Afiyet olsun lahmacun + ayran =75 tl

Allahın plajında lüksü yaşamak için lahmacuna 75 lira veren enayiler varsa iyi yapıyolar bence.

Ailem çeşmede yaşıyor. Millet kendi lüks algılarına hitap eden o saçma mekanlarda servet dökerken, biz evde mısır haşlayıp denize koşarız bi saat yüzer gelir mısırlarımızı yeriz. Duygulandım şimdi bak hatta. Anacığımı özledim :)

Yemem ki..
Açlıktan şarkı söyleyen midemi dinlerim daha iyi.
Zaten o paraya yediğimle de doymam, bir şey anlamam.
Hiç değilse param cebimde dursun:KK53:

"cryptic, post: 41298375, member: 236598"]allah razı olsun çok duygulandım:KK43:,inşallah bir gün nasib olur,:KK19:[/QUOTE]
Sendende razı olsun.duygulancak ne var canım :)

Trilyonlarım bile olsa kimsenin göz göre göre beni enayi yerine koymasına izin vermezdim.Bu insanlar keko mu yaa? Hangi sosyetikler gidiyo buraya merak ettim açıkcası.Çünkü bunun varlıkla alakası yok,direkt mallıkla alakası var :KK70:

Hadi bodrum yılların bodrumu, ünlüsü zengini playboyu orda. Çeşmeye ne oluyor yahu. Acayip uyuz oluyorum çeşmenin son 5-6 yıldır geldiği hale. Ulan kıçı kırık ılıca plajı, rüzgarından denize girilmeyen, kumun kıçına başına kaçtığı, havlunu yere atıp denize girdiğin ılıca plajı ne hale gelmiş. Yıllardır gitmiyordum bu sebepten, geçen sene yeğenim magazin programlarından özenip çok görmek istediği için götürdüm. Park için 35 lira, 2 şezlong bir şemsiye için 75 lira ödedim. Yemeyi içmeyi de koyun içine cepten ne kadar çıktığını hesaplayın. Paraya üzülmüyorum da plajda topuklu ayakkabıyla dolaşan tipler görmek resmen ürküttü beni. Bir 10 sene daha ayak basmam.

Tanrı foçayı korusun...

Hadi bodrum yılların bodrumu, ünlüsü zengini playboyu orda. Çeşmeye ne oluyor yahu. Acayip uyuz oluyorum çeşmenin son 5-6 yıldır geldiği hale. Ulan kıçı kırık ılıca plajı, rüzgarından denize girilmeyen, kumun kıçına başına kaçtığı, havlunu yere atıp denize girdiğin ılıca plajı ne hale gelmiş. Yıllardır gitmiyordum bu sebepten, geçen sene yeğenim magazin programlarından özenip çok görmek istediği için götürdüm. Park için 35 lira, 2 şezlong bir şemsiye için 75 lira ödedim. Yemeyi içmeyi de koyun içine cepten ne kadar çıktığını hesaplayın. Paraya üzülmüyorum da plajda topuklu ayakkabıyla dolaşan tipler görmek resmen ürküttü beni. Bir 10 sene daha ayak basmam.

Tanrı foçayı korusun...
eee Bodrum doldu yeni bir alternatif lazım .
Ben bu yaz nereye gitsem diye kara kara düşünüyorum .
Plajda topuklu ayakkabı giyen görgüsüzler yüzünden bunlar oluyor .
Elit ,aileden gelme zenginlerde bu tip davranışlar olmaz .
Sonradan görme ,parayı kolay kazanmış ,kara paracı ya da özenti küçük burjuva insanlar sayesinde bu durumdayız .

eee Bodrum doldu yeni bir alternatif lazım .
Ben bu yaz nereye gitsem diye kara kara düşünüyorum .
Plajda topuklu ayakkabı giyen görgüsüzler yüzünden bunlar oluyor .
Elit ,aileden gelme zenginlerde bu tip davranışlar olmaz .
Sonradan görme ,parayı kolay kazanmış ,kara paracı ya da özenti küçük burjuva insanlar sayesinde bu durumdayız .

Foçayı dene uzun bir tatil yapacaksanız.
Yok haftalık hd yada uhd falansa belek tarafını öneririm. Hem gezecek yer çok hem oteller kaliteli hem deniz güzel.

Tanrı foçayı korusun...

Sephora valla ılıca plajına en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum. Kum ve rüzgar berbat. Sadece otur izle görüntü güzel değişik. Karaburun bir numaradır. bir de çeşmede birkaç gizli köşemiz var :) tanrı izmirin tüm saklı güzelliklerini sosyeteden korusun :)

Eskiden alaçatıya da ayak basmazdık. Geceleri ılıca akardı. alaçatıya hala ayak basamıyoruz. Eskiden bi şey yoktu. Şimdi de kalabalıktan. :)

Sephora valla ılıca plajına en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum. Kum ve rüzgar berbat. Sadece otur izle görüntü güzel değişik. Karaburun bir numaradır. bir de çeşmede birkaç gizli köşemiz var :) tanrı izmirin tüm saklı güzelliklerini sosyeteden korusun :)

Eskiden alaçatıya da ayak basmazdık. Geceleri ılıca akardı. alaçatıya hala ayak basamıyoruz. Eskiden bi şey yoktu. Şimdi de kalabalıktan. :)

Çeşmeyi çok bilmem, lisedeyken okuldan kaçar çeşmeye giderdik bahar aylarında. Bir de bir yazı orda geçirmiştik bir zamanlar. Senede 2-3 kez gittiğim bir yerdi. Şimdi ayak basmıyorum.

Karaburun bir numara, foçadan atlayıp vapura geçiliyor ama hiç denemedim. Bu yaz yapacağım onu. Ama o yolu yok mu öldürür adamı. Gerçi değiyor be...

Çeşmeyi çok bilmem, lisedeyken okuldan kaçar çeşmeye giderdik bahar aylarında. Bir de bir yazı orda geçirmiştik bir zamanlar. Senede 2-3 kez gittiğim bir yerdi. Şimdi ayak basmıyorum.

Karaburun bir numara, foçadan atlayıp vapura geçiliyor ama hiç denemedim. Bu yaz yapacağım onu. Ama o yolu yok mu öldürür adamı. Gerçi değiyor be...

O yol sağolsun karaburun gelişmiyor çok da iyi oluyor. Vapurla geçiliyorsa mutlaka dene. Çok zevkli olur. :KK66:

Lahmacunun merkezinde gaziantepte
En iyi lahmacun 3.bucuk tl
Ayran da bir buçuk tl..
İnsanlar kafayı mi yemiş ?

X