• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

African Mango Bitkisel Zayıflama Kapsülü

ladyant

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2012
1
0
36
Antalya
Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 3 aydır kilolarımdan kurtulmak için uğraşıyorum 8 kilo kadar verebildim Dukan diyetiyle. Ancak çok sıkıcı ve pahalı bir diyet olduğu için bıraktım. Bugün telefonla bir yerden aradılar african mango bitkisel zayıflama kapsülüyle ilgili bilgi verdiler. kullanan arkadaşlar var mı acaba? çok merak ediyorum.Yardımcı olursanız sevinirim

kesinlikle alma derim.bende alem fm de duydum reklamını.güvenilirdir diye aldım ama boşuna para vermişim.ben şunu öğrendim sibutramin içermeyen hiçbir hap zayıflatmıyor.içerenlerinde hepsi yasaklandı zaten...anlıyacağın gerisi yalan

Bende internette mehmet öz ü görünce bu adam yalan sölemez dedim. ama anladımki adamın resmini kullanıyorlar. ben NTVradyodan reklamını duyunca NTVradyoya da güvenerek aldım ve kullanmaya başladım. ilk günlerde tansiyonum çok yükseldi. bir ayın sonunda 1gram bile zayıflayamadım. Kesinlikle almayın sadece bu mangoyu değil tamamı yalan........

Bende internette mehmet öz ü görünce bu adam yalan sölemez dedim. ama anladımki adamın resmini kullanıyorlar. ben NTVradyodan reklamını duyunca NTVradyoya da güvenerek aldım ve kullanmaya başladım. ilk günlerde tansiyonum çok yükseldi. bir ayın sonunda 1gram bile zayıflayamadım. Kesinlikle almayın sadece bu mangoyu değil tamamı yalan........

kuzenim ürünü kullanacağı için mehmet öz ün twitterına yazdım bu reklamlar gerçek mi diye adam cevap bile vermedi ama bence lesinlikle açıklama yapmalı... ünlülerin adını kullanıp yok sivilce kremi bilmem ne diye reklam yapıldığında hemen dava edip isim hakkının kullanılmasının önüne geçiyorlar

bu zayıflatma kapsülünden bende almayı düşünüyordum , ama yazılanları görünce vazgeçtim dr.öz ün radyodakilerin sahte satış yaptığını söylediğini duydum bir arkadaşımdan ne kadar doğrudur bilinmez ama ben çok güvendiğim aktara gittim bende de var o tarz ilaçlar ama kaçak dedi sana veririm fakat garantisini veremem ölebilirsin belki bile dedi bunların hepsi palavra insan zayıflamak için bence iki temel şeyi unutmamalı 1.hareket 2. bol su herkese hayırlı günler

bende internette mehmet öz ü görünce bu adam yalan sölemez dedim. Ama anladımki adamın resmini kullanıyorlar. Ben ntvradyodan reklamını duyunca ntvradyoya da güvenerek aldım ve kullanmaya başladım. Ilk günlerde tansiyonum çok yükseldi. Bir ayın sonunda 1gram bile zayıflayamadım. Kesinlikle almayın sadece bu mangoyu değil tamamı yalan........

kesinlikle almayın tamamen yalan zayıflatmıyor para iadesi yapmıyolar 7 gün içerisinde iade yapıyolar 7 gün içinde ilacımı kullanıcam para iadesimi yapıcam ne kadar saçma! Bunlar para tuzagı paranızı bu dolandırıcılara kaptırmayın

Forumda zayıflama ilaç ve takviyeleri ile ilgili paylaşım yapmak yasak olduğundan konunuz yorumlara kapatılmıştır.

Back
X