- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
hmm.. 29 yaşında aklı başında bir bayanım.öğretmenim.ve evet burada bu konuyu açtım.aklı başında bayan demişssiniz.benim aklım gayet başımda o yüzden soruyorum yanlış bir şey yapmamak için.diyelim ki konu sahte. ne bu şiddet bu celal diye sorarlar insana.ay evet sorma cınım ya.burda hergün muhatap oluyorum.onca yazıyorum aaa bi bakmışsım sahte.. :) :) :)
malesef hamileliğim sonlandı.takvimim kalmış kaldırdımHamileler her zaman haklıdır demeyi öğrendim 1 haftada 3.hamile azarım
anitibiyotik tehlikeli değil mi,? hele de o yaşta bebeğe? içirdiniz mi peki?1 dakikalık muayene ile doktor oğluma ağır bir antibiyotik yazdı daha 13 aylıktı viral enfeksiyon demesine rağmen yazdı ilacı
Değişik doktorlar var
malesef hamileliğim sonlandı.takvimim kalmış kaldırdım
ay çok pardon örtmenim.baştan söyleseydin ya..hmm.. 29 yaşında aklı başında bir bayanım.öğretmenim.ve evet burada bu konuyu açtım.aklı başında bayan demişssiniz.benim aklım gayet başımda o yüzden soruyorum yanlış bir şey yapmamak için.diyelim ki konu sahte. ne bu şiddet bu celal diye sorarlar insana.
ALLAH razı olsun açıklaman için.evet doktor fitil yazıyorum demedi dese ben sorardım nasıl kullanıcam diye.eczacı dedi bu fitil diye adama soramadım orda da.burda sormak mantıklı geldi.
anitibiyotik tehlikeli değil mi,? hele de o yaşta bebeğe? içirdiniz mi peki?
sende epeydir kk dasın.yorumlarına rastlıyorum.ve böyle konular genelde yalan çıkıyor .neyse değilsede geçmiş olsun .birkaç kişiden nasıl kullanılacağını öğrendiğine göre deneyip tarafını seçebilir artık..Off çok üzüldüm ve sinir oldum kendime şu an, Özür dilerim ve niyetim cidden tartışma değildi
1 dakikalık muayene ile doktor oğluma ağır bir antibiyotik yazdı daha 13 aylıktı viral enfeksiyon demesine rağmen yazdı ilacı
Değişik doktorlar var
Fake olayında çığır açıldı o halde. Fake miz vajinal fitil kullanan kadınlardan hoşlanıyor...ay yani bu kadar fake kokan bir konu.he canım he biz burdan anlatcaz sende ordan tatmin olcan hemi..
lütfen sizde zahmet edip kahramanlık yapmayın..varsa cevabınız verin.yoksa konu benim değil bana sarmayın.nereye ne yazıp yazmayacağım benim özgür irademe bağlı...Fake olayında çığır açıldı o halde. Fake miz vajinal fitil kullanan kadınlardan hoşlanıyor...
Birisi cinsel organlardan azıcık bahsedince neden hemen fake diye damgaliyorsunuz..
Ya konu sahibine saygı duyup yardimci yorumlar yapın.
Ya da hiç zahmet etmeyin...
aklı başında bir kadın prospektüse bakar .hadi o olmadı buraya yazana kadar resimli anlatımlar var nette dünya kadar onlara bakar.bariz ergen vakası..eee artık usta olduk burda ..hergün onlarcasını okuyarak.
kusura bakmayın .konulara cevap verirken konu açan kişinin seceresine bakmıyorum..bana bir kadının fitil hakkında soru sorması tuhaf geldi.yani konu açana kadar açıp nete baksa fitilini atmış uyumuştu çoktan..İyide eski üye konu sahibi. Ve konu geçmişinde sıkıntılı konular yok.
Canm nasıl kullanacağın yazıyor prospektste buraya yazmadan once neden okumyi denemediniz, hazneye yerleştiriyosun fitil i bu kadar basit korkma bisi olmas nolcak hepimiz kullandik zamannda
kusura bakmayın .konulara cevap verirken konu açan kişinin seceresine bakmıyorum..bana bir kadının fitil hakkında soru sorması tuhaf geldi.yani konu açana kadar açıp nete baksa fitilini atmış uyumuştu çoktan..
Fitil işte adı üstünde atıyosun sonrada sırt üstü yatıyosun okadarGYNO MAX XL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?