lenfoma Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2011 780 40 123 İstanbul 30 Eylül 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lenfoma #1 Kızlar merhaba, aranızda afrika mangosunu deneyen ve yorum yapabilecek olan biri var mı ?
anjelique85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2011 144 1 46 Ankara 4 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lenfoma #2 ben kullandım 1 ay hıcbır faydasını gormedım 1 gram bıle vermedım babamda kullandı oda aynı sekılde kesınlıkle tavsıye etmıyorum
ben kullandım 1 ay hıcbır faydasını gormedım 1 gram bıle vermedım babamda kullandı oda aynı sekılde kesınlıkle tavsıye etmıyorum
lenfoma Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2011 780 40 123 İstanbul 5 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lenfoma #3 anjelique85 .!.: ben kullandım 1 ay hıcbır faydasını gormedım 1 gram bıle vermedım babamda kullandı oda aynı sekılde kesınlıkle tavsıye etmıyorum Genişletmek için tıkla... Hadi ya. Yalan galiba bu da. Gerçi bunu kullanırken hafif bi diyet ve hafif bi yürüyüş de yapmak gerekirmiş ama bilmem bu şekilde mi denedin ?
anjelique85 .!.: ben kullandım 1 ay hıcbır faydasını gormedım 1 gram bıle vermedım babamda kullandı oda aynı sekılde kesınlıkle tavsıye etmıyorum Genişletmek için tıkla... Hadi ya. Yalan galiba bu da. Gerçi bunu kullanırken hafif bi diyet ve hafif bi yürüyüş de yapmak gerekirmiş ama bilmem bu şekilde mi denedin ?
anjelique85 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2011 144 1 46 Ankara 6 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lenfoma #4 lenfoma .!.: Hadi ya. Yalan galiba bu da. Gerçi bunu kullanırken hafif bi diyet ve hafif bi yürüyüş de yapmak gerekirmiş ama bilmem bu şekilde mi denedin ? Genişletmek için tıkla... yedıklerıme dıkkat ettım ama spor falan yapmadım ama yınede 1 gram bıle vermezmı ınsan hadı benım bunyeden desek babamda aynı sekılde faydasını gormedı bence hicbir işe yaramıyor
lenfoma .!.: Hadi ya. Yalan galiba bu da. Gerçi bunu kullanırken hafif bi diyet ve hafif bi yürüyüş de yapmak gerekirmiş ama bilmem bu şekilde mi denedin ? Genişletmek için tıkla... yedıklerıme dıkkat ettım ama spor falan yapmadım ama yınede 1 gram bıle vermezmı ınsan hadı benım bunyeden desek babamda aynı sekılde faydasını gormedı bence hicbir işe yaramıyor
E EstetikEditor ne mutlu TÜRKÜM diyene Kayıtlı Üye 28 Ekim 2008 6.979 147 158 İstanbul 6 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lenfoma #5 Bu şey meyve mi ilaç mı? Son düzenleme: 6 Ekim 2011
lenfoma Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2011 780 40 123 İstanbul 7 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lenfoma #6 anjelique85 .!.: yedıklerıme dıkkat ettım ama spor falan yapmadım ama yınede 1 gram bıle vermezmı ınsan hadı benım bunyeden desek babamda aynı sekılde faydasını gormedı bence hicbir işe yaramıyor Genişletmek için tıkla... Anladım. Bi işe yaramayan, diğerlerinden bi farklı olmayan ticari amaçlı bişi o zaman bu da. Tşk.ederim bilgilendirme için.
anjelique85 .!.: yedıklerıme dıkkat ettım ama spor falan yapmadım ama yınede 1 gram bıle vermezmı ınsan hadı benım bunyeden desek babamda aynı sekılde faydasını gormedı bence hicbir işe yaramıyor Genişletmek için tıkla... Anladım. Bi işe yaramayan, diğerlerinden bi farklı olmayan ticari amaçlı bişi o zaman bu da. Tşk.ederim bilgilendirme için.
lenfoma Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Şubat 2011 780 40 123 İstanbul 7 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lenfoma #7 yaGmurluk .!.: Bu şey meyve mi ilaç mı? Genişletmek için tıkla... Kapsül bunlar. Meyve kapsülü de diyebiliriz sanırım.
yaGmurluk .!.: Bu şey meyve mi ilaç mı? Genişletmek için tıkla... Kapsül bunlar. Meyve kapsülü de diyebiliriz sanırım.
atessizprenses Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2011 3.718 15 66 İstanbul 7 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lenfoma #8 http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/437617-uyari.html