Afiyet olsun lahmacun + ayran =75 tl

Foçayı dene uzun bir tatil yapacaksanız.
Yok haftalık hd yada uhd falansa belek tarafını öneririm. Hem gezecek yer çok hem oteller kaliteli hem deniz güzel.
gezdim gezdim hepsini gezdim ben .Karar veremiyorum .Aslında Avşa'yı da özledim .Hem yakıncak

gezdim gezdim hepsini gezdim ben .Karar veremiyorum .Aslında Avşa'yı da özledim .Hem yakıncak
Avşayı görmedim ben ya la... Hiç yolum düşmedi o tarafa. Ama deniz benim için önemli, avşa da marmarada sanırım. O yüzden çok çekici gelmiyor.
Hep yazarım tatil mevzularında favorim köyceğiz dalyan... Bir geceliğine de olsa gitmişliğim çoktur. Orda bulduğum huzuru hiç bir yerde bulamıyorum ben. Sanırım yaşlanınca dalyana yerleşicem :KK66:

Avşayı görmedim ben ya la... Hiç yolum düşmedi o tarafa. Ama deniz benim için önemli, avşa da marmarada sanırım. O yüzden çok çekici gelmiyor.
Hep yazarım tatil mevzularında favorim köyceğiz dalyan... Bir geceliğine de olsa gitmişliğim çoktur. Orda bulduğum huzuru hiç bir yerde bulamıyorum ben. Sanırım yaşlanınca dalyana yerleşicem :KK66:

Bazen şeytan diyor Aliağa Adliyesine tayin iste .Git orada villa tipi evde otur yaz kış güzel geçsin ama kızım var okul meselesi zora sokuyor beni

Bodrum'un güneşi kadar fiyatları da cep yakmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon 50 liraya satılan lahmacun-ayran bu seneye zamlı girdi. Sosyetiklerin adresi Türkbükü'ndeki Maça Kızı'nda bir lahmacun 50 TL , bir bardak ayran da 25 TL oldu

afiyet-olsun-lahmacun-ayran-75-tl-5716381.Jpeg

Tatilciler sezonu açmadan işletmeler onlar için her türlü hazırlığı yaptı! Seçim sonrasında hareketlenmesi beklenen Bodrum'da tatilcileri yine sürprizler bekliyor. Bu sene de güneşlenip yanmak isteyenlerin cebi bir hayli yanacak. Geçtiğimiz yıllara lahmacun fiyatıyla damga vuran Türkbükü'nün en gözde mekanı Maça Kızı Otel, bu sene de çok konuşulacağa benziyor. Sezon başında geçtiğimiz yıl aynı fiyat tarifesini uygulayacağı konuşulan mekan, yeni mönü fiyatlarını belirledi. 1 lahmacun ve ayranın fiyatı 50 liradan 75 liraya yükseldi. Mekanın sosyeteye hitap ettiğini söyleyen yetkililer, bu fiyatı hakettiklerini savunurken Türkbükü'nün diğer mekanları ise bu durumdan şikayetçi.

İSYAN ETTİRDİLER
Bir lahmacunun 50 TL olduğu Maça Kızı'nda bir bardak ayranın yeni fiyatı da 25 TL. Soda, kola gibi içiceklerin fiyatı da 25 TL'den başlıyor. Lahmacunun yanında şampanya içmek isteyenler 550 lirayı gözden çıkarıyor. Mekana giriş parası yok ama kişi başı 225 TL harcama zorunluluğu var. Ayrıca hesaba göre yüzde 13 hizmet bedeli alınıyor. Yüksek fiyatlarla Türkbükü'nün adı 'Kazıkbükü'ne çıkarken, diğer esnaf ise bu durumdan şikayet etti. Maça Kızı yüzünden herkesin Türkbükü'nden korkamaya başladığını söyleyen başka mekan sahipleri, "Bizde lahmacun 15 ayran ise 10 lira. Bodrum standartlarındayız. Sadece Maça Kızı Türkbükü'nün imajını farklılaştırdı. Onlar yüzünden biz de geçen sezonu boş geçirdik" diyerek isyan etti.

TAKVİM
http://www.milliyet.com.tr/afiyet-olsun-lahmacun-arti-ayran-75-gundem-2070103/
çok komik bir haber bu ya,50 tl ye lahmacun,25 tl ye ayran zaten başlı başına saçmalık,225 tl harcama zorunluluğu var birde,ayy ben buna gülerim:KK70:öteki de diyor ki bizde lahmacun 15 tl ayran 10 tl,hangisine gülsem acaba:KK70:

yahu zaten Maça Kızında ki fiyatlar acayip uçuk rakamlar,niye çeyrek altın falan mı çıkıyormuş o lahmacunla ayranın içinden,ayrıca bir lahmacuna 15 tl ,bir ayrana 10 tl vermek bile çok benim gözümde.Vay be birde ciddi ciddi o fiyatlara yiyenler var,ne zengin bir milletiz,Allah o insanlara akıl fikir versin ne diyeyim,madem o kadar çok paran var ye 5 liraya lahmacununu geri kalan 45 tl ye de bir gariban sevindir yada sokak hayvanlarını besle vs...çok gösteriş meraklısı insanlarız yazık.

X