50 kuruşluk su 15 lira!

Şu 'biz sadece yaz sezonu calısıyoruz' savunması da hepten çirkinliğe çirkinlik katıyor. Banane kardeşim millet enayimi 12 ay calısıyor 3 kurus için. Git sende baska işte calıs cokta umrumda.
Gidenlerde ya gitmesin ya da yediği kazığın lafını etmesin.
Aynen ya gitme ya lafını etme. :) alan memnun veren memnun. Vermek istemeyen gitmesin.

bu bodrum ısrarı neyse, ben çokta bayılmadım valla bodruma bi kere gittim

Hep böyle oluyor ya,özellikle tatil yörelerinde .Normal vatandaşa 5 liraya satıyor,turist oldu mu 100 liraya.
Bir turist grubuyla kısa bir ropörtaj yapmışlardı.Adam "burası acayip pahalı oldu,biz bodruma her yıl geliyorduk ve çok seviyorduk,açıkcası birdaha geleceğimizi sanmıyorum" dedi.
Yazık valla ben üzüldüm.Aynı parayla hatta daha azıyla gider paris'te çok daha iyi bir tatil geçirebilirdi.
Adam ülkemize gelmiş,biz de ne kadar soysak acaba diye düşünüyoruz.Valla yazık.

valla insanlar gösteriş için bodrumu ve beachlerini tercih ediyorlaar. madem fiyatlar böyle,protesto edilip gidilmese görürüm o esnafı ben. halkın bilinçli olması lazım. gitmeyecek.
türkiyede tek yer bodrum değil. ama zengin şımarık sosyete ve veledleri piyasa için bunu yapıyor. vede fiyatlar tavana vuruyor

Bu sene ruslar gelmiyor, ingiliz turist sayısı geçen yılın yarısı bile olmayacak diye tahmin ediliyor. Şimdiden otel fiyatları düşmeye başladı. Geçen sene 5 gün için 4000 lira verdiğimiz otel bu sene 2300 liraya düşmüş. Bakalım yerli turistin elinedüşğnce ne halt edeceksiniz...

X