Merhaba nigar hanımdan doğum yaptım ama çok pişman oldum sonrasında. öncelikle her randevuda 1 2 saat bekletilebilirsiniz hoca devamlı ameliyatta kontrolde veya başka bir durum oluyor ve bekleme süresi çok can sıkıcı olabiliyor.
Ayrıca doktor detaylı bir anlatım yöntemi yerine elinize el broşürleri sıkıştırıyor ve olabildiğince kısa tutuyor kontrolleri biz hiç memnun kalmadık açıkcacası ve insan ilişkileri konusunda yetersiz bulduk ilgili gibi davranıyor dönem dönem ama dikkatli bakın ilgisiz öyleymiş gibi yapmaya çalışıyor.
Ayrıca hiç renkli röntgen alamadık makinemiz sadece siyah beyaz gibi davranışları mevcut ama instagram sayfasına girin bakın renkli röntgenler mevcut yani sizi olabildiğince hızlı göndermek için yanlış bilgi verebiliyorlar normal doğum istediğimiz halde sezeryan olmak zorunda kaldım bu anlamdada memnun kalamadık.
Aynı zamanda sezeryan doğum sonrasında sepsis anneden bebeğin kanına enfeksiyon geçmiş diyerek bebeğimizi yoğun bakımda antibiyotik tedavisine bıraktık doğdu ve bir gün sonra yoğun bakıma alındı. Bu süreçte çok zorlandık ve üzüldük bu kısımdada ne eşim ne ben hiç bir destek ve bilgi göremedik. çocuk doktoru bakıyor ben doğumu yaptım artık onlarla görüşeceksiniz dedi kendisi çok anlayışsız ve ilgisiz bulduk.
Doğum sonrasında da çokta desteğini görmedik açıkcası ilk bebeğimizin doğumunu yaptığı için pişmanız ve memnun kalamadık araştırmadan doktor seçtik büyük hata ettik kendisi kardeşimin doğumunu yaptığı için tercih ettik ve afiyet doğum daha uygun diye ama kontrol, doğum ve doğum sonrası her aşamada pişmanlık tek alabildiğimiz pişmanlık ve tecrübe....
Kısacası afiyet hastanesi Nigar Mammadova Kontroller, doğum ve doğum sonrası memnun kalamadık ne talep ettiysek tersi veya red alabildik ilk bebeğimizin acemiliği doktorun önemini kendisi ile çok iyi anladık yani pişmanlık.