- Konu Sahibi Huy Meselesi
bunları eşek sudan gelinceye kadar döveceksin. ywermisin yemezmisin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
huuuu hemde antepte süper yapıyorlardır oraya gitme imkanımı yok maalesefantepte 75 tl ye 75 tane lahmacun yaptırırsın.zengin olmak kimseye savurganlık yapma hakkı vermez
yolun düşerse uğra birgün ağırlamaktan zevk duyarım. Türkiyemin her aklı başında insanının başımın üstünde yeri varhuuuu hemde antepte süper yapıyorlardır oraya gitme imkanımı yok maalesef
allah razı olsun çok duygulandım,inşallah bir gün nasib olur,yolun düşerse uğra birgün ağırlamaktan zevk duyarım. Türkiyemin her aklı başında insanının başımın üstünde yeri var
eee Bodrum doldu yeni bir alternatif lazım .Hadi bodrum yılların bodrumu, ünlüsü zengini playboyu orda. Çeşmeye ne oluyor yahu. Acayip uyuz oluyorum çeşmenin son 5-6 yıldır geldiği hale. Ulan kıçı kırık ılıca plajı, rüzgarından denize girilmeyen, kumun kıçına başına kaçtığı, havlunu yere atıp denize girdiğin ılıca plajı ne hale gelmiş. Yıllardır gitmiyordum bu sebepten, geçen sene yeğenim magazin programlarından özenip çok görmek istediği için götürdüm. Park için 35 lira, 2 şezlong bir şemsiye için 75 lira ödedim. Yemeyi içmeyi de koyun içine cepten ne kadar çıktığını hesaplayın. Paraya üzülmüyorum da plajda topuklu ayakkabıyla dolaşan tipler görmek resmen ürküttü beni. Bir 10 sene daha ayak basmam.
Tanrı foçayı korusun...
eee Bodrum doldu yeni bir alternatif lazım .
Ben bu yaz nereye gitsem diye kara kara düşünüyorum .
Plajda topuklu ayakkabı giyen görgüsüzler yüzünden bunlar oluyor .
Elit ,aileden gelme zenginlerde bu tip davranışlar olmaz .
Sonradan görme ,parayı kolay kazanmış ,kara paracı ya da özenti küçük burjuva insanlar sayesinde bu durumdayız .
Hadi bodrum yılların bodrumu, ünlüsü zengini playboyu orda. Çeşmeye ne oluyor yahu. Acayip uyuz oluyorum çeşmenin son 5-6 yıldır geldiği hale. Ulan kıçı kırık ılıca plajı, rüzgarından denize girilmeyen, kumun kıçına başına kaçtığı, havlunu yere atıp denize girdiğin ılıca plajı ne hale gelmiş. Yıllardır gitmiyordum bu sebepten, geçen sene yeğenim magazin programlarından özenip çok görmek istediği için götürdüm. Park için 35 lira, 2 şezlong bir şemsiye için 75 lira ödedim. Yemeyi içmeyi de koyun içine cepten ne kadar çıktığını hesaplayın. Paraya üzülmüyorum da plajda topuklu ayakkabıyla dolaşan tipler görmek resmen ürküttü beni. Bir 10 sene daha ayak basmam.
Tanrı foçayı korusun...
Sephora valla ılıca plajına en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum. Kum ve rüzgar berbat. Sadece otur izle görüntü güzel değişik. Karaburun bir numaradır. bir de çeşmede birkaç gizli köşemiz var :) tanrı izmirin tüm saklı güzelliklerini sosyeteden korusun :)
Eskiden alaçatıya da ayak basmazdık. Geceleri ılıca akardı. alaçatıya hala ayak basamıyoruz. Eskiden bi şey yoktu. Şimdi de kalabalıktan. :)
Çeşmeyi çok bilmem, lisedeyken okuldan kaçar çeşmeye giderdik bahar aylarında. Bir de bir yazı orda geçirmiştik bir zamanlar. Senede 2-3 kez gittiğim bir yerdi. Şimdi ayak basmıyorum.
Karaburun bir numara, foçadan atlayıp vapura geçiliyor ama hiç denemedim. Bu yaz yapacağım onu. Ama o yolu yok mu öldürür adamı. Gerçi değiyor be...
eee hava cayır cayır şimdi..canım çekti nolcak...her mevsim yenir ki lahmacunulan o sıcaktta lahmacun yenir mi kırolar