affınıza sığınarak bişey sorabilir miyim?

ay evet sorma cınım ya.burda hergün muhatap oluyorum.onca yazıyorum aaa bi bakmışsım sahte.. :) :) :)
hmm.. 29 yaşında aklı başında bir bayanım.öğretmenim.ve evet burada bu konuyu açtım.aklı başında bayan demişssiniz.benim aklım gayet başımda o yüzden soruyorum yanlış bir şey yapmamak için.diyelim ki konu sahte. ne bu şiddet bu celal diye sorarlar insana.

hmm.. 29 yaşında aklı başında bir bayanım.öğretmenim.ve evet burada bu konuyu açtım.aklı başında bayan demişssiniz.benim aklım gayet başımda o yüzden soruyorum yanlış bir şey yapmamak için.diyelim ki konu sahte. ne bu şiddet bu celal diye sorarlar insana.
ay çok pardon örtmenim.baştan söyleseydin ya..

anitibiyotik tehlikeli değil mi,? hele de o yaşta bebeğe? içirdiniz mi peki?

İçirmedim döküntülü hastalıklar uzmanı oldum araştıra araştıra, ve anladım ki 6.hastalık geçiriyo oğlum 3 gün sonra ateş düştü döküntü başladı o da 3 gün sürdü geçti bitti

Off çok üzüldüm ve sinir oldum kendime şu an, Özür dilerim ve niyetim cidden tartışma değildi
sende epeydir kk dasın.yorumlarına rastlıyorum.ve böyle konular genelde yalan çıkıyor .neyse değilsede geçmiş olsun .birkaç kişiden nasıl kullanılacağını öğrendiğine göre deneyip tarafını seçebilir artık..

ay yani bu kadar fake kokan bir konu.he canım he biz burdan anlatcaz sende ordan tatmin olcan hemi..
Fake olayında çığır açıldı o halde. Fake miz vajinal fitil kullanan kadınlardan hoşlanıyor...
Birisi cinsel organlardan azıcık bahsedince neden hemen fake diye damgaliyorsunuz..
Ya konu sahibine saygı duyup yardimci yorumlar yapın.
Ya da hiç zahmet etmeyin...

l
Fake olayında çığır açıldı o halde. Fake miz vajinal fitil kullanan kadınlardan hoşlanıyor...
Birisi cinsel organlardan azıcık bahsedince neden hemen fake diye damgaliyorsunuz..
Ya konu sahibine saygı duyup yardimci yorumlar yapın.
Ya da hiç zahmet etmeyin...
lütfen sizde zahmet edip kahramanlık yapmayın..varsa cevabınız verin.yoksa konu benim değil bana sarmayın.nereye ne yazıp yazmayacağım benim özgür irademe bağlı...

kusura bakmayın .konulara cevap verirken konu açan kişinin seceresine bakmıyorum..bana bir kadının fitil hakkında soru sorması tuhaf geldi.yani konu açana kadar açıp nete baksa fitilini atmış uyumuştu çoktan..

Tabi buda bir fikir.. Fake konulardan etkileniyor insan .
Hani usta olduk fake dediniz ya , bunun için yazdım. Fake olmadığını düşündüğümü belirtmek için.

Back