• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum fiyatları..

canım ben kahraman koldaya gidiyorum dogumum kahraman bey ile birlikte çınarlı hastanesinde olacak kısmetse:) senin??

ben karataşta yaptım canım doğumumu aylin barbarostu dr.buca tıpta çalışıyor normal doğum olsaydı buca tıpta yapacaktım sezeryan olunca karataş oldu
sağlıcakla alırsın inş.bebeğini kucağına

zorunlu bir durum yoksa bu fiyatlar çok ama çok fazla bence...sezeryana bi yere kadar anlam verebilirim ama normal doğum için çok abartılı,onlar napıyor ki gidip kendimiz doğuruyoruz.o parayla ben çocuğumun odasını döşerim dört dörtlük.tabi bu benim şahsi fikirlerim.
ben özel bir muayenehaneye gidiyorum,aylık ücreti 100 lira,doktorum devlet hastanesinde de çalışıyor aynı zamanda,doğumdan sonra da 150-200 lira bi para alıyormuş genelde.yani bütün hamileliğim artı doğum 1000liraya falan gelecek.anormal bi durum yoksa normal doğuma girmiyor zaten,ama sezeryanda çok güveniyorum kendisine inanılmaz hastası var,aylık30 tane falan sezeryan yapıyor.tabi benim önceliğm normal doğum bakalım nasıl olacak artık.

Ben fatih medical park'a bir ara gidiyordum.
Normal doğum 1 lira isteğe bağlı sezeryan 2 bin liraydı. Sultangazi medical parkta
hadiye çokcan adında hanım hanımcık tatlı dilli bir dktorum var inanılmaz yogun çalışıyor.
Sultangazinin fiyatlarıda çok uygun normal doğum 165lira sezaryan 325 lira

Son düzenleme:
ben karataşta yaptım canım doğumumu aylin barbarostu dr.buca tıpta çalışıyor normal doğum olsaydı buca tıpta yapacaktım sezeryan olunca karataş oldu
sağlıcakla alırsın inş.bebeğini kucağına

benim annem karataş hastanesinin sokağında oturuyor bizde cok yakınız oraya.. en başlarda orasını istemiştim doktorum ordaki anestezi uzmanlarının cok iyi oldugunu söylemişti epidural için.. (ben normalde olsa sezeryanda epidural istiyorum).. sonra eşimin bir türlü içine sinmedi ille dedi çınarlı.. şimdi çınarlıya karar verdik.. saglıkla dogsunda bebişim nerde olmuş dogum, kaç para olmuş gram umrumda değil..allah hepimizinkine uzun ömürler versin canım:nazar:

bugün nihayet kararımızı verdik,ethica incirl hastanesinde doğumumu yapacağım.
doktorum dışardan geliyor,1500 tl alacak.
normal 600 tl
sezeryan 1000 tl
epidural+sezeryan 1200 tl
epidural+normal 800 tl
eğer suit oda istersen normal doğumda 1 gece için 150 tl
sezeryanda 2 gece için 300 tl

kızlar ben Diyarabakır da doğum yapacağım. Burda fiyatlar çok daha uygun. Özel Sultan hastanesinde sigortanız varsa eğer normal doğum ücretsiz, sezeryan 200 tl. eğer sigortanız yoksa normal doğum 200, sezeryan 1000 tl yani normal doğum yapacak olanlar için 2000 tl gibi fiyatlar oldukça fazla...

bende yenibosna nisa hastanesinde yapacağım sezeryanla 875tl ve özel odada kalıyorsun çokta ilgililer ilk doğumumu da orda yapmıştım hem doktorumdan hem hastaneden müthiş memnun kalmıştım şimdide hiç tereddütsüz nisa ve mürvet hn. diyorum hayırlısıyla inşş cümlemiz bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

bende yenibosna nisa hastanesinde yapacağım sezeryanla 875tl ve özel odada kalıyorsun çokta ilgililer ilk doğumumu da orda yapmıştım hem doktorumdan hem hastaneden müthiş memnun kalmıştım şimdide hiç tereddütsüz nisa ve mürvet hn. diyorum hayırlısıyla inşş cümlemiz bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

Ben de Mürvet Hanıma gitmek istemiştim ama o kadar yoğun ki randevuyu istediğin tarihe almak imkansız olduğundan vazgeçtim, Bir de aynı hastanede başka bir doktorla talihsiz bir tecrübe yaşadığımdan tekrar o hastaneye gitmek istemedim, ama yanlış anlaşılmasın Hastanede çalışanlar çok iyi, hizmet de.. inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırsınız bebişinizi kucağınıza..

ben şu anda Türkiye Hastanesine gidiyorum Ayşe Hanıma, en son sorduğumda(yaklaşık 3 ay önce) normal 850, sezeryan 1200 dü, ama fiyatlarda artış olmuş da olabilir, haftaya tekrar soracağım..

Ben de Mürvet Hanıma gitmek istemiştim ama o kadar yoğun ki randevuyu istediğin tarihe almak imkansız olduğundan vazgeçtim, Bir de aynı hastanede başka bir doktorla talihsiz bir tecrübe yaşadığımdan tekrar o hastaneye gitmek istemedim, ama yanlış anlaşılmasın Hastanede çalışanlar çok iyi, hizmet de.. inşallah sağlıkla hayırlısıyla alırsınız bebişinizi kucağınıza..

ben şu anda Türkiye Hastanesine gidiyorum Ayşe Hanıma, en son sorduğumda(yaklaşık 3 ay önce) normal 850, sezeryan 1200 dü, ama fiyatlarda artış olmuş da olabilir, haftaya tekrar soracağım..
amin canım cümlemize inşallah..evet mürvet hn.inanılmaz yoğun ama beklemeye değiyor bence:) herkes için rabbim hayırlısını versin sağlıklı doğsunda bebişlerimiz:)

Back