Dışarıya çıktığımızda bile taksici olsun yoldan geçen başka biri olsun kesinlikle dönüp bize bakıyor. Kaldı ki çok merkezi ve farklı ülkelerden gelen insanların yaşadığı bir semtte yaşıyoruz.
İnsanlar ona 2. Sınıf insan muamelesi yapıyor. Türkçe bilmediği için anlamıyor ve ona söyleyemiyorumda. Sürekli ona ‘kanka’ diye hitap ediyorlar. Ama 35 yaşında kanka denemeyecek kadar yetişkin ve işinde gücünde bir adam.
İnsanların bakışları yetmiyor birde laf söylüyorlar..
‘Zenciler pis kokar. Sevgilin kokuyor mu?’
Ve buna benzer bir sürü laf…
Bıktım, usandım ve artık yıldım. Çok üzgünüm..
Baktım başlık sahibi uçmuş kesin bu konuda muhabbet dönmüştür diye açtım konuyu ama biz siz yapmışsınız bu espriyiBirlikte kalıyoruz dedikten sonra aklımdaki tek soru : efsaneler gerçek mi(Bu espriyi yapmazsam çatlardım sory )
yanlış anladınız galiba , bende çocuğum dışlandığında kavga çıkakarıım . çok üzüzlürürm . mesela sınıfta afgan çocuk dışlandığında bile çok üzüzlen biriryim . çocuğum dışlansa ne olur bilemiyorum . galiba herkes yanlış anlamış , beğenmedim butonu baya basılmış.Ben baya melez gibiyim gören yabancı sanıyor. Annem beyaz tenli ela gözlü bı kadın. Yer yer hadsiz bir söz olduğunda gözleriyle haşlardı, bir gün farklı hissetmedim güleryüzünden, bunu o sağladı.. Yoksa bu ülkede dangalak çok, ama siz kendi irkinizdan biriyle olmalısınız çünkü siz üstüne özür dilersiniz gibi geldi bana çocuğunuz koyu tenli diye yazık olurdu çocuğa :))
Evet bizim sinifta da 2 adet vardiÜniversitelerde çok fazla varlar. :) Ama genel olarak iyi insanlar ya da kötüsü bana denk gelmedi.
Başlık sahibi böyle bir muhabbet dönsün diye konuyu açıp, dönmeyince de başka denizlere yelken açmıştır diye düşünüyorum.Baktım başlık sahibi uçmuş kesin bu konuda muhabbet dönmüştür diye açtım konuyu ama biz siz yapmışsınız bu espriyi
Hakikaten bi kalbi bozuk benmişimBaktım başlık sahibi uçmuş kesin bu konuda muhabbet dönmüştür diye açtım konuyu ama biz siz yapmışsınız bu espriyi
Kuvvetle muhtemelBaşlık sahibi böyle bir muhabbet dönsün diye konuyu açıp, dönmeyince de başka denizlere yelken açmıştır diye düşünüyorum.
Yok bi terbiyesiz de benim merak etmeHakikaten bi kalbi bozuk benmişim
Şuan siz sevgili olduğunuz için ve hep yadırgandığınız için böyle düşünüyorsunuz ama Türk halkı belkide beyaz/siyah konusunda en az ırkçı olan millettir.Sürekli ona ‘kanka’ diye hitap ediyorlar. Ama 35 yaşında kanka denemeyecek kadar yetişkin ve işinde gücünde bir adam.
heyyyy allhım üstünlük kurmak için , alakasız anlamlar yüklemeyin . yazmayın bana konu sahibine yazdım size değil
Ayyyy superrrr
Benim mezun olan ogrencim suan Afrikalı biri ile evlendi. Hatta baya sosyal medyada bile varlar. Bebekleri oldu melez bisey o kadar tatliki. Cokta yapıştırdım ben onları. Niye olmasinMerhaba kızlar,
Erkek arkadaşımla 7 aydır tanışıyoruz. O gerçekten mükemmel biri benim gözümde. Onun hayata bakış açısını çok seviyorum. Ama şöyle bir sorunum var.. ailem asla sevgilimi istemiyor. Çünkü o Nijeryalı. Annem zenci diye hitap ediyor. Seninle asla konuşmam böyle bir hata yapma diyor. Ama ben sevgilimi çok seviyorum ve çoğunlukla zaten birlikte kalıyoruz. O kadar çok alıştım ki ona bunu cümle kurup anlatamam.
Dışarıya çıktığımızda bile taksici olsun yoldan geçen başka biri olsun kesinlikle dönüp bize bakıyor. Kaldı ki çok merkezi ve farklı ülkelerden gelen insanların yaşadığı bir semtte yaşıyoruz.
İnsanlar ona 2. Sınıf insan muamelesi yapıyor. Türkçe bilmediği için anlamıyor ve ona söyleyemiyorumda. Sürekli ona ‘kanka’ diye hitap ediyorlar. Ama 35 yaşında kanka denemeyecek kadar yetişkin ve işinde gücünde bir adam.
İnsanların bakışları yetmiyor birde laf söylüyorlar..
‘Zenciler pis kokar. Sevgilin kokuyor mu?’
Ve buna benzer bir sürü laf…
Bıktım, usandım ve artık yıldım. Çok üzgünüm..
Türkiye'nin yabancı damatları diye sayfa takip ediyorum. Oradan bir sürü çifti takip ediyorum.Belirtildiği gibi 98 dogumluysan 35 yaşında biriyle evlenmeye kalkma bence. İnstagramda çok fazla afrikaliyla evlenen kadın var. Onlara dm atarsan daha iyi olur
@mariyas0ul @1afro1turk @hazalebako @busradeboya @ilkay.yildirim24 @gizemnwana @dibo.dia benim tanıdıklarım
Bir de şu sayfa yardımcı olabilir. Bunu paylaşan kişinin eşi de afrikali
Bol sans^^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?